- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #67.141
işim yok yatıp tv bakacağım en fazla koçiş saat 11 de geliyor . iyice bunaldım artık.hastalıkların tedaviye yanıt vermemesi beni çok üzüyor .
iyi akşamlar yasakm hoş geldin ben de diyecektim gelmedi bugün geldin .tuba hamişş canım .yeni
ggüzel asamlar kiscikalrrrrrrr
işim yok yatıp tv bakacağım en fazla koçiş saat 11 de geliyor . iyice bunaldım artık.hastalıkların tedaviye yanıt vermemesi beni çok üzüyor .
iyi akşamlar yasakm hoş geldin ben de diyecektim gelmedi bugün geldin .tuba hamişş canım .yeni
yasakımmmmm şükürrr
iyi akşamlar yasakm hoş geldin ben de diyecektim gelmedi bugün geldin .tuba hamişş canım .
yasakhayal öylemi tuba ksice hamilemi:53::53::53:hayirli olsunnnnnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:[/QUOTE .!.:evet canım gerçekten çok sevindik 2 düşüğü vardı yazık inşallah sağ salim zamanında bebişini doğurur bişi olmaz.
bugunu saymazsak iki gün kaldıtubisim benden iki gun sonra cat ignesi olmustu
aslnda senin yapman gerek canım ama dediğim gibi zorlama yok istediğin zaman yaparsın .
Bu ağrılar adet ağrısı cicim
hayirdir rosemmmmm
içimde sıkıntı var tatlı yedim gene rahatlayamadım canım .
bugunu saymazsak iki gün kaldıtubisim benden iki gun sonra cat ignesi olmustu
Bu ağrılar adet ağrısı cicim
hosbuldum kiscemm benimm
öylemi tuba ksice hamilemihayirli olsunnnnnn
rosem yapma böyle canim bak benim tedavimde yanit vermiyo ama napim sabrediyom aglamakla elimize gecmezkii...ancak iyce moralin ve hormonlarin bpzulurrrrsabirr rabbim en iyisini biliyo insallah bizlerde güzel günler görecezzzzz
kimse gelmedi bugünyaw niye yavassiniz sikiliyom topik yavas olunca hizli hizli bisey yazinsanizaaaaa
kis morem yenimi farkettin uyudunmu netin basinda yosammmmm
güçlü yasakımmm benimm maşşalhhhhh
dün birz benim koöiş morelimi bozdu ondan canm.Rosemm senin nie cnn sıkıldı
kızemmmm teze kendin dedinnn sıkmayalımmm kendimizii die bak kendin dion kendinn başaramıonnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?