Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Arabam 60 model ah arabam 60 model yokuslari çıkmıyor güzelleri görünce güzelleri görünce frenleri tutmuyor

bende daha fazla duramayacağım tüm haftanın yorgunluğu var üzerimde akşam 6 da bitti dersim. yarın öğleye kadar yatayım

naz simdi söyledi bulbingül arkadas gebelik testi yapmis ve sonuc negatifmis. yani caylari icebilir. ama gec döllenme diyede bisi va r arkadasim unutmamak gerek:))

yukaridayiz biz tatlimm. münih uzak bize. 800 km falandir. Halam ve kuzenlerim var o tarafda. Landshut talar. cok güzel o tarafta... sen nerdesin?
Hmm anladimr çok uzakmis ben avusturya innsbruckta yasiyorum

bende daha fazla duramayacağım tüm haftanın yorgunluğu var üzerimde akşam 6 da bitti dersim. yarın öğleye kadar yatayım

Nere gidiyon daha yeni geldin
Iki lafın belini kiralim

beklerim , basim üzerinde yeriniz var... bu taraflarda güzeldir, ama ben güneyi daha cok begeniyorum. Ben 2003 de gelmistim avusturya ya ama sinirda bir kasabaya. göl vardi piknik yapmistik orada. o zaman Ulm de kaliyordum..

Inşallah benim durdugum yerde çok güzel kayak merkezinde kalıyorum kayak bilirsen gel ablammm beklerim kayariz beraber:)))

haydi sekerler bana müsade. Naz dan arkadasin tehlikede olmadigi haberinide aldim rahatladim... gecmise baksaydim bende ögrenebilirmisim ama iste panik yaptim birden...

iyi geceler, tatli rüyalarrrr

Inşallah benim durdugum yerde çok güzel kayak merkezinde kalıyorum kayak bilirsen gel ablammm beklerim kayariz beraber:)))

yok güzelim ben kari kar sporlarini hicc sevmem.. Ben antalya da büyüdüm düsün artik...:)) ama kardesim, esi ve ailesi her sene gelirler oraya.. selam gönderirim onlar ile:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…