Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tuğbam ferah tut kendini bol bol dua et inş. bebeğin seninle olacak inanıyorum ben...
kızçem belirtiler nelerdi tuğbam gerçi senin bata daha çok vardı ama yanlış hatırlamıyorsam...

kayram saol canımm.ewet kısçem 1 hafta vardı daha bata daha hiç bi belirti yok gaz dışında hersinde de gazla başlıyo

Tugbammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aynenn bende çok sevindim vallahi
smilllerimi kullanabiliyorum yaptım ayarlarda sorun varmış kısçeeemmohbeeeeeee

canım hayırlı olsun su mübarek gunde ne güzel haberler verdin cooooooook sevindim cokda duygulandimmmmmmmmmmmmm cnmmmmmmm hayırlısıyla kucaginada alacaksın insssssssssss

inşallah hicranım ama daha tam sevinemedim inan dr aradım hemen iğneyi yap dedi pzt çağırdı.bu ay senden de böyle bi haber duymayı o kadaaaaarrr çooooooooook istiyorum ki

canım hayırlı olsun su mübarek gunde ne güzel haberler verdin cooooooook sevindim cokda duygulandimmmmmmmmmmmmm cnmmmmmmm hayırlısıyla kucaginada alacaksın insssssssssss
inşallahhhhhhhhh rabbim duularımızı kabul etti sonunda aramızdan bazı kıçelerin iyi haberlerini de olsa duymak bize umut veriyor cnm
cnm benim agrilarim basladi sivilcelerim bilem cikti
üzülmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ama bir saattir ütü yapiodum oturdum senin haberi okudum bi anda coj felaket basim dondu ilk kez oldu bu insss ben yanilio olayimm

hadi hayılsı canım beniiiim sırada sen mi varsn aceeeepppp

cnm benim agrilarim basladi sivilcelerim bilem cikti

Ama bir saattir ütü yapiodum oturdum senin haberi okudum bi anda coj felaket basim dondu ilk kez oldu bu insss ben yanilio olayimm

ağrıdan korkma canım bnm 2 gün önce cok fena ağrım vardı yataktan kalkamamıştım

Rosemmm smilelerin hayırlı olsunnnn

Kayram bu gunu saymazsak iki gun kaldı sen ne yaptin test isini kis senide merak ediom ben

Tugbammm cnmmmm bnmm inan kendim gibi sevindimmm satdas batdas olduk insss bebikdas da oluruzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…