Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

haber verdiysen gelirr tatlibiberimmmmmmmmmgelmelii
haber vermedım normalde pazar qunu donerlerdı ama bılmıyorum. haber etmem bu tur hazırlıklar yapdıqımda aslaaaa qelmem drse canım yanar . o yuzden hıc ses ckarmam qelmezse qıder aynanın karsına makyajımı sılerım elbısemı dolaba tekrar yerlesdırırım qeçer otururum asla ses etmem aslaaa

neredeki canimm :26::26:

köyde canım

oradami kalicak yoksa gelicekmi gelirr herhalde gelmeli

hb junıorlarım ay evet yaaa saolsun anacığım yardımcı oluyor..onu da yormayım da bişey istemyorum ama yıne de hep ayakta.sizlerde ne var ne yokloorii bebiş napar iyi misinizz

papomm biz iyiyiz Allaha sukur hala tatli istegim gecmedi aklima vuruyo ara sira

aramadin mi sorsaydin gelcen mi gelmicen fln diye

napıyn dıe msj atmıs bos bos oturuyorum dedım bos bos oturcana kuran okusana yazmıs . bende neyı ne zaman yapacaqımı qayet ıyı bılırım dedım tamam dedı . daha da bısey demedı . qelmıyecek yanı bellı her halınden

kızlar ben qıdıp cıkartayım ustumu basımı sonra uyuycam tamam mı rabbıme emanetsınız

oraya gittiginde hep kaliyomuydu orada senin hazirlik bosa gitti yani

valla ben de kavga ediyorum bazı şeyler düzeldi de bi bebiş olsa hiçbirşeyi takmayacam kiminle ne yapıyorsa yapsın beni çok arayacak ama yüz vermiyecem ha kızlar hepiniz yurtdışında mısınız ben mi yanlış anladım:26::26:

ben yasakhayal ve miamore Almanyadayiz ama hepimiz farkli sehirlerdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…