Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canim benimmm sen bilirsin ama, psikologlar kesinlikle yataga küs girmeyin diyorlar... bence küs girme yeterince azarlamissin zaten. hem unutma tatli dil yilani deliginden cikarir...

Merhaba ablama zaten koltukta uyudu kendisi
Bu gece orda yatsın bence kaldırmıcam

yapıyım arkadaşım soğanla bereber olurmu ki arkadaşım hepsini birlikte yapsam. :26:

tühhhhhh arkadasim yaaa yakalayamadim seni. eksik bilgi aldin gittin... civan percemi ve aslan pencesi hamilelik riskin varsa icilmezzzz!!!! tüh tühhhhh..... simdi kimsenin sebebi olmasaydikk... arkadaslar tavsiye ederken önemli uyarilari da yapalim. yazik günah, bir cahil aciklama cok seye bedel olabilir.. tühhh tühhh

Bence böyle şeyler herkesin bünyesi kaldirmaz abla önerilmesinden hoşnut değilim:)))

iyi yaparsin tatlimmm..... yuvayi disi kus yapar sakin unutma. ve sakin olaki evliligin icin kimsenin gazina gelme... saygi bittimi hersey biter... gözün gibi bak evliligine... sen yasayacaksin bir ömrü onunla sakin unutma...

Haklısın ablaamm eşimi zaten çok seviyorum onsuz yapamam ben zaten:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…