- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #67.641
insanin halinden yasayan anlar.olmayınca olmuyor hayırlısıyla gelsinler o yüzden üzülmeyin vaktini bekliyordur mutlaka sadece sabredeceksin biliyorum sabretmekte hiç kolay değil bende patlayacak dereceye geliyordum kimi görsem hal hatır soracaklarına geç kalmışsınız(daha 3 ayım falan olmuştu kayınbabam kayınvalideme ölmeden çocugumun çocugunu görsem diyrdu düşün ) bebek yokmu yapın artık falan yoksa sorunmu var hiç olmayacakmı tüp bebekte yapılıyo biliyosunuz demi diyenler bunalttılarki anlatamam sanki biz yapmıyoz da olmuyordu yapıyoruz elimizden geleni ne zaman verecekse allah o zaman olaacak diyorsum,yapacak birşey yok inşallah fazla bekletmesin rabbim kimseyi tez vakitte sağlığıyla hayırlısıyla evlatlar nasip etsin...O insanlardan o kadar cok varki nuarinim. hevesli olmayi anlarim ama hava atmak ne sacma
aa sen bana yakınsınnn nuarinimmmmbende kayaşehiryeyimmm habbiblere yakınımmmm banada heryerrr uzak yaww sormaaa
Benimde uykum geldi
insanin halinden yasayan anlar.olmayınca olmuyor hayırlısıyla gelsinler o yüzden üzülmeyin vaktini bekliyordur mutlaka sadece sabredeceksin biliyorum sabretmekte hiç kolay değil bende patlayacak dereceye geliyordum kimi görsem hal hatır soracaklarına geç kalmışsınız(daha 3 ayım falan olmuştu kayınbabam kayınvalideme ölmeden çocugumun çocugunu görsem diyrdu düşün ) bebek yokmu yapın artık falan yoksa sorunmu var hiç olmayacakmı tüp bebekte yapılıyo biliyosunuz demi diyenler bunalttılarki anlatamam sanki biz yapmıyoz da olmuyordu yapıyoruz elimizden geleni ne zaman verecekse allah o zaman olaacak diyorsum,yapacak birşey yok inşallah fazla bekletmesin rabbim kimseyi tez vakitte sağlığıyla hayırlısıyla evlatlar nasip etsin...
yakınmışız gerçekten bi eltim kayaşehirde oturuyor tokide :) geliyoruz arada
mersahımm içinn koydummmm diiilemmm ama dikkkitni çekemedikkk kızçemimnnn
oyy bende kalkcammm şimdii duş alcamm öğleden sonra misafirim varrr soonra markete giidmde lor peynri alımm iki bötrek sarayım yisinlerrr
ooyy evett mersahımm bende okurkenn inş. anlatrsınn dedimmm
napcakk kızçemm boşver herkes yaptığından utansınn masumm ssabiiirinnn günahı nee
Daha görmemiştir belki nazimmm
ölemiii ne kadar güzelll nuarinimmm yawwwgörüşürzz kısmet olursa istersenn dr ikimiz giderizzzz hatta belki mersahımda geli
mersahımmm gödün mü beniii avatarımııı
Bende gelecem böreğe dayanamama
Yaaa tabiki ole ama simdi bu cocuklarini kullaniyo hep. gecen abisi yine bi laf solemis esime sen yigeninle fazla ilgilenmiyon diye. yaa napalim ilgilenebildigimiz kadar ilgileniyoz iste durumlar belli. maksat ortalik karissin. esim kendini kotu hissetsin. napabiliriz ki hersey eskisi gibi olamaz ki artik yapan belli eden belli. ben hem masumum hemde bana baski yapiyolar.
gell dileeemmmm hem yapar hep yiirizzz :125::125::125::125::125:
Nazim gordum ama bisi anlamadim ki telden giriyom ya. sormaya da utandim
görüşürüz canım neden olmasın çok yakınmışız 10dk yok aramız, pikniğe falan geliryor musun bu taraflara çok güzel mesire yerleri var
Yaw insallah daha fazla beklemeyiz. hayirlisiinsanin halinden yasayan anlar.olmayınca olmuyor hayırlısıyla gelsinler o yüzden üzülmeyin vaktini bekliyordur mutlaka sadece sabredeceksin biliyorum sabretmekte hiç kolay değil bende patlayacak dereceye geliyordum kimi görsem hal hatır soracaklarına geç kalmışsınız(daha 3 ayım falan olmuştu kayınbabam kayınvalideme ölmeden çocugumun çocugunu görsem diyrdu düşün ) bebek yokmu yapın artık falan yoksa sorunmu var hiç olmayacakmı tüp bebekte yapılıyo biliyosunuz demi diyenler bunalttılarki anlatamam sanki biz yapmıyoz da olmuyordu yapıyoruz elimizden geleni ne zaman verecekse allah o zaman olaacak diyorsum,yapacak birşey yok inşallah fazla bekletmesin rabbim kimseyi tez vakitte sağlığıyla hayırlısıyla evlatlar nasip etsin...
yakınmışız gerçekten bi eltim kayaşehirde oturuyor tokide :) geliyoruz arada
Anam ben de misafirim geliyomoyy bende kalkcammm şimdii duş alcamm öğleden sonra misafirim varrr soonra markete giidmde lor peynri alımm iki bötrek sarayım yisinlerrr
değiştirdim artıkk napemmmmm
Nazim gordum ama bisi anlamadim ki telden giriyom ya. sormaya da utandim
sende mersahım gibii gelyom dion gelmionnnnnTammat hemen yola cikiyorummm
Yaw insallah daha fazla beklemeyiz. hayirlisi
Anam ben de misafirim geliyom
Morem gordum bisi anlamadim telden. kocis aradi bide onla konustum. pc den girince gormek istiyom keltos moremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?