Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kısçeleeeeeeeeeerr

sabah nazımın dediği kanlı irdar testini yaptım silik çıkmıştı şimdi sonucu aldım 174

ayyy cok sevindimmmm.. hayirli ugurlu olsunn, insallah tamamina erdiri Rabbim.. cok yeni daha aman dikkat et.. ani hareket yapma bol su ic...ayaklarini cok yüksek olmasin biraz yukari kaldir bol bol dinlen...dualarimiz seninle insallahhh...tebrik ederimmmmmm

yok canım çekmedim daha heniz bu tüğlerini kesmeden önceki hali yanı 1 ay evvelki filan canım tahminim benimde oğlum buuuuuuu
hicranım dediğim kadar varmış dimi diğe terrierlere benzemiyor benim oğlum

amannnn cnm bilmiom ki senden haber alinca bende meraklandim simdikkk yaaaaww

inş bebikdaş olucaz canımm.naz kısçemin kanlı idrar testi kesin sonuç veriyo.ben önce kanlı yaptım silik çıktı sonra sadece idrarla yaptım belli değildi.bi dene kısçemm test vardır sende kirli çıkısın senn

miamorecim saolasın.inan dularınıza çok ihtiyacım var.bu sefer inş tutunur

etmezmiyizz.. naz a haber verdim cok sevindi geliyor kk yaa..

tatlimm ellerinle karnini sivazla hep salavat getir. Rabbim bana bebegimi bagisla de... gitme kuzum siki siki tutun annenen de.. o duyar seni sen merak etme... ayrica limon yeee günde bir tane. kan sulandiriyor. zencefil de kan sulandiriyor.... ama kararinda yee, fazlaya kacma...Rabbim isteyen herkese burada hergün binkere bebek isteyen tüm anne adaylarina hayirlisiyla nasip etsin insalllah....

nereni kestin datlimmm yaww benim cnm pek datli kendim kesemem bi damla kan bi damla cis mi nasil oluo elimde 5test var cnm da yapmaya korkuommmm:18::18::18:
geçmiş olsun .tuba senmi kestin kısçem dikkat et.bak geçende sandalyeden düştün kısçem .

her zaman duacıyız canm meerak etemmeeee

nereni kestin datlimmm yaww benim cnm pek datli kendim kesemem bi damla kan bi damla cis mi nasil oluo elimde 5test var cnm da yapmaya korkuommmm:18::18::18:

bi yerini kesmene gerek yok tatlımm ben parmağımın ucuna iğne batırdım zaten 1 2 damla kanadı onuda teste damlattım sonrada 3 damla falan çiş

amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.dediklerinin hepsini yapıcam

Aminnnnnnnnnnnn canım artık sizlerin duasına ihtiyacımız var .
hicran kısçem ben olsam dayanamazdım testi yaparrdım şuan olsa gene yaparım ben alıştım negatif görmeye üzülmeezdim ama sen üzülürsün diye zorlamak istemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…