Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

O insanlardan o kadar cok varki nuarinim. hevesli olmayi anlarim ama hava atmak ne sacma
insanin halinden yasayan anlar.olmayınca olmuyor hayırlısıyla gelsinler o yüzden üzülmeyin vaktini bekliyordur mutlaka sadece sabredeceksin biliyorum sabretmekte hiç kolay değil bende patlayacak dereceye geliyordum kimi görsem hal hatır soracaklarına geç kalmışsınız(daha 3 ayım falan olmuştu kayınbabam kayınvalideme ölmeden çocugumun çocugunu görsem diyrdu düşün ) bebek yokmu yapın artık falan yoksa sorunmu var hiç olmayacakmı tüp bebekte yapılıyo biliyosunuz demi diyenler bunalttılarki anlatamam sanki biz yapmıyoz da olmuyordu yapıyoruz elimizden geleni ne zaman verecekse allah o zaman olaacak diyorsum,yapacak birşey yok inşallah fazla bekletmesin rabbim kimseyi tez vakitte sağlığıyla hayırlısıyla evlatlar nasip etsin...
aa sen bana yakınsınnn nuarinimmmm bende kayaşehiryeyimmm habbiblere yakınımmmm banada heryerrr uzak yaww sormaaa

yakınmışız gerçekten bi eltim kayaşehirde oturuyor tokide :) geliyoruz arada

ölemiii ne kadar güzelll nuarinimmm yawww görüşürzz kısmet olursa istersenn dr ikimiz giderizzzz hatta belki mersahımda geli

ooyy evett mersahımm bende okurkenn inş. anlatrsınn dedimmm

napcakk kızçemm boşver herkes yaptığından utansınn masumm ssabiiirinnn günahı nee

Yaaa tabiki ole ama simdi bu cocuklarini kullaniyo hep. gecen abisi yine bi laf solemis esime sen yigeninle fazla ilgilenmiyon diye. yaa napalim ilgilenebildigimiz kadar ilgileniyoz iste durumlar belli. maksat ortalik karissin. esim kendini kotu hissetsin. napabiliriz ki hersey eskisi gibi olamaz ki artik yapan belli eden belli. ben hem masumum hemde bana baski yapiyolar.

ölemiii ne kadar güzelll nuarinimmm yawww görüşürzz kısmet olursa istersenn dr ikimiz giderizzzz hatta belki mersahımda geli

görüşürüz canım neden olmasın çok yakınmışız 10dk yok aramız, pikniğe falan geliryor musun bu taraflara çok güzel mesire yerleri var

ne bilim canımm abi o o maksatla dememiştirr yawww hanii ne bilimmmm çocukta alınıordur amcam bizi sevmio felan diee

görüşürüz canım neden olmasın çok yakınmışız 10dk yok aramız, pikniğe falan geliryor musun bu taraflara çok güzel mesire yerleri var

inş.... nuarinimmmmm valla 1 yıldır buradayımmm hiç bişyere gitmedim burda ama geçenlerde knuştukkk bi piknik yapcas artık ordaaa

Yaw insallah daha fazla beklemeyiz. hayirlisi
oyy bende kalkcammm şimdii duş alcamm öğleden sonra misafirim varrr soonra markete giidmde lor peynri alımm iki bötrek sarayım yisinlerrr
Anam ben de misafirim geliyom
değiştirdim artıkk napemmmmm

Morem gordum bisi anlamadim telden. kocis aradi bide onla konustum. pc den girince gormek istiyom keltos moremi

Yaw insallah daha fazla beklemeyiz. hayirlisi

Anam ben de misafirim geliyom

Morem gordum bisi anlamadim telden. kocis aradi bide onla konustum. pc den girince gormek istiyom keltos moremi

hadi mersahımmm atla gell kızzzz kimse yok evdee birer kave içerizzz senlee bakk yemecite yaparımm sanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…