- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.161
yaw ivedikk sevilmezmiben bayiliyommm acep öyle herifim olsa nasi olurduu
yaa ılhanazmmm bende hıc buzamana kadar asla recep ıvedık ızlemedımmmm aha sımdık ızlıyorumm onuda tesadufen basladı tvde basında gulmeye basladımmm oyle devamını getırıyorummm yoksa r.i. hastası sayılmamm pekkk ama bundan sonra gorursem ızlerım dıye dusunuyorumm gulduruyorr
heçç ii olmazdı yasakım düşünsene böle kıllı yün yastk gibi
simdiye kadar izlemedinmi gercektenn yawyaw izleyin tüm stresiniz giderrrrr
Kızlaaaaar ben geldim ömrümü yatırdım,duamıda 25 tane okuyabildim geldim..Yaaa bişey soracağımmm benim sayaç 322 de kalmışmış yine salat-ı tefriciye okuyordum ne olacak o şimdi niyetide hatırlıyorla hatırlamıyor gibiyim napmalıyım kızlarr yaaaaa:44::44::44::44::44::44::44::44:
hanncekimmmm canımmmm hoş geldinnnn
yaw olsun yastik bilem kulanmazdim neka güzel yumusak yumusakkk
bileemedim simdikk.net hatirlamiyosunda habbitemmm..:44::44::44::44:
bileemedim simdikk.net hatirlamiyosunda habbitemmm..:44::44::44::44:
Hah gün doğdu be yazı panelime..
Sağolasın..
Bi de fazla oluyorum ama; konuya cevap ver butonunun dışında sayfanın altında hızlıca cevap verebileceğimiz bir bölüm var mı.. :26:
ben ne dedğini anlamadım desem çok mu pot kırmış olurumm
hancekimmmm gerçekten 5 kere okudum anlamadımmm:26::26::26::26:
25 taneyi bizim listeye icin okuduysan sen 25 den devam et o zaman :44:Eeee ne olacak o 322???
ıyyyyyyyyyyyyyyy iğrenççççç yaaa hayalımmmm ben adamın tıpınden iğrenıyorummmmmmm allah gostermesınnnn bıtısık kaşlııııı M harfi gibi kaşları var herifinnnnn1:
durunn anlar gibiymmmsen şimdi sayaçında başka duan vardı onuda 322 defa okumuşun ama üzerine bizimm duayımı okudun canımm ama bir öncekini hatırlamıosun ölemii :26::26::26: ,inş. doğru anladımmm
Sen bugün cidden çok yorulmuşsun bitanemm ya aklında kimlikte tabii hala,problem değil bitanemmm anlatırım açık açık.Şimdi zikirmatik varya hani onu aldm elime açtım 322 gösteriyor,hani demiştimya hastanede çalışırken bi arkadaşım alıvermişti bana diye o zamanda salatı tefriciye okuyordum ama niyeti hatırlıyorla hatırlamıyor arasındayım şimdi ne yapacağımı bilemedim yardım edin yaaaaa
25 taneyi bizim listeye icin okuduysan sen 25 den devam et o zaman :44:
Sen bugün cidden çok yorulmuşsun bitanemm ya aklında kimlikte tabii hala,problem değil bitanemmm anlatırım açık açık.Şimdi zikirmatik varya hani onu aldm elime açtım 322 gösteriyor,hani demiştimya hastanede çalışırken bi arkadaşım alıvermişti bana diye o zamanda salatı tefriciye okuyordum ama niyeti hatırlıyorla hatırlamıyor arasındayım şimdi ne yapacağımı bilemedim yardım edin yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?