- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #67.041
ne yalan solim kiscemm üzülürüm o kadar iğne ilaç yedim
yuk yuk ben yapamammm igne bilem olsa:104::104::104::104:
canımm gözünn aydınnn bitanemm çok sevindimmmmmkısçeleeeeeeeeeerr
sabah nazımın dediği kanlı irdar testini yaptım silik çıkmıştı şimdi sonucu aldım 174
Aminnnnnnnnnnnn canım artık sizlerin duasına ihtiyacımız var .
hicran kısçem ben olsam dayanamazdım testi yaparrdım şuan olsa gene yaparım ben alıştım negatif görmeye üzülmeezdim ama sen üzülürsün diye zorlamak istemiyorum....
rosem parmağıma iğne batırdım.
bişi olmaz caım bak boşuna değilmiş canım .....
evet yaa sandalyeden düşmüştüm geçen hafta
pozitif canım iğneye başladım hemen
gobekten yapilanlar kucuk ama tatlim yaww:104::104::104::104::104:
canımm gözünn aydınnn bitanemm çok sevindimmmmm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuum tubammmmmmmm hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aayyyyyyyyyyyyyy çok sevindim canım beniiiiiiiimmmmmmm inşallah bir sorun yokturr.
inşallah canım benm ama o kadar korkuyorum kirabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla
kıss bişey olmazz yapıver bn iğnemi bile kendim yapıyorum göbekten
ayyy cok sevindimmmm.. hayirli ugurlu olsunn, insallah tamamina erdiri Rabbim.. cok yeni daha aman dikkat et.. ani hareket yapma bol su ic...ayaklarini cok yüksek olmasin biraz yukari kaldir bol bol dinlen...dualarimiz seninle insallahhh...tebrik ederimmmmmm
etmezmiyizz.. naz a haber verdim cok sevindi geliyor kk yaa..
tatlimm ellerinle karnini sivazla hep salavat getir. Rabbim bana bebegimi bagisla de... gitme kuzum siki siki tutun annenen de.. o duyar seni sen merak etme... ayrica limon yeee günde bir tane. kan sulandiriyor. zencefil de kan sulandiriyor.... ama kararinda yee, fazlaya kacma...Rabbim isteyen herkese burada hergün binkere bebek isteyen tüm anne adaylarina hayirlisiyla nasip etsin insalllah....
gobekten yapilanlar kucuk ama tatlim yaww:104::104::104::104::104:
saol nazımm senn kanlı testiyaptım sabah
kisss kocissss yapmazzzz iyice kafayi yedi benim hatun der etmedigi laf kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?