Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

teyzesi sizlerden de bahsediyorum

canlar be şimdik çıkar ilerleyen saatlerde gelebilirsem gelirim..çok yormayım bebişimi de kendimi debugun iyim yaa az dinleneyimmm hepinzi bizim kaçak nere kayboldu yınee yine görüşürzzz kendinize ve bebişlere çoookk iyi bakınn kıslarrr

gorusuruz canim iyi bak kendine bizim yasakhayalimiz gezer topikleri kolacan ediyodur

selam habibtelerr nasilsinizzz...sizleri ozledimmm ozlemedim desem yalan olurrr...loorimm bebisin masallah buymuss teyzesi yesin onu.. nasil gidiyorrr hersey yolundami bakalim...yasakhayalim sen nasilsnn bakalimmm...hepinizi optumm

selam habibtelerr nasilsinizzz...sizleri ozledimmm ozlemedim desem yalan olurrr...loorimm bebisin masallah buymuss teyzesi yesin onu.. nasil gidiyorrr hersey yolundami bakalim...yasakhayalim sen nasilsnn bakalimmm...hepinizi optumm

habbitemm gelmisssss

findigimm masalalahh kocaman olmussssssssssss

habbitem bende su an biraktigin gibiyimmm.marttaa arastirmalarr basliycakk hayirlisiylalalalaaaaa

loorimizin kuzucugu masalalhhh büyüyyooo

insalalhhhhhh tüm hamilelerrr hayirlisiyla kuzucuklarinizi kucaginiza alirsinizzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…