Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

oyy anamm yaa ne kadar cok isin var valla hancegimm kolay gelsinn sana

ne oldu canimm :26:

geçen ay çok ağrılı adet oldum ve nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadım ve nişanlımda boşalma ve girme olmadı sadece zevk suyu geldi ve bu ay 11inde yani 2gün erken regl oldum. Reglim farklıydı günde 3ped değiştirirdm bu ay 1.5ped anca doldu ve 7gün sürerken 6gün sürdü. Ben şüphelendim ve 23ünde evde test yaptım sonuç negatifti. ve şuan tuvalete girdim tekrar hastalanmışım 2gündür çok ağır gribim ve 2gündür idrarım çok sarı böyle turuncu gibi kızlar nolur yardım edin gebe miyim?

valla artik seni bi yönetime bildirimde onlar cevap versin bu fake konusu bence sende erkek olabilirsinnn

bunu butun sayfalara yazdinn madem boyle bisey yasadin niye kan testi yaptirmadin hala

koly gelsin canımm ya çok işin varmış

bunu butun sayfalara yazdinn madem boyle bisey yasadin niye kan testi yaptirmadin hala

Canlar ben dayanamıyorum gözler aşağı aşağı gidiyor bide maalum erken kalkıyorum ben yatiim artıkın erken gelin yarın oldumu canlarımmm,öpüyorum hepinizi,uğraşmayın fake lerle

yardım etmeniz gerekirken bunu söylemeniz acı verici bir yardım etseniz nolur sanki

nasi bi cevap bekliyosunki? inanmamizi beklemiyosun herhalde hep ayni konu..amacin ne anlamiyorum biz doktormuyuz.. süpheli yazilarin varrr

Son düzenleme:

korkma olur inş erkekte sorun oldu mu iş biraz zorlaşıyor benim pıhtılaşma eşimin morfoloji problem bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…