- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #67.481
hoşbuldum dilekçim yinemi örüyon
Inşallah yapmaz.......
Nere gittin yaw
insalllah arastirirrrrr. insalllah cahillik etmez...biri bana bisey önerirse Allah razi olsun derim ama arastiririm, okurum. sonra uygularim..
dedim ya ben yokken neler yazmışsınız bakayım diye biraz göz gezdirdim
Evet seni görünce devamlıoresim geliyor
insalllah arastirirrrrr. insalllah cahillik etmez...biri bana bisey önerirse Allah razi olsun derim ama arastiririm, okurum. sonra uygularim..
Ablamm ben bunların hiçbirini denemedigim için kimseyede söylemiyorum yanlisr bilgi vermek istemem çünkü
anladık kuzum hamaratsın
ablacim bu bilgiyi bu topikte ben verdim ama en ince ayrintisina kadar acikladim. tekrar tekrar uyardimmm. herks de böyle hassas davranir sanmistim ne bileyimm... herkes akli basinda düsünebilen bireyler. simdi kendimi cok suclu hissetttim. eksik bilgi her zaman zarar yaratir....
Kafana takma ablacim bu saatte yapmaz zaten yarında gelirse soylersin:))
insalllah okur.. tanimiyorum arkadasi insallah bir seferligine gelmemistir. geldiginde okur insaallah. hani ben olmazsam karsilasirsan söyle aciklamami okusun olur mu Dilekcim...simdi ben hamile olunca üzülüverdim...kimseye sebeb olmayim isterim...
erkenden kaçmış bugün kızlar neden ki:44::44:
erkenden kaçmış bugün kızlar neden ki:44::44:
Ablam sen almanyanin hangi sehrindesin
bende kacma hazirligi icindeyim emircimmm:))) eee film falan vardir belki.. yarin hafta sonu alisverise gideceklerdir erkenden... ben bile gidesim var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?