Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

slm kızlarrrr ayyyy cok yoruldummm dolmaaayı sarr sarr bıtmedııı yaprakkk nekadanda cokmuss yaaaa kızlarr gelınnn beraberr yıyelımmmmmmmm

merhaba bugun adet olmam gereklıydı.Grıp oldugum ıcın doktora gıttım acıle doktora durumumu anlattım once kan testı yapalım ona gore ılac verelım ozaman dedı kan testı yaptık beta hcg 40,87 çıktı doktor bı hafta sonra gel tekrar yapalım test dedı sızce hamıle mıyım bole olan var mı

slm kızlarrrr ayyyy cok yoruldummm dolmaaayı sarr sarr bıtmedııı yaprakkk nekadanda cokmuss yaaaa kızlarr gelınnn beraberr yıyelımmmmmmmm

Afiyet bal şeker olsun bitanemm,şimdi beni daha iyi anlarsın geçen salıda ben aynen öyleydim 2 kilo pirinçten sardım anam sar sar bitmediydi kaç saat sardım hatırlamıyorum.Kankam cumartesi istanbula götürdü ona afiyet bal şeker olsun artık...

merhaba kızllar hancek nasılsın canım iyimisin ben 100 tane okudum canım yasakhayal çevrim dışı galiba ben cuma son gün dü değilmi

merhaba kızllar hancek nasılsın canım iyimisin ben 100 tane okudum canım yasakhayal çevrim dışı galiba ben cuma son gün dü değilmi

Evet hayatım cuma son gün,ben yarın yokum maalesef bugün kötü bir haber aldım yarın maalesef yokum canlarım o yüzden duamı salı günü okuyabileceğim((

cuma son gün se eğer ben 200 tane daha çekebilirim inşallah

ß-hcg de referans aralıkları 2 den yada 5 den küçükse negatif eğer 2 den yada 5 den büyükse pozitiftir.Bence gebesin hayatım hayırlı olsun bebeğin,doktorun 1 hafta sonra tekrarlamasındaki sebep değerin yükselmesini görmek.Bide regl tarihin olduğu için bu değer çıkması çok normal

walllahı oyle bıtanemmm anlammmıı anaamm walla bende bı ıkı kılo prınçten sarmısımdır hemen hemen yarın mısafırlerım varrr dolma ıstedıler ozel olarakk mecburen sardımmm ama bende bıttımmm yaaaaa off belım cok agrıdıııı

hayırdır inş canım ya:18: kötü haber aldım demişsin:26:

Dayımın eşinin kötü bir hastalığa yakalandığını tedavi gördüğünü ve antalyaya geldiğini öğrendim,yengem cici annemdi benim ben üzülmeyeyim diye söylememişler bana çok yıkılmış durumdayım görmek istediğimi söyledim işte yarın ona gideceğim

canımmmmm üzülmeeee... Çokkkkk Geçmişşş Olsunnnnn.... Allhımm en kısa zamanda acil şifalar versinnnnnn hastalıkkk çok zorrrr .

çokk gecmiş olsun canım Allahım şifasını da versin inşallahh amin.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…