Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nazım tubişim hamiş allahım ne kadar sevindim ne güzel cesaret edip test yapmış ben cesaret edemiyorum bi damla kan bi damla çiş

seninn gerek yokk canım sen normal yap çıkar zatennnn

hadi bi cesaretttt

herkesin kendine göre derdi sıkıntıları var elbet ama emin olun ki hepiniz hamiş kalacaksınız rahat olun hiç takıntı yapmayın ben taka taka olmadı olmuyor ben buna inanırım .kısçeler

inşallah canımmmm bende öle düşünüorumm vallaa

kısçelerim ben de bugün pek kalamayacağım canm sıkkın biraz dinlenmeye ihtiyacım var .

kısçelerim ben de bugün pek kalamayacağım canm sıkkın biraz dinlenmeye ihtiyacım var .

yok öleee kıızçemm önemli bi işin varsaaa eyvallah ama köşede ağlamak için çıkcaksan hayırrrr

yok öleee kıızçemm önemli bi işin varsaaa eyvallah ama köşede ağlamak için çıkcaksan hayırrrr
işim yok yatıp tv bakacağım en fazla koçiş saat 11 de geliyor . iyice bunaldım artık.hastalıkların tedaviye yanıt vermemesi beni çok üzüyor .
ggüzel asamlar kiscikalrrrrrrr

iyi akşamlar yasakm hoş geldin ben de diyecektim gelmedi bugün geldin .tuba hamişş canım .

işim yok yatıp tv bakacağım en fazla koçiş saat 11 de geliyor . iyice bunaldım artık.hastalıkların tedaviye yanıt vermemesi beni çok üzüyor .
ggüzel asamlar kiscikalrrrrrrr

iyi akşamlar yasakm hoş geldin ben de diyecektim gelmedi bugün geldin .tuba hamişş canım .yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…