- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.341
oyyyy goruyomusun ton tonu
bende edeyim allahın izniyle hatta bildiğim dualar var çok faydasını gördüğüm onları sizlere de söyleyeyim inanarak okursanız rabbim yardımcınız olacaktır...yeterki istemesini bilelim inşaallah...allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun gerçekten öyle zor ki ...
bende edeyim allahın izniyle hatta bildiğim dualar var çok faydasını gördüğüm onları sizlere de söyleyeyim inanarak okursanız rabbim yardımcınız olacaktır...yeterki istemesini bilelim inşaallah...allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun gerçekten öyle zor ki ...
aynen cnmm ben artık yatayım yoksa yamıck bizimkisii ii gecelerr cümletenn
ne kadardir istiyosun canimm yazdin mi gormedimm :26:
3 yıldır ilk defa hamile kalmıştım onda da dış gebelik yaşadım keseye düşmedi dediler canım ..
canımmm senındemı ılk bebegınn olcak ?
insallah rabbim kisa zamanda seninde kucagini bos birakmazz
amiiinnnnn inşaallah canım rabbim tüm evlat isteyen anne adaylarına nasip etsin inşallahhh bu duyguyu bizlere en güzel en hayırlı şekilde tez günde tez vakitte yaşatsın dilerim
simdiki tefriciyemiz bitsin o zaman söyle edelim söyleyecegin duayii..cumaya bitirince karar verelimde baska duaya gecelimm
Kızlaaar ben yaşlanıyorum galiba:)))Tv izliyordum sobayıda açmıştım 1. seviyede çalışıyordu ayyy içim geçmişya benim:)))))
aynen cnmm ben artık yatayım yoksa yamıck bizimkisii ii gecelerr cümletenn
3 yıldır ilk defa hamile kalmıştım onda da dış gebelik yaşadım keseye düşmedi dediler canım ..
tamam canım bunu bende okuyorum şimdi tek başıma allahıma şükürler olsun her konuda çok faydasını gördüm bende yardımcı olurum allahın izniyle ...
kızlar lütfen yardım edin durum çok aciiiil
uyudun mu hancegimmmm ne yaslanmasi kiz bugun yoruldun temizlik fln derken
Canım ben de 4 yıllık evliyim gebe kalamıyordum aşı yaptım ilk gebelikti sevincim kursağımda kaldı düştü çok yeniydi sonra kendiliğinden 3 kez daha aynı şeyi yaşadım şimdi beklemedeyim henüz bişey yok senin de yine gebe olma ihtimalin yüksek bence sizin sorun ne
kızlar lütfen yardım edin durum çok aciiiil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?