Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canımmm senındemı ılk bebegınn olcak ?

simdiki tefriciyemiz bitsin o zaman söyle edelim söyleyecegin duayii..cumaya bitirince karar verelimde baska duaya gecelimm

Kızlaaar ben yaşlanıyorum galiba:)))Tv izliyordum sobayıda açmıştım 1. seviyede çalışıyordu ayyy içim geçmişya benim:)))))

3 yıldır ilk defa hamile kalmıştım onda da dış gebelik yaşadım keseye düşmedi dediler canım ..

Canım ben de 4 yıllık evliyim gebe kalamıyordum aşı yaptım ilk gebelikti sevincim kursağımda kaldı düştü çok yeniydi sonra kendiliğinden 3 kez daha aynı şeyi yaşadım şimdi beklemedeyim henüz bişey yok senin de yine gebe olma ihtimalin yüksek bence sizin sorun ne

uyudun mu hancegimmmm ne yaslanmasi kiz bugun yoruldun temizlik fln derken

Dahada bitiremedim yarın devam ütülerim var birsürü,mutfağı indirip temizleyip yeniden yerleştireceğim takımı bozulan bardaklar tabaklar falan var onları kuzenin öğrenci arkadaşlarına ayıracağım,en önemlisi cadı bibere sarma yapıcam oooooo çok işim var yarın çooook:))))

sadece kistler filan vardı adetim düzensizdi ilaçla onlar erimişti filan sonra hiç anlamadım ben her zamanki gibi gecikmelerdendir diye düşündüm gene de test alıp yapayım dedim gözleirme inanamamıştım hamileydim ama o da keseye düşmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…