Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

masallah burada oyle kolay kolay dinletmiyolar papommm en son 15inde gittim 5+3 ken keseyi gorduk 5 marta verdi randevuyu bakalim yine dinletmez ama belki gosterir..

eet ben olsam çatlardım ben çok merak ediyorum ayın 11 i gelse de gitsem..dr çrşmba uğra dedi ama muayne etmez..bende ilk foto mu aldım kalp atışında albüm yapacam

papommm nörüyonn kizzzz bulantin gectimiiiiiii

iyiim şekerimmmm aslında soyle sabhları çookk şiddetli ama bugun o kaar iyiyim kiiinş gecer kuşum yaa

bende cook merak ediyorum bende gunluk yaziyorum gebelik testini yapistirrdim icine ilk fotoyuda yapistirdim

papomm artikin sürekli bizlemiisn süle bakimmmbende sürünüyomm kk larda disarisi buz gibim kapandim eve gezmelere bilem gidemiyommm

tabii kii sizinleyimm boylee soru mu olurrr şekerimmmm midem bulandığı için giremiyorum ama burdayım yanıı..bu topkte doğuracam inşşbu topik olmasa da sizinleyim yanii

inslaalhh papommm bi gecsin artik ya ösledik iyiceee

ama miamorem benim hamilleiklerim hep riskili oluyo hep evde yatmak zorundayimmm..iise bile giremiyomm

o zaman sen hamile kal biz sana gelir cayi da biz yapariz:))) sen yeter ki kal hamile... ayrica bu civan percemi ve aslan pencesi yumurtaliklarini temizledikten sonra bebegin daha iyi tutunacak. korkma bisicik olmaz insaalllah....

tabii kii sizinleyimm boylee soru mu olurrr şekerimmmm midem bulandığı için giremiyorum ama burdayım yanıı..bu topkte doğuracam inşşbu topik olmasa da sizinleyim yanii

doru böyle soru olmamaliydiiii

beraber yürüdük biz bu yollarda

beraber islandik yagan yagmurlarda

Son düzenleme:
o zaman sen hamile kal biz sana gelir cayi da biz yapariz:))) sen yeter ki kal hamile... ayrica bu civan percemi ve aslan pencesi yumurtaliklarini temizledikten sonra bebegin daha iyi tutunacak. korkma bisicik olmaz insaalllah....

insalalh miamoremm insalalhhh

ben geldimmm, yaa bana düdüklü lazim, bes saattir kuru fasulye var ocakta pismemis yaaaaa( midem zaten eksiyordu artik sabaha kadar gecmez(

mide bulantısından wc ye zor gdiyorum..burnumu kapatıp ev de ole geziyorum özellikle mutfak ve wc havalrda güzel aksine yarın daah sıcak olcakmışş

senin isinde kolay degil papomm yaaa :26: ne guzel iste tadini cikarin bizde burada donalimm kar yagiyo hava buzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…