Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

dua ettim gene bugün zaten.

sormaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cnm

en güzel şeyi söyyledin canım .

rose kiscem en güvenilirr kapi rabbimizin kapisiiigercekten sadece ona sigin tam oalrak baska kimseye ihtiyacin olmaz..ben kendimden biliyorum o kadar zor günler yasadimki hep yalnizdimmmm ama atlattim sükür bunalima ne girmedennnn

1100 tane la ilahe illalahhh 100 muhammmeden resurullah..500 salavat cektim moremmm rabbim kabul etsinnn

regli olmasaydim oruc tutacaktim namaz kilacaktim nasip degilmisssss

allah kabul etsinnnnn yasakımmmmm

bendee adet bitsinnn Allah kabul etsinn hergünnn okuyabildiğim kada ihlas okucamm akşam nihat hatipoğlunuı dinledimmm çok güzeldiiii

iyi aksamlaR kızlar yeni hamiş arkadasımız varmış allah sagsalim kucagına almayı nasip etsin ins darısı da bizlere olsun

saolll canımmmm tuğba kızçemiz hamişşşş rabbim tez vakkite hepmize verir inşallahh

iyi aksamlaR kızlar yeni hamiş arkadasımız varmış allah sagsalim kucagına almayı nasip etsin ins darısı da bizlere olsun
evet canım Amin inşallahhhhhhhhh
rose kiscem en güvenilirr kapi rabbimizin kapisiiigercekten sadece ona sigin tam oalrak baska kimseye ihtiyacin olmaz..ben kendimden biliyorum o kadar zor günler yasadimki hep yalnizdimmmm ama atlattim sükür bunalima ne girmedennnn

haklısın nedeyim ben o bunalımlara çok girdim çıktım canım .
kısçeler burada elektrik gittiiiikaldım pc ısığyla başbaşaaa

dua ettim gene bugün zaten.

sormaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cnm

en güzel şeyi söyyledin canım .

Allah kabul etsinnn kuşummmm hep böle oku duanıı ama kapanma içinee öle kenarda ağlayarak olmazz kurtulamzzsınn sıkıntıdann

doğru diosunn yasakımmmm rabbiime öle derman veriprkii şükürlerrr olsunnn kimseye gerek kalmıorr yeterki dermanısz dert vermeidn rabbimm yoksa gerisii kolayy

more gördünmü survivordan fatmagül elendiiiiiinsallah bu haftada duygu garisi elenirse tamamdir artikin gicik oldugum kimse kalmiyooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…