- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.761
slm kızlarrrr ayyyy cok yoruldummm dolmaaayı sarr sarr bıtmedııı yaprakkk nekadanda cokmuss yaaaa kızlarr gelınnn beraberr yıyelımmmmmmmm
slm kızlarrrr ayyyy cok yoruldummm dolmaaayı sarr sarr bıtmedııı yaprakkk nekadanda cokmuss yaaaa kızlarr gelınnn beraberr yıyelımmmmmmmm
iyi akşamlar hancek
merhaba kızllar hancek nasılsın canım iyimisin ben 100 tane okudum canım yasakhayal çevrim dışı galiba ben cuma son gün dü değilmi
İyi akşamlar meleğim nasılsın??Allahtan maç arkası varda yırttım:))Almaz artık:))))
merhaba bugun adet olmam gereklıydı.Grıp oldugum ıcın doktora gıttım acıle doktora durumumu anlattım once kan testı yapalım ona gore ılac verelım ozaman dedı kan testı yaptık beta hcg 40,87 çıktı doktor bı hafta sonra gel tekrar yapalım test dedı sızce hamıle mıyım bole olan var mı
iyi akşamlar canım benim kide uyududa pc bana kaldıbenimde geldi uykum çıkıcam artık
Evet hayatım cuma son gün,ben yarın yokum maalesef bugün kötü bir haber aldım yarın maalesef yokum canlarım o yüzden duamı salı günü okuyabileceğim((
Afiyet bal şeker olsun bitanemm,şimdi beni daha iyi anlarsın geçen salıda ben aynen öyleydim 2 kilo pirinçten sardım anam sar sar bitmediydi kaç saat sardım hatırlamıyorum.Kankam cumartesi istanbula götürdü ona afiyet bal şeker olsun artık...
hayırdır inş canım ya:18: kötü haber aldım demişsin:26:
Dayımın eşinin kötü bir hastalığa yakalandığını tedavi gördüğünü ve antalyaya geldiğini öğrendim,yengem cici annemdi benim ben üzülmeyeyim diye söylememişler bana çok yıkılmış durumdayım görmek istediğimi söyledim işte yarın ona gideceğim
Dayımın eşinin kötü bir hastalığa yakalandığını tedavi gördüğünü ve antalyaya geldiğini öğrendim,yengem cici annemdi benim ben üzülmeyeyim diye söylememişler bana çok yıkılmış durumdayım görmek istediğimi söyledim işte yarın ona gideceğim
yasakhayal !!!!!!
100 daha ekle bana canım okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?