- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #67.221
yok morem son duasina yetistimmm
aaaaaa çok geçmiş oldun tatlım sen üzme kendini sakin
görmemmiii yasakıımm lakin o duygu gitmezzzzhalk sevipo böleee kavgayı patırtıyıı sevdilerr zilliyiii
selam kizlar cok kalmicam cikicam bi bakmak istedim bendeki durumlari biliyosunuz bunun da uzerine erkek kardesim dun ameliyat oldu apandisten ve yigenimde hastanede kaliyo 2 gundur kaninda mikrop bulunmus fln hersey ust uste geldi Allaha sukur simdi kardesim evde iyi ama yigenim hastanede yarin cikicak sanirim boyle
cok gecmis olsun loorimm..rabbim sifaalarini versinnnnn:26:
çok güzell anlatıo adam yaaa ara ara denk gelip izliorummmbravo yaniii artık sık sık izlerimmmm
selam kizlar cok kalmicam cikicam bi bakmak istedim bendeki durumlari biliyosunuz bunun da uzerine erkek kardesim dun ameliyat oldu apandisten ve yigenimde hastanede kaliyo 2 gundur kaninda mikrop bulunmus fln hersey ust uste geldi Allaha sukur simdi kardesim evde iyi ama yigenim hastanede yarin cikicak sanirim boyle
ooyyyyy hoşşş geldinnn loorimmmmm
çok geçmiş olsunn kızçemmmrabbim acil şifalar verisnnnnn
üylemiii nerden geliyolar uzaktanmiii
Netimm gitti kisciklarrrrrrr
cok sagol yasakhayalim
orada hava nasil bugun cok guzeldi burada simdi gok gurluyo yagmur yagiyo
Geçmiş olsun lorimmmm allahim sifasini versin
yok beaaa yasakımm oda kociş gibi yazılımmm okuoo dersi varmışş kociş yardım etcekkk miş vs vs yakın yaniii anadolu yakası kartalda oturuoo
nefret ediyorum ondan yaaaaabogmak istiyom o kiziiii
loorim iki gündür harika havaaaaiki saat önce hafif yagmur selpeledi ama yine soguk olmadi hava simcikte iy yineeeeee
cok sagol yasakhayalim
orada hava nasil bugun cok guzeldi burada simdi gok gurluyo yagmur yagiyo
bende buara dağhana gıcığımmm yasakımmmmm
bende buara dağhana gıcığımmm yasakımmmmm
burada da cok guzeldi ama simdi kotu gok gurultusu beni korkutuyo
kurstan bii kızçe onun otelinde çalışıoduu çok ii adam anlatıoduu mmaşşalhhh vallaacok iyi bi hoca önce docentti sonram prof olduuuuu cabaaldi aldi profluguu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?