- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.121
Sizin gibi karşılayanlar olunca kötü olamıyor insan..
Teşekkür ederim çokca..
Prolaktinim yüksek.. :26:
Kizlar bir liste gordum dua okunuyor galiba hangi dualari okuyorsunuz
.. bende okumak isterim biri aciklayip listeye beni de ekleyebilir mi???
ilhanazz
yasakhayal
Ne kadan tatlısınız siz öyle akşam akşam kafam yerine geldi..
Sağolun, varolun..
kızlarrrrrrr ben geldımmmmmmmne yapıyonuzzzzz yaa gülme krızeneee gırdımmmmm 1:
ilhanazz
yasakhayal
Ne kadan tatlısınız siz öyle akşam akşam kafam yerine geldi..
Sağolun, varolun..
kızlarrrrrrr ben geldımmmmmmmne yapıyonuzzzzz yaa gülme krızeneee gırdımmmmm 1:
sende öylesin minelimm canim benimmm..sen üzme kendinim oralin iyi olsunki melegin gelsin bian önce..buraya gel sen vala diger kizlarda öyledirr.tanisirsin hepsiyleeee sohbet ederizzzzz
sende öylesin minelimm canim benimmm..sen üzme kendinim oralin iyi olsunki melegin gelsin bian önce..buraya gel sen vala diger kizlarda öyledirr.tanisirsin hepsiyleeee sohbet ederizzzzz
yaw neye güldün öyle bizsizz söyle bakimmm
ooyy daha bişey ypmadıkkk minelimmmdaha ne numaralar var bizdeee
tamam ozaman bismiallah deyip baslayalimm önce 100 tane okuyalimm.tam sayi 4444 olunca dua okuyan herkes icin duasi yapilacak
n
rabbim kabul etsin insalalhhh...kibleye karsi abdestlii okuyalimmm..listedeki isimler sayilip ve isteyen herkes diye niyet edelecekkk..
salat-ı tefriciyye
اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihil ukadu ve tenfericu bihil-kürabu ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-rağâibu ve husnul-havâtimi ve yusteskal-ğamâmu bi-vechihil-kerîmi ve alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-adedi külli malûmin lek....
AMİN....
**Okuma niyet eden kişi başlamadan önce 21 defa estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh denilmelidir.
**Bir defada euzu besmele çekilip, duasına başlamalı ve ne kadar okuyacaksa duasını okumalıdır...
yaaaa fox tv de recep ivedik var onu ızlıyorummm adammmın yapmadıgı bısey kalmadıııı komedı yaaa krıze gırdık kocişimleee hahahha ayyy öldümm mideme agrı girdiihem sizlede gulerız balımmmmmmm
abovvben bayiliyom ya recep ivedike valla..en sevdigim karakterr hangisine bakiyosunuzzzzz..
ivetttttbak bi hancekimizzz var senden hamarat olmasınn çok hamarttırr böle adama kçük dilini yutturur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?