Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayırlsııı tabi ama bakalımmmm geçen ayda böle geçikti di sanırm kayramm kuşummm

geçen ay 30 günde olmuştum bu ay 31. gündeyim bilmiyorum canım genede inş. gelmez belki vardır görünmüyodur ablamında öle olmuştu kanda göründü idrarda çıkmadı hemde hastanede yapılanda ne bilem umut işte

yaww mersahımmm bizz hiç düşünmedikkk bebeği ilk aylarr ama hiçte korunmadıkkk yinede 6. ayda olduu oda olmadı zatennn

naze sen hangi hastaneye gidiyorsun istanbula geldiğimde doktorumu değiştirecem önerdiğin var mı?? sürekli devam etmek istediğim doğumuda yanında yapabileceğim

yaww mersahımmm bizz hiç düşünmedikkk bebeği ilk aylarr ama hiçte korunmadıkkk yinede 6. ayda olduu oda olmadı zatennn
Tatlim bilmiyom ki senin cok uzun surmemis aslinda. Asilamada cok verimli bisi diil ki.
canımmm öncee dr söle bakalım ne dicek ona göre karar ver bende istiorum ama aşılama hemen yapmaya bilirlerr özelde artık iiyice pahalı olcak napsak bilemiorummm :26::26::26:
Canim karar veremiyorum iste esim sen bilirsin diyo. ben de kararsizim. Bu ay aslinda tam bebek icin iyi bi ay hesapladim da keske olsa hemen :)
ben gördüm keltoş more vardı bitane

olsun kusum geç olsunda güç olmasın:18::18: nasılsa er geç o ev senin evin olacak içine bide bebek versin rabbim o zaman daha güzel olur
Keltos more mi
Gormem lazim...
İnsallah melegim insallah. elti doguracak ya haziranda
bende pc ye geçtimmm kuşummm
Kocis altin almis hic konusmamistik alalim diye. birden cikartti dun sakla diye verdi bi kotu oldum. sorma...

nazımım canım kanlı idrarda çıkmadı normalde çıkarmı hiç onda bile çıkmadı bak tubamın 4 gün kala çıktı ne bilem anlamadım bende

nebilimm kızçemm ama senn ii düşünn bann zuhalimde böle bi ay geçiktii ertesi ay hamiş kaldııı bebeğimmm

canımm o zamamn p.tesii ye kada gelmessse bi de kandan baktırın bebeğimmm üzülme sen herşeyin hayırlsı

nebilimm kızçemm ama senn ii düşünn bann zuhalimde böle bi ay geçiktii ertesi ay hamiş kaldııı bebeğimmm

bilmiyorum nazımım bilmiyorum artık günleri geçiremiyorum testtede çıkmadı bol bol dua ediyorum ne bilem kafam gönlüm karışık
ablamın bebeği için alışverişe gidicez bugün temmuzda dğum yapacak dünde beşiğini kundaklarını falan hazırladık çok kötü oldum

naze sen hangi hastaneye gidiyorsun istanbula geldiğimde doktorumu değiştirecem önerdiğin var mı?? sürekli devam etmek istediğim doğumuda yanında yapabileceğim

canımmm ben medicana bahcelievlere gidiorummm dr düzgün korkmaz çok ii dr ama şimdiii artıkk özellerde sgk yı yükseltiler yaa bilmiorumm napcamm drumda çokk ii ama bakcas artıkk ne zaman gelcen bitanemmm seni görmeik isterimmm nerde oturuosunn senn

ne altını kızz yatırım amaçlımı takmak amaçlımıı

O insanlardan o kadar cok varki nuarinim. hevesli olmayi anlarim ama hava atmak ne sacma

bitanemmm kıyamamm ben sanaa hiççç üzülme senn herşeyde bi hayır vardırr napalımm rabbimm zamanını bilirr beklices dua edıcess bizlerr

Medicine Hospital Güneşli de yegenim var bilmiyorum oraya mı gitsem orasıda bana uzak, bahçelievlerde gerçi heryer uzak, arnavutköydeyim ben (mecburi)

ne altını kızz yatırım amaçlımı takmak amaçlımıı

Az bi karisik olmus elti haziranda doguracak ya onun bebegi icin takmaya. hic konusmamistik. birden ole verince sok oldum. yigeni takacak tabi ama bana yaptiklarindan sonra boyle olunca odullendiriliyomus gibi oluyo.

Medicine Hospital Güneşli de yegenim var bilmiyorum oraya mı gitsem orasıda bana uzak, bahçelievlerde gerçi heryer uzak, arnavutköydeyim ben (mecburi)

aa sen bana yakınsınnn nuarinimmmm bende kayaşehiryeyimmm habbiblere yakınımmmm banada heryerrr uzak yaww sormaaa

Az bi karisik olmus elti haziranda doguracak ya onun bebegi icin takmaya. hic konusmamistik. birden ole verince sok oldum. yigeni takacak tabi ama bana yaptiklarindan sonra boyle olunca odullendiriliyomus gibi oluyo.

ooyy evett mersahımm bende okurkenn inş. anlatrsınn dedimmm

napcakk kızçemm boşver herkes yaptığından utansınn masumm ssabiiirinnn günahı nee

Nazimmm yerim ben seni yaaa yine koymusun fotonu çoook tatlisin maasallah şimdide öyle:26:

Benim küçükken kırmızı etem varmış hep onu giyernisim

mersahımm içinn koydummmm diiilemmm ama dikkkitni çekemedikkk kızçemimnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…