Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iyi şükür o zamann:)))Cadı seniiii
Aayyyy ayılamadım ben daha yaaaa bi kahve yapıp geliyorum hemen sizlerede geliyoooor

Hancegim hic pas vermiyon :-[ ama ama ben sey dusunmustum. belki vardir yemek hancegim doyuru beni. (

Hancegim hic pas vermiyon :-[ ama ama ben sey dusunmustum. belki vardir yemek hancegim doyuru beni. (

Sabah ayran içtimya bitanemm sana yazdım hatta,içince bi mayıştım oğlanla beraber uyumuş kalmışım az önce uyandım ama hala bir gözüm kapalı şunu iççeyimde bi kendime geleyim bitanemm,kusuruma bakma ne olur..Gel bitanemm ben sana hemmen bişeyler hazırlarım ne demek

canim sana sorularim var yogun istek üzerine..

kizlar soruyoo at seklindemi o dedigin caylar.poset caymi yosam tohum yada ot mu..ac mi tokmu icilecek.arka arkaya mi yosam 3 ögün mü icilecekk

kusura bakmayin dün girmem ile cikmam bir oldu, haber veremedim. Kizlar poset seklinde olanlari almayin. Bildigin dogal kurutulmus olani alin. Civan percemi sari cicek kurusu gibi, aslan pencesi de asma yapragi gibi. her ikisini bir fincana yetecek kadar karistirip demliyorsunuz ve sicak iciyorsunuz. bunu günde üc kere taze yapiyorsunuz. adetin basladigi ilk gün yada kesin yarin adet olucam diyorsaniz bir gün önce baslarsiniz. adetiniz bitip dus aldiginiz gün de birakirsiniz. ac ve ya tok fark etmiyor, eger tadi kötü geliyorsa icine tarcin atabilirsiniz. yada limon. ama asla seker yok!!!

:) bu ara esımle cok fena sardık çıkolatalısını yapıyorum ben harıka bişi oluyor ya

Bana sade olacak kahve eşimle içerken çok azıcık şeker atıyorum izin vermiyor sade içmeme,ama o yokken sade içerim herzaman...Ama çikolatalıda güzel olur tabiki afiyet olsun bitanemm

Ayran ictik ayri dustuk demek. senin oglun mu var?

Regl olduğum zaman aldığımda soracaktım bende sana nasıl yapıldığını bitanemm,dünki mesajım gelmedimi bitanemm benim yaaa sana??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…