- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #67.621
hayırlsııı tabi ama bakalımmmm geçen ayda böle geçikti di sanırm kayramm kuşummm
yaww mersahımmm bizz hiç düşünmedikkk bebeği ilk aylarr ama hiçte korunmadıkkkyinede 6. ayda olduu oda olmadı zatennn
Tatlim bilmiyom ki senin cok uzun surmemis aslinda. Asilamada cok verimli bisi diil ki.yaww mersahımmm bizz hiç düşünmedikkk bebeği ilk aylarr ama hiçte korunmadıkkkyinede 6. ayda olduu oda olmadı zatennn
Canim karar veremiyorum iste esim sen bilirsin diyo. ben de kararsizim. Bu ay aslinda tam bebek icin iyi bi ay hesapladim da keske olsa hemen :)canımmm öncee dr söle bakalım ne dicek ona göre karar ver bende istiorum ama aşılama hemen yapmaya bilirlerr özelde artık iiyice pahalı olcak napsak bilemiorummm :26::26::26:
Keltos more miben gördümkeltoş more vardı bitane
olsun kusum geç olsunda güç olmasın:18::18: nasılsa er geç o ev senin evin olacak içine bide bebekversin rabbim o zaman daha güzel olur
Kocis altin almis hic konusmamistik alalim diye. birden cikartti dun sakla diye verdi bi kotu oldum. sorma...bende pc ye geçtimmm kuşummm
nazımım canım kanlı idrarda çıkmadı normalde çıkarmı hiç onda bile çıkmadı bak tubamın 4 gün kala çıktı ne bilem anlamadım bende
geçen ay 30 günde olmuştum bu ay 31. gündeyim bilmiyorum canım genede inş. gelmez belki vardır görünmüyodur ablamında öle olmuştu kanda göründü idrarda çıkmadı hemde hastanede yapılanda ne bilem umut işte
nebilimm kızçemm ama senn ii düşünn bann zuhalimde böle bi ay geçiktii ertesi ay hamiş kaldııı bebeğimmm
naze sen hangi hastaneye gidiyorsun istanbula geldiğimde doktorumu değiştirecem önerdiğin var mı?? sürekli devam etmek istediğim doğumuda yanında yapabileceğim
Tatlim bilmiyom ki senin cok uzun surmemis aslinda. Asilamada cok verimli bisi diil ki.
bilmiorummm mersahımmmm ama temmuza kadarrr öle beklicemm hemm sonuçlarda anca cıkar ee tatilde varr bakalaım artıkk
Canim karar veremiyorum iste esim sen bilirsin diyo. ben de kararsizim. Bu ay aslinda tam bebek icin iyi bi ay hesapladim da keske olsa hemen :)
canımmmm valla seninn yaşında küçükk dahaa :26::26::26: i.stersennn şu evi taşıyana kadar bekle ama sen bilirisn gene
Keltos more mi
Gormem lazim...
İnsallah melegim insallah. elti doguracak ya haziranda
tamamm kızçemmm
Kocis altin almis hic konusmamistik alalim diye. birden cikartti dun sakla diye verdi bi kotu oldum. sorma...
herşey dozunda güzeldir arkadaşım kesinlikle haklısın,özellikle sinir oluyorum şu hamileyken gerine gerine dolaşan, karnını sergileyen kadınlarlardan bu davranış biçimi benim mantığıma uymuyor ama saygı duyarım genede
bilmiyorum nazımım bilmiyorum artık günleri geçiremiyorum testtede çıkmadı bol bol dua ediyorum ne bilem kafam gönlüm karışık
ablamın bebeği için alışverişe gidicez bugün temmuzda dğum yapacak dünde beşiğini kundaklarını falan hazırladık çok kötü oldum
canımmm ben medicana bahcelievlere gidiorummmdr düzgün korkmaz çok ii dr ama şimdiii artıkk özellerde sgk yı yükseltiler yaa bilmiorumm napcamm drumda çokk ii ama bakcas artıkk ne zaman gelcen bitanemmm seni görmeik isterimmm nerde oturuosunn senn
ne altını kızz yatırım amaçlımı takmak amaçlımıı
Medicine Hospital Güneşli de yegenim var bilmiyorum oraya mı gitsem orasıda bana uzak, bahçelievlerde gerçi heryer uzak, arnavutköydeyim ben (mecburi)
Uyuya kalmışım kizlar
Az bi karisik olmus elti haziranda doguracak ya onun bebegi icin takmaya. hic konusmamistik. birden ole verince sok oldum. yigeni takacak tabi ama bana yaptiklarindan sonra boyle olunca odullendiriliyomus gibi oluyo.
Uyuya kalmışım kizlar
anaaa hemen uyuya kalmış ve uyanmışınnn dilleeemmmm kıyamannnn
Nazimmm yerim ben seni yaaa yine koymusun fotonu çoook tatlisin maasallah şimdide öyle:26:
Benim küçükken kırmızı etem varmış hep onu giyernisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?