- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #67.021
kizzzz bu ne datli boleeeeeeeeee tuysuz halide var mi:26:
kısçeleeeeeeeeeerr
sabah nazımın dediği kanlı irdar testini yaptım silik çıkmıştı şimdi sonucu aldım 174
amannnn cnm bilmiom ki senden haber alinca bende meraklandim simdikkk yaaaaww
kayraaaaaaaaaaaa kizzzzzzzz nereyeeeeee gittinnnnnnnnnnnnnnnnn
çok tatlı canimmmmmm gerçekten yirimmmm ben onu
ayyy cok sevindimmmm.. hayirli ugurlu olsunn, insallah tamamina erdiri Rabbim.. cok yeni daha aman dikkat et.. ani hareket yapma bol su ic...ayaklarini cok yüksek olmasin biraz yukari kaldir bol bol dinlen...dualarimiz seninle insallahhh...tebrik ederimmmmmm
nereni kestin datlimmm yaww benim cnm pek datli kendim kesemem bi damla kan bi damla cis mi nasil oluo elimde 5test var cnm da yapmaya korkuommmm:18::18::18:
çok tatlı canimmmmmm gerçekten yirimmmm ben onu
Rifkiiiiiiiiii
miamorecim saolasın.inan dularınıza çok ihtiyacım var.bu sefer inş tutunur
geçmiş olsun .tuba senmi kestin kısçem dikkat et.bak geçende sandalyeden düştün kısçem .nereni kestin datlimmm yaww benim cnm pek datli kendim kesemem bi damla kan bi damla cis mi nasil oluo elimde 5test var cnm da yapmaya korkuommmm:18::18::18:
miamorecim saolasın.inan dularınıza çok ihtiyacım var.bu sefer inş tutunur
nereni kestin datlimmm yaww benim cnm pek datli kendim kesemem bi damla kan bi damla cis mi nasil oluo elimde 5test var cnm da yapmaya korkuommmm:18::18::18:
etmezmiyizz.. naz a haber verdim cok sevindi geliyor kk yaa..
tatlimm ellerinle karnini sivazla hep salavat getir. Rabbim bana bebegimi bagisla de... gitme kuzum siki siki tutun annenen de.. o duyar seni sen merak etme... ayrica limon yeee günde bir tane. kan sulandiriyor. zencefil de kan sulandiriyor.... ama kararinda yee, fazlaya kacma...Rabbim isteyen herkese burada hergün binkere bebek isteyen tüm anne adaylarina hayirlisiyla nasip etsin insalllah....
etmezmiyizz.. naz a haber verdim cok sevindi geliyor kk yaa..
gelsin bakeem
tatlimm ellerinle karnini sivazla hep salavat getir. Rabbim bana bebegimi bagisla de... gitme kuzum siki siki tutun annenen de.. o duyar seni sen merak etme... ayrica limon yeee günde bir tane. kan sulandiriyor. zencefil de kan sulandiriyor.... ama kararinda yee, fazlaya kacma...Rabbim isteyen herkese burada hergün binkere bebek isteyen tüm anne adaylarina hayirlisiyla nasip etsin insalllah....
geçmiş olsun .tuba senmi kestin kısçem dikkat et.bak geçende sandalyeden düştün kısçem .
her zaman duacıyız canm meerak etemmeeee
yuk yuk ben yapamammm igne bilem olsa
bi yerini kesmene gerek yok tatlımmben parmağımın ucuna iğne batırdım zaten 1 2 damla kanadı onuda teste damlattım sonrada 3 damla falan çiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?