Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kızlaaaaar ben geldim ömrümü yatırdım,duamıda 25 tane okuyabildim geldim..Yaaa bişey soracağımmm benim sayaç 322 de kalmışmış yine salat-ı tefriciye okuyordum ne olacak o şimdi niyetide hatırlıyorla hatırlamıyor gibiyim napmalıyım kızlarr yaaaaa:44::44::44::44::44::44::44::44:

simdiye kadar izlemedinmi gercektenn yaw yaw izleyin tüm stresiniz giderrrrr

hanncekimmmm canımmmm hoş geldinnnn

bileemedim simdikk.net hatirlamiyosunda habbitemmm..:44::44::44::44:

durunn anlar gibiymmm sen şimdi sayaçında başka duan vardı onuda 322 defa okumuşun ama üzerine bizimm duayımı okudun canımm ama bir öncekini hatırlamıosun ölemii :26::26::26: ,inş. doğru anladımmm

Hah gün doğdu be yazı panelime..
Sağolasın..
Bi de fazla oluyorum ama; konuya cevap ver butonunun dışında sayfanın altında hızlıca cevap verebileceğimiz bir bölüm var mı.. :26:

rica ederimmm minelimmm hayirli olsun smilelerinn

ne fazla olmasi minelimm lütfen ama herseyi sorabilirsinnnn elimizden geldigince yardim ederizzz..

yok bitanem hizli cevap butonu yok maleseffff

ben ne dedğini anlamadım desem çok mu pot kırmış olurumm
hancekimmmm gerçekten 5 kere okudum anlamadımmm :26::26::26::26:

Sen bugün cidden çok yorulmuşsun bitanemm ya aklında kimlikte tabii hala,problem değil bitanemmm anlatırım açık açık.Şimdi zikirmatik varya hani onu aldm elime açtım 322 gösteriyor,hani demiştimya hastanede çalışırken bi arkadaşım alıvermişti bana diye o zamanda salatı tefriciye okuyordum ama niyeti hatırlıyorla hatırlamıyor arasındayım şimdi ne yapacağımı bilemedim yardım edin yaaaaa

durunn anlar gibiymmm sen şimdi sayaçında başka duan vardı onuda 322 defa okumuşun ama üzerine bizimm duayımı okudun canımm ama bir öncekini hatırlamıosun ölemii :26::26::26: ,inş. doğru anladımmm

Başka değil yine salat-ı tefriciye ama niyeti hatırlayamıyorum yine %100 hayırlı evlat içindi ama niyeti açık açık hatırlayamıyorum

yaw hancekim kusura bakmada benimde kafam karisti zikirmatik 322 diyosun ya onu anlayamadimm..25 okudum diyosun

anladım cnmm aradan uzun zaman geçmişşş sanırmmm
ben yerinde olsam Rabbim hatamı yanlışımı affet okuduğum duaının niyetini evladıma çevir derdimm bağışlaması bol Rabbimm kabul ederr önemli olan okuyor ve içinden geçen gerçek niyetnn bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…