- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.021
Habibtemmm nerdeydin kuzzum bütün güün???????????
Buyrun canlaaar afiyet bal şeker olsun yemek üstü
bu civanperçemi ve aslanpencesi at şeklinde mi? demleme olarak mı içiliyo? kaç dakika demleniyo? aç mı tok mu içiliyo?
bunları netleştirelim ayın 4ünde gelir benim kırmızılar senden bi daha bilgi istiycem o zaman
üzülme bebeğim Rabbım buyüktür koymustur bi yoluna merak etme benımde oldu bi düşüğüm
selammm kızlarrrrrrrrrr ben geldımmm yaaa cok saçma sapan bısey olduuuu pc basında uyumusum felaket basım agrıdı bugunnnn az once uyandımmmm
Afiyet bal şeker olsun bebekimmmmeline saglik habibtemmmmmmmmmmmmm
geldikkkk ipekimmmyasak nerdeymş ilhanaz nerelerdeymiş aceba kızlaaaar ben geldiiiim
habbitem ben geldim sen görmemisssinn iki saat önce burdaydimama sen yoktun öglende misafirlikteydimmm
burdamiydin kuzucukgeldim kimseler yoktu bende gezmeye cikmistim kk da
bende yedim yemegimidoru kahvemiz yok ama
hoşş geldinn canımmmm
canımm soğan suyu kullansana sende adet için ii dioalrr bide hayıt otu çayı :26::26::26::26:
Naz hastaneye gitmiş ama kimliğini bulamayınca testini yaptıramamış,eve gelmiş aramış aramış kimliği bulamamış kimlik hala kayıp,onunla uğraşmış bütün gün geldi şükür regl olmuş bugün,ama yasakhayalim nerde bilmiyorum onu görmedim bende şimdi geldim zaten,dualara başlayacağım eşim yatınca inşallah
Buyrun canlaaar afiyet bal şeker olsun yemek üstü
habibte ne olaki yaw ??? ayyy bu kahve ne kadar güzel göründü gözüme yahu nefiss hemen yapmalıym bitane
hoşbuldum canımmya hayıtçayını da aldım o kadar acıymışki çok zorlandm henüz düzenli içemedm de (((((
bu haftayı da bekliyp olmazsa doktora sorcam cnm hala bişey vermezse de soğana başlıcam artık napym
Dün haber vermeyince merak ettim ikinizide,,Loorim nerde şimdi??Kurabiye yapacaktı en son nasıl olduki merak ettim
yasakımmm sana soorumm vaaaa:26::26::26: benim bu kanama kahverengi gelyoo yawww normalmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?