- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #67.201
Allah kabul etsinnn kuşummmm hep böle oku duanıı ama kapanma içinee öle kenarda ağlayarak olmazz kurtulamzzsınn sıkıntıdann
temizlikmii ben biraz yapmistimmm dahada yapilacak amaaaaaa
evet gercekten kacilmiyo eninde sonunda yüzlesilecekkk
bende morem özellikle cocuk isteyenelrde okuyoo....
more gördünmü survivordan fatmagül elendiiiiiinsallah bu haftada duygu garisi elenirse tamamdir artikin gicik oldugum kimse kalmiyooooooo
pc nasi calisiyo elektirik gittiyseeeeeee
izlemedim ama bazen kanal degistirirken görüyodummm
izledin miii sende yasakıımmm günde 12000 defa ihlas okuna neneyi anlattıı ağladımm vallaaane kada gzelll nasıll güzel bi inanççç
more gördünmü survivordan fatmagül elendiiiiiinsallah bu haftada duygu garisi elenirse tamamdir artikin gicik oldugum kimse kalmiyooooooo
pc nasi calisiyo elektirik gittiyseeeeeee
evet hklısın canım bnm offfff bölede zor yazılıyor ışık yok.
sorma yasakım yarınn kocişin yiğen gelcekmişşşşdedim azcıkk toparlayaym demişkennn baktımm calrı mamları çıkarmışım aradannn
,selam kizlar cok kalmicam cikicam bi bakmak istedim bendeki durumlari biliyosunuz bunun da uzerine erkek kardesim dun ameliyat oldu apandisten ve yigenimde hastanede kaliyo 2 gundur kaninda mikrop bulunmus fln hersey ust uste geldi Allaha sukur simdi kardesim evde iyi ama yigenim hastanede yarin cikicak sanirim boyle
laptopun şarjı var canım benim oradan çalışıyor.
bdn karagüle bakıyordum .şimdi pce bakıyorum
aaaaaa çok geçmiş oldun tatlım sen üzme kendini sakinselam kizlar cok kalmicam cikicam bi bakmak istedim bendeki durumlari biliyosunuz bunun da uzerine erkek kardesim dun ameliyat oldu apandisten ve yigenimde hastanede kaliyo 2 gundur kaninda mikrop bulunmus fln hersey ust uste geldi Allaha sukur simdi kardesim evde iyi ama yigenim hastanede yarin cikicak sanirim boyle
,
geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah. bizim tuba hamişşşş lorimmmmmmmmmmmm
selam kizlar cok kalmicam cikicam bi bakmak istedim bendeki durumlari biliyosunuz bunun da uzerine erkek kardesim dun ameliyat oldu apandisten ve yigenimde hastanede kaliyo 2 gundur kaninda mikrop bulunmus fln hersey ust uste geldi Allaha sukur simdi kardesim evde iyi ama yigenim hastanede yarin cikicak sanirim boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?