Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hosbuldum kiscemm benimm

öylemi tuba ksice hamilemihayirli olsunnnnnn

rosem yapma böyle canim bak benim tedavimde yanit vermiyo ama napim sabrediyom aglamakla elimize gecmezkii...ancak iyce moralin ve hormonlarin bpzulurrrrsabirr rabbim en iyisini biliyo insallah bizlerde güzel günler görecezzzzz

Son düzenleme:

kızemmmm teze kendin dedinnn sıkmayalımmm kendimizii die bak kendin dion kendinn başaramıonnn

yaw niye yavassiniz sikiliyom topik yavas olunca hizli hizli bisey yazinsanizaaaaa

Ovulasyon testi alcam , pkoluyum tükürük ölçenlerden almayı düşünüyorum, ovetel ismi, mikroskobi olanlardan, hangisi guvenilirrr

rosem yapma böyle canim bak benim tedavimde yanit vermiyo ama napim sabrediyom aglamakla elimize gecmezkii...ancak iyce moralin ve hormonlarin bpzulurrrrsabirr rabbim en iyisini biliyo insallah bizlerde güzel günler görecezzzzz

güçlü yasakımmm benimm maşşalhhhhh

Rosemm senin nie cnn sıkıldı
dün birz benim koöiş morelimi bozdu ondan canm.
kızemmmm teze kendin dedinnn sıkmayalımmm kendimizii die bak kendin dion kendinn başaramıonnn

evet ben hiç bir zaman beceremedim zaten kendimi avutmayıda beceremedim olmadı mı olmuyor işte hayatta en kötü şey bir insanın dayanağının olmamamsı çok kötü gerçekten aklıma geldikçe sıklat basyor ama elden ne gelir.isyan etmedim bu zamana kadar etmeyecğimde ne olurs olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…