Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

doru valla minelimmm.. topik kutlamalarimiz olurrrr.mesala yakinda 1000.sayfa kulamamiz olacak gelmeyi unutma.garpuz peynir ziyafeti veriyoruzzz..

aaa evet yahuuu bakm cnm kaçırma bunu böle deli gibim oluyoruzzz tam o anda gelisin şaşırma yaniii kızlara ne olmuşş dieee hoş geldin deyippp çabuk devam et son 5 sayfa bile diebiliorzzz 1000 oluncada garpuzu yasakım piyniri ben ikram etyozzz afiyet bal şeker olsunnn dieee

yaw bu sefer 1000.sayfada gavunda ikram edecemmmmm

Cok sagol canim nasipse yarin okuyorum 100 kere... tamamlar tamamlamaz yazarim buraya cokk tesekkur ederim dualarimiz kabul olsun insallah......

Cok sagol canim nasipse yarin okuyorum 100 kere... tamamlar tamamlamaz yazarim buraya cokk tesekkur ederim dualarimiz kabul olsun insallah......

i[COLOR="#cc0099"]nşallahhhh canımmmm
rabbim güzel gönlümüze göre vesinnn [/COLOR]

[COLOR="black"]Vakit buldukça gelicem, böyle yere kim gelmez.. :)
Dualarınız da unutmayın olur mu?
He bu arada şu simgeleri ve renk kodunu falan bulamıyorum ben.. :)

smileleri anlatim hemennnnnn minelimmm..

sag üstteki kullanici paneline gir.

sol taraftaki ayarlarim bölümünden secenekleri düzenleyi tikla.

sonra ordaki yazilardan cesitli secenekler boslugu var.

ordaki standart editör-toolbari isaretle.

degisikligi kaydet ..bu kadarrr

Son düzenleme:
benim kanım pek ısınmadıı o karaktere kılı sevmiorum belkim ondadırrr

yaa ılhanazmmm bende hıc buzamana kadar asla recep ıvedık ızlemedımmmm aha sımdık ızlıyorumm onuda tesadufen basladı tvde basında gulmeye basladımmm oyle devamını getırıyorummm yoksa r.i. hastası sayılmamm pekkk ama bundan sonra gorursem ızlerım dıye dusunuyorumm gulduruyorr

ivettt ilhananzimm sayfalar artikca ikramda artacakk sende peynirin yanina bisey daaha ekleeeee

ben ozaman 184 sayfa kada düşüneyimmm yasakımmm şimcik aklım biraz gidik malümmm akşamdan beri bi yanlışlık vaa benndee

Hah gün doğdu be yazı panelime..
Sağolasın..
Bi de fazla oluyorum ama; konuya cevap ver butonunun dışında sayfanın altında hızlıca cevap verebileceğimiz bir bölüm var mı.. :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…