- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #67.501
wolfsburg yakinlarinda bir köydeyim. Ehra-lessien. vw sehri..
Angaranin baglarida büklüm büklüm yolları ne kadar zarhos oldun kaldiramiyon kollari
Hiç duymadım ben münihe yakinim da ondan sormuştum
ahahahah sende mi Ankara lisin:))) esin icti ama senin nesen yerine gelmis hahahahah
Hmm anladimr çok uzakmis ben avusturya innsbruckta yasiyorumyukaridayiz biz tatlimm. münih uzak bize. 800 km falandir. Halam ve kuzenlerim var o tarafda. Landshut talar. cok güzel o tarafta... sen nerdesin?
bende daha fazla duramayacağım tüm haftanın yorgunluğu var üzerimde akşam 6 da bitti dersim. yarın öğleye kadar yatayım
canım sana serbest yat uyu dinlenki bebişde mutlu olsun
bende daha fazla duramayacağım tüm haftanın yorgunluğu var üzerimde akşam 6 da bitti dersim. yarın öğleye kadar yatayım
Hmm anladimr çok uzakmis ben avusturya innsbruckta yasiyorum
Nere gidiyon daha yeni geldin
Iki lafın belini kiralim
naz simdi söyledi bulbingül arkadas gebelik testi yapmis ve sonuc negatifmis. yani caylari icebilir. ama gec döllenme diyede bisi va r arkadasim unutmamak gerek:))
olsun uzak diye birsey yokk. havalarda güzellesiyor gel misafirim olun. mis gibi yeriz iceriz sohbet ederiz:))
Naza selam şöyle canim uyumamismi daha i kız
Nasip olursa yolumuz düşerse inşallah ablamm
iyi geceelr diledi gittti. yarin misafiri var isi cokk. bugünde mutfaktan hic cikmadi. kekler börekler .. offff offf. :)
beklerim , basim üzerinde yeriniz var... bu taraflarda güzeldir, ama ben güneyi daha cok begeniyorum. Ben 2003 de gelmistim avusturya ya ama sinirda bir kasabaya. göl vardi piknik yapmistik orada. o zaman Ulm de kaliyordum..
Inşallah benim durdugum yerde çok güzel kayak merkezinde kalıyorum kayak bilirsen gel ablammm beklerim kayariz beraber:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?