- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.141
doru valla minelimmm.. topik kutlamalarimiz olurrrr.mesala yakinda 1000.sayfa kulamamiz olacak gelmeyi unutma.garpuz peynir ziyafeti veriyoruzzz..
Recep ivedik 2 tatlımmm suan da fox daa acc bakkk hattaa bakın arkadaslar beraber gulelımmmmmm nolurr:52
aaa evet yahuuu bakm cnm kaçırma bunu böle deli gibim oluyoruzzztam o anda gelisin şaşırma yaniii kızlara ne olmuşş dieee hoş geldin deyippp çabuk devam et son 5 sayfa bile diebiliorzzz 1000 oluncada garpuzu yasakım piyniri ben ikram etyozzz afiyet bal şeker olsunnn dieee
tamam ozaman bismiallah deyip baslayalimm önce 100 tane okuyalimm.tam sayi 4444 olunca dua okuyan herkes icin duasi yapilacak
n
rabbim kabul etsin insalalhhh...kibleye karsi abdestlii okuyalimmm..listedeki isimler sayilip ve isteyen herkes diye niyet edelecekkk..
salat-ı tefriciyye
اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihil ukadu ve tenfericu bihil-kürabu ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-rağâibu ve husnul-havâtimi ve yusteskal-ğamâmu bi-vechihil-kerîmi ve alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-adedi külli malûmin lek....
AMİN....
**Okuma niyet eden kişi başlamadan önce 21 defa estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh denilmelidir.
**Bir defada euzu besmele çekilip, duasına başlamalı ve ne kadar okuyacaksa duasını okumalıdır...
benim kanım pek ısınmadıı o karaktere kılı sevmiorum belkim ondadırrryaw edamm neka cok isterdim ama malesef iki yildir vox tv yi avrupadan cektiler bakamiyozz yaa
yaw edamm neka cok isterdim ama malesef iki yildir vox tv yi avrupadan cektiler bakamiyozz yaa
Cok sagol canim nasipse yarin okuyorum 100 kere... tamamlar tamamlamaz yazarim buraya cokk tesekkur ederim dualarimiz kabul olsun insallah......
[COLOR="black"]Vakit buldukça gelicem, böyle yere kim gelmez.. :)
Dualarınız da unutmayın olur mu?
He bu arada şu simgeleri ve renk kodunu falan bulamıyorum ben.. :)
yaw bu sefer 1000.sayfada gavunda ikram edecemmmmm
benim kanım pek ısınmadıı o karaktere kılı sevmiorum belkim ondadırrr
hmmmm neyse sans yokmuss s bıtanmmmm nettenndemı ızlenmıyor
Hadi ya..
İyiymiş burası..
Ben de evde yanlız sıkılıyordum, beraber kahve falan içeriz öyleyse..
yaa ılhanazmmm bende hıc buzamana kadar asla recep ıvedık ızlemedımmmm aha sımdık ızlıyorumm onuda tesadufen basladı tvde basında gulmeye basladımmm oyle devamını getırıyorummm yoksa r.i. hastası sayılmamm pekkk ama bundan sonra gorursem ızlerım dıye dusunuyorumm gulduruyorr
hmm menüyü genişletelim diosunn yaneee yasakımmm
ivettt ilhananzimm sayfalar artikca ikramda artacakk sende peynirin yanina bisey daaha ekleeeee
benim kanım pek ısınmadıı o karaktere kılı sevmiorum belkim ondadırrr
olmazz osnraaa buraya nassı yazcakkk
yaw ivedikk sevilmezmiben bayiliyommm acep öyle herifim olsa nasi olurduu
smileleri anlatim hemennnnnn minelimmm..
sag üstteki kullanici paneline gir.
sol taraftaki ayarlarim bölümünden secenekleri düzenleyi tikla.
sonra ordaki yazilardan cesitli secenekler boslugu var.
ordaki standart editör-toolbari isaretle.
degisikligi kaydet ..bu kadarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?