Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canlarım günaydın nasılsınız bakem çok kalamyacağım ama genede bakem kızçelerime dedim
akiam kanlı idrar yaptım çıkmadı ya yada ben beceremedim önce kenı damlattım hatta damlamadı sürdüm sonra idrar ama çıkmadı beklenen kırmızıda gelmedi bilmiyorum canlarım kasıklarım hala ağrıyo hayırlısı bakalım gelmeyen kırmızıdan umut kesilmez

inşallah canım,içim kıpır kıpır çok mutluyum,rabbim yüzümüze baksın

yaaa gecemedim ya agit yakicam simdi evime hasret gidicem artik. eniste bize kazikatti. Marangoz enistesi esimin yatak odasini ay sonuna yetistiririm diyodu. Daaaa yapmadi ((
Melegim melek kizcem sen kimseyi takma kafana biz onlardan farkliyiz belkide daha sansliyiz. bilemeyiz.

İnsallah gelir tatlim dort gozle bekliyom

Senin ilk hamilelik zor mu oldu bekledin mi cankus hatirlamiyom dediysen

yaww mersahımmm bizz hiç düşünmedikkk bebeği ilk aylarr ama hiçte korunmadıkkk yinede 6. ayda olduu oda olmadı zatennn

Dra gitsem tedaviye baslasin diye ne zaman gitmem lazim regl bitincemi reglken mi. test fln isterse var zati birsuru evde

canımmm öncee dr söle bakalım ne dicek ona göre karar ver bende istiorum ama aşılama hemen yapmaya bilirlerr özelde artık iiyice pahalı olcak napsak bilemiorummm :26::26::26:

sen bakma onlaraaaa melekimmmm :26::26::26::26: gülgeçç herşeyde vardır bi hayırr

Ne bebek more mi vardiiiii...... kacirdim mi (
Puuffff
ben gördüm keltoş more vardı bitane

olsun kusum geç olsunda güç olmasın:18::18: nasılsa er geç o ev senin evin olacak içine bide bebek versin rabbim o zaman daha güzel olur

ben burdayı mersahım nasılsın cancağızım

Kizcem ben sabahtan beri seni bekliyom gozum yollarda kaldi. Test yapacaktin aklima geldi meraklandim. Ama gorememissin bisi. neyse tatlim hayirlisi olsun.

canım senin öle teste ihtiyacın yokkii zaten günün geçti sen git normal yappp artık çıkarr

ben gördüm keltoş more vardı bitane

olsun kusum geç olsunda güç olmasın:18::18: nasılsa er geç o ev senin evin olacak içine bide bebek versin rabbim o zaman daha güzel olur

inşaallahhhhhhhh

herşey dozunda güzeldir arkadaşım kesinlikle haklısın,özellikle sinir oluyorum şu hamileyken gerine gerine dolaşan, karnını sergileyen kadınlarlardan bu davranış biçimi benim mantığıma uymuyor ama saygı duyarım genede

Kizcem ben sabahtan beri seni bekliyom gozum yollarda kaldi. Test yapacaktin aklima geldi meraklandim. Ama gorememissin bisi. neyse tatlim hayirlisi olsun.

hayırlsııı tabi ama bakalımmmm geçen ayda böle geçikti di sanırm kayramm kuşummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…