- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.241
yaptimmm ama margarinimm azdi biraz sert olmustu
aklim o pudinglide onu yapicam yarin insallah
alsinlar alistim kan vere vere bide martin 12 sinde muayene icin gidecem yillik kansr kontrolum yapilacakkkk..bide enfeksiyon iltihap varmi ona bakilacakk.kadin olmak zor zanaatttt
ooff off valla ya ise bak ama olsun bizim sagligimiz icin
yaw malzemen eksik oldugu zaman yapma tam tutmaz cünküüü.sen o kurabiyeyi dene
yaptimmm ama margarinimm azdi biraz sert olmustu
aklim o pudinglide onu yapicam yarin insallah
slm kızlar nasılsınız işlerim varpek giremiyom neler yaptınız tefriciyeler tamam mı
Aabbooooowww kız ciddenmi ben hiç yapmamıştım o tarifi sen güzel oldu deseydin bende yapacaktım yarın goncama ama vazgeçtim,yazmışım tarif defterime ama hiç yapmamıştım bitanemm kusuruma bakma elde olan malzemelere en yakın tarif oydu(((Üzüldüm şimdi yaaa nefsini kestimi bariii
gelcem kiz gelmez olurmuyum esim diyoki al laptopuda gotur kadinlar kulubune girersinno bile dusunuyoo
hosgeldin kuzucukkk..tefriciye az kaldi 200 eksik var cumaya biter insalahhh ama
canim niye kusura bakiyim yaa bende margarin azdi o yuzden oyle oldu ama yedim yani pudra sekerine batirip batirip
iyyimis ozamann doru laptopunu al sikilma orda
Canımsın benimmm bitanemmm afiyet bal şeker olsun elma çekirdeğine yarasın şifa olsun bitanemmmm
aaa 200 tanemi kaldii
hosgeldin kuzucukkk..tefriciye az kaldi 200 eksik var cumaya biter insalahhh ama
kalan 200 loorim.aama söyle hesapliyoz biz dagitilanlari okumus sayiyiozzz
nasilsiniz kizlarrrr hersey yolundami bakalimmm...
nasilsiniz kizlarrrr hersey yolundami bakalimmm...
hosgeldin habibtemmm bebegi baya buyuttun hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?