Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ne bilim canımm abi o o maksatla dememiştirr yawww hanii ne bilimmmm çocukta alınıordur amcam bizi sevmio felan diee

Abisi o maksatla dememistir doru. da iki bucuk yasinda ole bisi demez cocuk. isin garibi. bize geliyolar o gun cocukla ilgileniyoruz pesinden oyle diyo.
Abisi hersey eskisi gibi olsun istiyo kotu niyetli diyemem ama o boyle esimi sikistirdikca bizim huzurumuzu da bozuyo

inş.... nuarinimmmmm valla 1 yıldır buradayımmm hiç bişyere gitmedim burda ama geçenlerde knuştukkk bi piknik yapcas artık ordaaa

karaburun falan çok güzel bende 1.5 sene oldu işte ordayım, güzel mesire yerleri var görüyorsundur zaten yazın hafta sonu trafikten geçilmiyor herkes bu taraflara geliyor pikniğe, benim eşim piknik konusunda yetenekli allahtan hiç üşenmez :)

hmmm anladımm mersahımmm boşverinn sizz abide olsa kimse için huzunuzu bozmayınnn

sormaaa cankııızmmmm benim kociş o kadar üşengeçki akşam dedimm dayanamadımm senin üşengeçliğin yüznden bebek olmuo dedimmm

sormaaa cankııızmmmm benim kociş o kadar üşengeçki akşam dedimm dayanamadımm senin üşengeçliğin yüznden bebek olmuo dedimmm

olacak naze olacak Rabbim gösterecek o günü inan o zaman herşeyi unutacaksın neler diyordum bazen kocama şimdi düşünüyorumda geçti gitti boşunaymış

vallaa bilmioru kii mersahımm keşke nböle olsa tombiş tombiş popinizi yiriinnnn

babası gibi olusaa zayıff oluuu

hiç öyle düşünme benimde eşim zayıf sayılır bende zayıfım hatta, bebişim haftasından önde gidiyor düşün doktor tombiş bi bebek olacak sanki diyor halbuki okadar kusuyordum yavrum işte Rabbim yardımcısı oldu

olacak naze olacak Rabbim gösterecek o günü inan o zaman herşeyi unutacaksın neler diyordum bazen kocama şimdi düşünüyorumda geçti gitti boşunaymış

inş.. nuarnimmm rabbimm isteyen hasretle bekleyen bütün kardeşlerme versinnnn

sende mersahım gibii gelyom dion gelmionnnnn

kandırıkcılar siziii

hadi mersahımmm atla gell kızzzz kimse yok evdee birer kave içerizzz senlee bakk yemecite yaparımm sanaaa
Morem bir gun ansizin gelebilirim
hmmm anladımm mersahımmm boşverinn sizz abide olsa kimse için huzunuzu bozmayınnn
Olmuyo iste morem ya cok sikinti oldu bu konu bize
vallaa bilmioru kii mersahımm keşke nböle olsa tombiş tombiş popinizi yiriinnnn

babası gibi olusaa zayıff oluuu
Hehe babasi duymasin

ooyyy maşşallhhh biizm gözbebeğimizeee rabbimmmm nazarşardak saklasınnn cankuşum artık göbüşünnn iii ce bbellidirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…