- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.281
vala öyle sen dedin 1 dakika sonra findik oldu 8 haftalikk
loorim günlüge bu 8 haftalik olayinida ekleee
lorim ha gayrett 5 kalpcige son 250 mesajjj
dimi eklemem lazimm bu olayi ben
lorim ha gayrett 5 kalpcige son 250 mesajjj
aslinda ne kanamam var ne de lekenmem doktor her tedbiri aliyor sagolsun kistim olusmus onun icin sanirim ve dusuk onleyici....gunluk tutmak istiyorum bendeee yarin guzel bir cicili bir gunluk alip bebgimle ilgili duygularimi yaziyimmm...7+1 demek daha 7 haftalik degilmi...
ooyyy oyyy hala mii
ekle bilsin nasi 8 haftaliken dakik oldugunu
yaw öyle deme gecen gün 700 dü bak az kaldi 3 gün icinde hallolur
aslinda ne kanamam var ne de lekenmem doktor her tedbiri aliyor sagolsun kistim olusmus onun icin sanirim ve dusuk onleyici....gunluk tutmak istiyorum bendeee yarin guzel bir cicili bir gunluk alip bebgimle ilgili duygularimi yaziyimmm...7+1 demek daha 7 haftalik degilmi...
onu nereden bakiyorsunn habibtemmm kalpciklereee bakyim bende ne kadar mesaj atacammmm kalbimm olsunnn
beta-hcg 0,4 çıktı adet olmama 10 gün var sizce bu değer yükselir mi
habbitem simdi baktim senin mesaj sayin 2821...tam 5000 mesaja ulastiginda 5 kalpcigin olacakkk.. daha cokmus yaw seninki:26:
biraz biseyler yaz sürekli mesaj sayin cogalsinnprofilden hani bilgilerimiz bölümü varya sac rengimiz ne yaziyo orda en allttaa yaziyo mesaj sayin diyee
yaaa benımmm daha bıtanecıkkk kalbımmm sızın yıne fazlaaaa benım ne zaman ıkı olcak bırakın 5 ıde
canim benim niye bukadar erkenden yaptirdinn..belli olmaz eger gec yumurtluyosan gec döllenme ihtimali olabilirrrr..ama bidaha erkenden kande baktirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?