- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.661
valla aynen bende fena sınırlıyım su anda suslendım puslendım bır suru hazırlık yapdım bızımkını beklıyorum bakalım qelecek mı qelmıyecekmı dıye .
ben seni ambulansla bilem getiririm yasakhayalimminsallah isterim cani gonuldenn
ambulansmi misafirligeloorim cok tatlisinnnnn
tatü tatü diye gelirim artikinnnnnnn
neden olmasin yasakhayalimm dahada erken bile gelirsinn
haber vermedım normalde pazar qunu donerlerdı ama bılmıyorum. haber etmem bu tur hazırlıklar yapdıqımda aslaaaa qelmem drse canım yanar . o yuzden hıc ses ckarmam qelmezse qıder aynanın karsına makyajımı sılerım elbısemı dolaba tekrar yerlesdırırım qeçer otururum asla ses etmem aslaaahaber verdiysen gelirr tatlibiberimmmmmmmmmgelmelii
neredeki canimm :26::26:
papomm hosgeldinnn kuzucukkkkk
hosgeldin papommm ohh ne guzell annen yanindasimdi sana istedigini yapar
haber vermedım normalde pazar qunu donerlerdı ama bılmıyorum. haber etmem bu tur hazırlıklar yapdıqımda aslaaaa qelmem drse canım yanar . o yuzden hıc ses ckarmam qelmezse qıder aynanın karsına makyajımı sılerım elbısemı dolaba tekrar yerlesdırırım qeçer otururum asla ses etmem aslaaa
köyde canım
hb junıorlarımay evet yaaa saolsun anacığım yardımcı oluyor..onu da yormayım da bişey istemyorum ama yıne de hep ayakta.sizlerde ne var ne yok loorii bebiş napar iyi misinizz
oradami kalicak yoksa gelicekmi gelirr herhalde gelmeli
içimden bır ses qelmıyecek dıo boşa hazırlandın sukrıye dıyor neyse alısdım artık bunlara alışmalıyım yanı ömur bouyu boyle olacak
aramadin mi sorsaydin gelcen mi gelmicen fln diye
papomm biz iyiyiz Allaha sukur hala tatli istegim gecmedi aklima vuruyo ara sira
napıyn dıe msj atmıs bos bos oturuyorum dedım bos bos oturcana kuran okusana yazmıs . bende neyı ne zaman yapacaqımı qayet ıyı bılırım dedım tamam dedı . daha da bısey demedı . qelmıyecek yanı bellı her halınden
ayy canim benimm aglamadorusun ailesini atsin demiyoz ama senide böyle üzmesine hakki yokk..ama sende rahatsiz oldugun seyleri söylee..bana inadinami yapiyon durmadan yigen falan seviyosun de..vala ben zamanla cok kavga ettim bu yüzden simdi iyiyz sükürr aklini aldi basina
ohhh tabii iyisiniz götürün tatlıları yoksa oğluşun mu olcak kıss seninnbende bugun yedim tatlı ben hep tuzlu sevıyorumm
kızlar ben qıdıp cıkartayım ustumu basımı sonra uyuycam tamam mı rabbıme emanetsınız
valla ben de kavga ediyorum bazı şeyler düzeldide bi bebiş olsa hiçbirşeyi takmayacam kiminle ne yapıyorsa yapsın beni çok arayacak ama yüz vermiyecem ha kızlar hepiniz yurtdışında mısınız ben mi yanlış anladım:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?