- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #67.001
tuğbam ferah tut kendini bol bol dua et inş. bebeğin seninle olacak inanıyorum ben...
kızçem belirtiler nelerdi tuğbam gerçi senin bata daha çok vardı ama yanlış hatırlamıyorsam...
Tugbammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ne kadar coj sevindik anlatamammmmmmmmmm
canım hayırlı olsun su mübarek gunde ne güzel haberler verdin cooooooook sevindim cokda duygulandimmmmmmmmmmmmm cnmmmmmmm hayırlısıyla kucaginada alacaksın insssssssssss
rosemmm iş yerindeyim o yüzden geç yazıyorum hayatımm. adetime daha 7 gün var cnm aslında geçmesini beklicektim ama bu pıhtılaşma çıkınca bugün baktırdım.pıhtılaşma için iğne kullanıyorum cnm.kocişim ne desin yazık o da çok istiyo ama bi taraftanda korkuyoruz
Tugbammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm benim agrilarim basladi sivilcelerim bilem cikti
canım hayırlı olsun su mübarek gunde ne güzel haberler verdin cooooooook sevindim cokda duygulandimmmmmmmmmmmmm cnmmmmmmm hayırlısıyla kucaginada alacaksın insssssssssss
Ama bir saattir ütü yapiodum oturdum senin haberi okudum bi anda coj felaket basim dondu ilk kez oldu bu insss ben yanilio olayimm
Ama bir saattir ütü yapiodum oturdum senin haberi okudum bi anda coj felaket basim dondu ilk kez oldu bu insss ben yanilio olayimm
aman cnm dikkat et isten cikcam diodun yorma kendini igneleri hic aksatma bebisin sana sıkı sıkı tutunacak annesiiiiiiii
inşallahhhhhhhhh rabbim duularımızı kabul etti sonunda aramızdan bazı kıçelerin iyi haberlerini de olsa duymak bize umut veriyor cnmcanım hayırlı olsun su mübarek gunde ne güzel haberler verdin cooooooook sevindim cokda duygulandimmmmmmmmmmmmm cnmmmmmmm hayırlısıyla kucaginada alacaksın insssssssssss
üzülmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
amannnn cnm bilmiom ki senden haber alinca bende meraklandim simdikkk yaaaaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?