- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #67.121
nazım tubişim hamiş allahım ne kadar sevindim ne güzel cesaret edip test yapmış ben cesaret edemiyorum bi damla kan bi damla çiş
inssss kayrammm test yapmamak için bende zor tutuom kendimi:18::18::18::18:
herkesin kendine göre derdi sıkıntıları var elbet ama emin olun ki hepiniz hamiş kalacaksınız rahat olun hiç takıntı yapmayın ben taka taka olmadı olmuyor ben buna inanırım .kısçeler
Ahh bea nazim cnm sikildi bea ondan gorerim bole IZLI IZLI
canlarım inş. herşey o güzel kalpleriniz gibi olur inş. hakkımızda hayırlısı hicranım inş.inş. bizde tubiş gibi hamileyizdir canım :18::18::18::18:
karnim agrio nazimmmmmmmmmmmmmmmmmm
hala test yapmadın mı nasıl duruyorsun öyleee
canlarım kocişim geldi ben kaçar hakkımızda hayırlısı artıkım hoş sohbetler size
inssss kayrammm test yapmamak için bende zor tutuom kendimi:18::18::18::18:
karnim agrio nazimmmmmmmmmmmmmmmmmm
kısçelerim ben de bugün pek kalamayacağım canm sıkkın biraz dinlenmeye ihtiyacım var .
yok öleee kıızçemm önemli bi işin varsaaa eyvallah ama köşede ağlamak için çıkcaksan hayırrrr
işim yok yatıp tv bakacağım en fazla koçiş saat 11 de geliyor . iyice bunaldım artık.hastalıkların tedaviye yanıt vermemesi beni çok üzüyor .yok öleee kıızçemm önemli bi işin varsaaa eyvallah ama köşede ağlamak için çıkcaksan hayırrrr
ggüzel asamlar kiscikalrrrrrrr
işim yok yatıp tv bakacağım en fazla koçiş saat 11 de geliyor . iyice bunaldım artık.hastalıkların tedaviye yanıt vermemesi beni çok üzüyor .yok öleee kıızçemm önemli bi işin varsaaa eyvallah ama köşede ağlamak için çıkcaksan hayırrrr
ggüzel asamlar kiscikalrrrrrrr
kısçelerim ben de bugün pek kalamayacağım canm sıkkın biraz dinlenmeye ihtiyacım var .
bugunu saymazsak iki gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?