- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #67.161
evet canım gerçekten çok sevindik 2 düşüğü vardı yazık inşallah sağ salim zamanında bebişini doğurur bişi olmaz.
içimde sıkıntı var tatlı yedim gene rahatlayamadım canım .
yaw niye yavassiniz sikiliyom topik yavas olunca hizli hizli bisey yazinsanizaaaaa
yok yok uykunuz var sizinn
ahhhhh bi kocalar yoook mu zaten ne onlarsız ne onlarla
dün birz benim koöiş morelimi bozdu ondan canm.
evet ben hiç bir zaman beceremedim zaten kendimi avutmayıda beceremedim olmadı mı olmuyor işte hayatta en kötü şey bir insanın dayanağının olmamamsı çok kötü gerçekten aklıma geldikçe sıklat basyor ama elden ne gelir.isyan etmedim bu zamana kadar etmeyecğimde ne olurs olsn
Ovulasyon testi alcam , pkoluyum tükürük ölçenlerden almayı düşünüyorum, ovetel ismi, mikroskobi olanlardan, hangisi guvenilirrr
vaaaa olma miii ama igneyi batiramam ben
of tutamiyom kendimii yaw bu icimdeki hiperaktifligi nasi durduracammmmm
o dayanma gücü keşke ben de olsa herşeye göğus gererdim kesin.saol moremmmmmrabbim sükürler olsun öyle bi dayanam gücü vermiskii aglamam bile gelmiyoooo
bugün böle canm yapacaak bişi ykyaw niye yavassiniz sikiliyom topik yavas olunca hizli hizli bisey yazinsanizaaaaa
yok yok uykunuz var sizinn
Ovulasyon testi alcam , pkoluyum tükürük ölçenlerden almayı düşünüyorum, ovetel ismi, mikroskobi olanlardan, hangisi guvenilirrr
maşşallhh yasakımmmmmmm
naptın bugünnnnn bakimmmmm
saol moremmmmmrabbim sükürler olsun öyle bi dayanam gücü vermiskii aglamam bile gelmiyoooo
dün birz benim koöiş morelimi bozdu ondan canm.
evet ben hiç bir zaman beceremedim zaten kendimi avutmayıda beceremedim olmadı mı olmuyor işte hayatta en kötü şey bir insanın dayanağının olmamamsı çok kötü gerçekten aklıma geldikçe sıklat basyor ama elden ne gelir.isyan etmedim bu zamana kadar etmeyecğimde ne olurs olsn
korkuommm hem kandan hem.negatif görmekten
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
akşammm naptınnnnnadetli adetliii bişeyde okuyamadımm doğru dürüstt allah kabul eder inşallahhhh
rosem cankusum allahimiz varinsanogluna ne gerekkk...
feyza basini kapatacak galibaaaacamiye gittiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?