- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.501
aynen öyleler valla bırde bızımkı sureklı sehır dısında ya özluyor ondan sureklı onla ılqılenmemı ıstyr ama buqn aksam sızınleyım şehır dısına cıkıyoruz qene buqun yanlızım yanıama sizler varsınız
Memur maasiyla nacizane bi supurgee iste.... eyup sultandan geciyom ezan okunuyo dua edeyim hepimize
iyi şükür o zamann:)))Cadı seniiii
Aayyyy ayılamadım ben daha yaaaa bi kahve yapıp geliyorum hemen sizlerede geliyoooor
gel giz gezdiririm seni benet örtmenım etist qeldımde eyup sulatana qıdememısdım
gel giz gezdiririm seni ben
Eki Görüntüle 643367 Buyrun canlaaaarım afiyet bal şeker olsunnn
Abim 5 sene bursada okudu gidecem gidecem dedim gidemedim. simdi konyada bakalim nasip. istiyorum gezmekinş örtmenım yolum tekrar düşerse qezdirirsin bende sizi konyaya mevlanayı qezmeye bekleırm çevresı daha da qüzelleşti
Hancegim hic pas vermiyon :-[ ama ama ben sey dusunmustum. belki vardir yemek hancegim doyuru beni.(
Abim 5 sene bursada okudu gidecem gidecem dedim gidemedim. simdi konyada bakalim nasip. istiyorum gezmek
ellerıne sağlık mıs qbı qozukuyor vallahana
Afiyet bal şeker olsun bitanemmm,cadı biberim benimm
canim sana sorularim var yogun istek üzerine..
kizlar soruyoo at seklindemi o dedigin caylar.poset caymi yosam tohum yada ot mu..ac mi tokmu icilecek.arka arkaya mi yosam 3 ögün mü icilecekk
:) bu ara esımle cok fena sardık çıkolatalısını yapıyorum ben harıka bişi oluyor ya
Sabah ayran içtimya bitanemm sana yazdım hatta,içince bi mayıştım oğlanla beraber uyumuş kalmışım az önce uyandım ama hala bir gözüm kapalı şunu iççeyimde bi kendime geleyim bitanemm,kusuruma bakma ne olur..Gel bitanemm ben sana hemmen bişeyler hazırlarım ne demek
Ayran ictik ayri dustuk demek. senin oglun mu var?
tamam canım kolay gelsin . dıkkatlı yap bebişine bırseyler olmasın
kusura bakmayin dün girmem ile cikmam bir oldu, haber veremedim. Kizlar poset seklinde olanlari almayin. Bildigin dogal kurutulmus olani alin. Civan percemi sari cicek kurusu gibi, aslan pencesi de asma yapragi gibi. her ikisini bir fincana yetecek kadar karistirip demliyorsunuz ve sicak iciyorsunuz. bunu günde üc kere taze yapiyorsunuz. adetin basladigi ilk gün yada kesin yarin adet olucam diyorsaniz bir gün önce baslarsiniz. adetiniz bitip dus aldiginiz gün de birakirsiniz. ac ve ya tok fark etmiyor, eger tadi kötü geliyorsa icine tarcin atabilirsiniz. yada limon. ama asla seker yok!!!
İnsallah canimmm karabiberim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?