Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

çok teşekkür ederim canım inşaallah vardır bekleyemedim en güzeli bi 10 gün daha beklemek...bide sistit oldum ve hamileliğin ilk zamanlarında çok görünürmüş diye okumuştum o yüzden heveslendim açıkcası bide kasıkda seyirme kusma ateş basması filan olunca acaba psikolojik mi dedim.göğüs sancısı hariç yaşıyorum belirtileri ama nasip allah hepimizin hakkında hayırlısını versinn ve hayırlısıyla evlatlarım ızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. kürtajdan sonra daha fazla şans olduğunu duyunca sabırsızlandım :)

insallahh hamilesindir canim benimmm...buraya gel konusurz burda daha cok arkadas var hepimizin amaci ayni insaalhhh bizlerinde olurrrr..rabbim bidaha tekrarini yasatmasin insalalhhh ikincisinde yawrunu kucagina alirsinnn

Son düzenleme:
insallahh hamilesindir canim benimmm...buraya gel konusurz burda daha cok arkadas var hepimizin amaci ayni insaalhhh bizlerinde olurrrr..rabbim bidaha tekrarini yasatmasin insalalhhh ikincisinde awrunu kucagina alirsinnn

aminnnnnn inşaallah... o kadar çok yere yazdım ki sonunda buradan cevap alabildim çok teşekkür ederim allah razı olsun bundan sonra hep buradayım inşaallahh :))

aminnnnnn inşaallah... o kadar çok yere yazdım ki sonunda buradan cevap alabildim çok teşekkür ederim allah razı olsun bundan sonra hep buradayım inşaallahh :))

canim benim burdan cevapsiz cikmazsin tüm kizlar elinden geldigince anladigi konuya kesin cevap yazarr....
mesala birbirimize simdi toplu dua ediyozzz.listemiz varr..

canım bızım topıkte onlıne oluptakımse cvp vermemezlıkk yapmazzz bıtanemmmm bızz tesekurrr ederızzzz

canim benim burdan cevapsiz cikmazsin tüm kizlar elinden geldigince anladigi konuya kesin cevap yazarr....
mesala birbirimize simdi toplu dua ediyozzz.listemiz varr..

bende edeyim allahın izniyle hatta bildiğim dualar var çok faydasını gördüğüm onları sizlere de söyleyeyim inanarak okursanız rabbim yardımcınız olacaktır...yeterki istemesini bilelim inşaallah...allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun gerçekten öyle zor ki ...

ne kadardir istiyosun canimm yazdin mi gormedimm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…