- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.061
Kızlar taBLOda +100 neden yazıyor.....iSmimin karşısında....:26::26::26:
İlhanazIM ,, yasak hayalim neler yapoonuz........Var mı güzel güzel haberler.....
Kızçem iyi İLHANAZım sen nasılsın.......çokk şükürrr rüyammm halimize iyimm çokksen nasılsınnn kızçen nasılll
rabbim kabul etsin insalalhh az kalmissss.. isteyen olursa son kalan paylasilir biter inslaalhh
Onun kadar olmasada yine kolay bir kurabiye tarifi
100 daha istememismiydin ruyammmmyanlismi yazilmisss
evet yasakım snrada dierr duayımı okusak napsakk
benimde 1 düşüğüm va canımmm sen nezamn sonra hamiş kaldınn Rabbim evlatcınıı korusunnn
Sen nediyon be yaa....kIZ daha ben bunları okuyamadım....Kız okuyabilirmiyimki hepsini bilemedim...
Kızçem iyi İLHANAZım sen nasılsın.......
Bak kızçemlen ikimizn fOTOSUnu koydum.................
he simdi oldu ruyammmmm..yüzünü gören cennetlikk
YasaKIM çOK Muhabbetli bir topiğimiz var sayenizde sizden ayrı kalamıyom artıkın......saol ruyamm ben iyiyim sükürrrrr....ilhannazimm kimligini kaybetmis ya bugün..hamile haberide yok henüzzz
YasaKIM çOK Muhabbetli bir topiğimiz var sayenizde sizden ayrı kalamıyom artıkın......
ilhananzim ruyamdan + 100 geri cek loorim alir 100 taneyii
Evet caNIM Yaa biziz........avatardaki sizmisiniz rüyammm
ona bakyommm canım du bakim acep zikzakımmı istedi öle kafamdan yazmamm :26::26::26:
kızlar ne okuyosunuz bende nail olabilirim anlatırsanız şayet
incinurum sende katilmak istermisinnn.biz toplu duaya basladikk.bebegi olmayanlara hayirlisiyla bebegi olsun diye olaninda hayirlisiyla yavrusunu kucagina alsin diye dua ediyoz birbirimizeeee
Evet caNIM Yaa biziz........
yazın denizde çekildik...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?