Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben civanperçemi aldım, sarı mimozaya benzer çiçekli birşey, ben onunla beraber adaçayı içmiştim, o da yapraklı kurutulmuş şekildeydi, aç yazıları da okudum, tok da olabilir deniyor, bir bardağa bir tatlı kaşığı civarı bitki üzerine sıcak su eklenir, 10 dakika demlenir kaynatılmaz, sonra limon ya da bal eklenebilir isteyen olursa şeklinde yazıyordu ben de öle yaptım işte

üzülme bebeğim Rabbım buyüktür koymustur bi yoluna merak etme benımde oldu bi düşüğüm

benimde 1 düşüğüm va canımmm sen nezamn sonra hamiş kaldınn Rabbim evlatcınıı korusunnn

selammm kızlarrrrrrrrrr ben geldımmm yaaa cok saçma sapan bısey olduuuu pc basında uyumusum felaket basım agrıdı bugunnnn az once uyandımmmm

hoşş geldinn cnmmmm migren mi vaa canımcımm sendee

canim sana sorularim var yogun istek üzerine..

kizlar soruyoo at seklindemi o dedigin caylar.poset caymi yosam tohum yada ot mu..ac mi tokmu icilecek.arka arkaya mi yosam 3 ögün mü icilecekk

Son düzenleme:
burdamiydin kuzucuk geldim kimseler yoktu bende gezmeye cikmistim kk da

bende yedim yemegimidoru kahvemiz yok ama

habibte ne olaki yaw ??? ayyy bu kahve ne kadar güzel göründü gözüme yahu nefiss hemen yapmalıym bitane

hoşş geldinn canımmmm

canımm soğan suyu kullansana sende adet için ii dioalrr bide hayıt otu çayı :26::26::26::26:

hoşbuldum canımm ya hayıtçayını da aldım o kadar acıymışki çok zorlandm henüz düzenli içemedm de (((((
bu haftayı da bekliyp olmazsa doktora sorcam cnm hala bişey vermezse de soğana başlıcam artık napym

canımmm benimmm saolllll

Alah kabul etsinn dualarınıı hoş geldinnnn iyimsin nasılsınnnn habibtemmmm

ipekim habibte arapca canim demek.diger topikte arabistanda bi arkadasimiz vardi o bize hep habibte derdi bizde alistikk yaw bende cogunlukla hep habibte diyomm

ben de çıkıyorum hanımlar duayı okumaya çalışıcam öpüyorum kendinize iyi bakın çok da kaynatmayın tamammı takip edemiyorum sonra

yasakımmm sana soorumm vaaaa:26::26::26: benim bu kanama kahverengi gelyoo yawww normalmiii

Dün haber vermeyince merak ettim ikinizide,,Loorim nerde şimdi??Kurabiye yapacaktı en son nasıl olduki merak ettim

dün aksamda esime yemek hazirlim gelim diyene kadar siz cikmissiniz yaw geldim gitmissinizzz

doru bak unuttum loorim yaptimi kurabiyeyi .ama markete gidebilirsem yapacam diyodu ..yarin cikacakmis galibada marketeee

yasakımmm sana soorumm vaaaa:26::26::26: benim bu kanama kahverengi gelyoo yawww normalmiii

ilk günmü öyleyse normal benimde bazen ilk kahverengi sonra ikinci gün normala döner doktora dedim normal demisti icerdeki önce pis kan atiliyo demisti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…