- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #67.601
Kolay gelsin canim. Nerdesin ki acep kampanyali seylerden bize de ayir
Anam herkes susmus.
HOŞBULDUK CANIMMMİNŞALLAH GÜZELİMMM... RABBİM DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRMİCEKKK İNŞALLAHHH
Nasip canımmm sen umudunu sakın yitirmeben inanıyorum olacak... biraz zaman ...
inşallah ilkinde tutardahamişimiz olursun senin içinde halay çekerizzz
ohh 4 gün tatil yaşadın tatilin tadını çıkarevine geçtin mi:26::26:
şükür şimdilik geçti kusum o depresif halimama bana belli olmuyo hiç sağdan soldan birileri inadına yapar gibi bana hiç samimi olmadığım kişilerin hamileliklerini bebeklerini müjdeledilermi moralim bozuluyo çok bide her regl olduğumda bitiyo tüm umutlarım
İnsallah gelir tatlim dort gozle bekliyom
Senin ilk hamilelik zor mu oldu bekledin mi cankus hatirlamiyom dediysen
Dra gitsem tedaviye baslasin diye ne zaman gitmem lazim regl bitincemi reglken mi. test fln isterse var zati birsuru evde
şükür şimdilik geçti kusum o depresif halimama bana belli olmuyo hiç sağdan soldan birileri inadına yapar gibi bana hiç samimi olmadığım kişilerin hamileliklerini bebeklerini müjdeledilermi moralim bozuluyo çok bide her regl olduğumda bitiyo tüm umutlarım
ben gördümNe bebek more mi vardiiiii...... kacirdim mi(
Puuffff
yaaa gecemedim ya agit yakicam simdi evime hasret gidicem artik. eniste bize kazikatti. Marangoz enistesi esimin yatak odasini ay sonuna yetistiririm diyodu. Daaaa yapmadi ((
Melegim melek kizcem sen kimseyi takma kafana biz onlardan farkliyiz belkide daha sansliyiz. bilemeyiz.
canlarım günaydın nasılsınız bakem çok kalamyacağım ama genede bakem kızçelerime dedim
akiam kanlı idrar yaptım çıkmadı ya yada ben beceremedimönce kenı damlattım hatta damlamadı sürdüm sonra idrar ama çıkmadı beklenen kırmızıda gelmedi bilmiyorum canlarım kasıklarım hala ağrıyo hayırlısı bakalım gelmeyen kırmızıdan umut kesilmez
ben burdayı mersahım nasılsın cancağızım
canlarım günaydın nasılsınız bakem çok kalamyacağım ama genede bakem kızçelerime dedim
akiam kanlı idrar yaptım çıkmadı ya yada ben beceremedimönce kenı damlattım hatta damlamadı sürdüm sonra idrar ama çıkmadı beklenen kırmızıda gelmedi bilmiyorum canlarım kasıklarım hala ağrıyo hayırlısı bakalım gelmeyen kırmızıdan umut kesilmez
inşallah canım,içim kıpır kıpır çok mutluyum,rabbim yüzümüze baksın
ben gördümkeltoş more vardı bitane
olsun kusum geç olsunda güç olmasın:18::18: nasılsa er geç o ev senin evin olacak içine bide bebekversin rabbim o zaman daha güzel olur
canım senin öle teste ihtiyacın yokkiizaten günün geçti sen git normal yappp artık çıkarr
Kizcem ben sabahtan beri seni bekliyom gozum yollarda kaldi. Test yapacaktin aklima geldi meraklandim. Ama gorememissin bisi. neyse tatlim hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?