- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.361
Kızlaaar ben yaşlanıyorum galiba:)))Tv izliyordum sobayıda açmıştım 1. seviyede çalışıyordu ayyy içim geçmişya benim:)))))
Dahada bitiremedim yarın devam ütülerim var birsürü,mutfağı indirip temizleyip yeniden yerleştireceğim takımı bozulan bardaklar tabaklar falan var onları kuzenin öğrenci arkadaşlarına ayıracağım,en önemlisi cadı bibere sarma yapıcam oooooo çok işim var yarın çooook:))))
rabbim kabul etsin yaban gulmm
kızlar lütfen yardım edin durum çok aciiiil
bizde sicagi görsek ayni olurduk vala hancekim insan sicakta mayasirr
ne oldu canimm :26:
hayirdir noldu yine, yine ayni soruyumu soracan valla senden süpheleniyorum onu söylümm
oyy anamm yaa ne kadar cok isin var valla hancegimm kolay gelsinn sana
valla artik seni bi yönetime bildirimde onlar cevap versin bu fake konusu bence sende erkek olabilirsinnngeçen ay çok ağrılı adet oldum ve nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadım ve nişanlımda boşalma ve girme olmadı sadece zevk suyu geldi ve bu ay 11inde yani 2gün erken regl oldum. Reglim farklıydı günde 3ped değiştirirdm bu ay 1.5ped anca doldu ve 7gün sürerken 6gün sürdü. Ben şüphelendim ve 23ünde evde test yaptım sonuç negatifti. ve şuan tuvalete girdim tekrar hastalanmışım 2gündür çok ağır gribim ve 2gündür idrarım çok sarı böyle turuncu gibi kızlar nolur yardım edin gebe miyim?
geçen ay çok ağrılı adet oldum ve nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadım ve nişanlımda boşalma ve girme olmadı sadece zevk suyu geldi ve bu ay 11inde yani 2gün erken regl oldum. Reglim farklıydı günde 3ped değiştirirdm bu ay 1.5ped anca doldu ve 7gün sürerken 6gün sürdü. Ben şüphelendim ve 23ünde evde test yaptım sonuç negatifti. ve şuan tuvalete girdim tekrar hastalanmışım 2gündür çok ağır gribim ve 2gündür idrarım çok sarı böyle turuncu gibi kızlar nolur yardım edin gebe miyim?
aaynen tam sana yaziyodumm valla 6.hissim kuvvetlidir
bunu butun sayfalara yazdinn madem boyle bisey yasadin niye kan testi yaptirmadin hala
Dahada bitiremedim yarın devam ütülerim var birsürü,mutfağı indirip temizleyip yeniden yerleştireceğim takımı bozulan bardaklar tabaklar falan var onları kuzenin öğrenci arkadaşlarına ayıracağım,en önemlisi cadı bibere sarma yapıcam oooooo çok işim var yarın çooook:))))
Sağolasın bitanemm yaa bende iş bitmeeeez,biter gibi olur yenisi bulunur hemencecik:))))
loorim bence bu erkek
bunu butun sayfalara yazdinn madem boyle bisey yasadin niye kan testi yaptirmadin hala
yardım etmeniz gerekirken bunu söylemeniz acı verici bir yardım etseniz nolur sanki
yardım etmeniz gerekirken bunu söylemeniz acı verici bir yardım etseniz nolur sanki
sadece kistler filan vardı adetim düzensizdi ilaçla onlar erimişti filan sonra hiç anlamadım ben her zamanki gibi gecikmelerdendir diye düşündüm gene de test alıp yapayım dedim gözleirme inanamamıştım hamileydim ama o da keseye düşmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?