- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.461
evet erken ama ne bileyimm kısmett işteedoktora gidicem ama sanırsam beni kovarlarr...
birde geçen iş yerinde arkadaşım boğazı ağrıdığı için adaçayı içti 1-2 hafta boyunca, 6 aydır regl olmıyordu bu 2 hafat sonunda regl oldu. sanırım adaçayıda yumurtlamayı sağlıyor..
neyse kızlar ben kacar khavaltı yapıcam junier imda acıktı :) görüşürüüüüzzz
akşam kahve ikramı olmuş burda benimde canım çekti kendime bir kahve yapıp içtim birazdanda fal bakıcam kendime hiç anlamam ama belki bebiş falan görünür
oohh iç tabi kahveleriii ben içemiyorum eşim yasak koydu çay serbest ama oda acık mı acık imamın abdest suyu
olabilir bak hiç duymamıstım canım adacayının iyi geldiğini.. doktora da bi git istersen için rahat olsun eminim ki bi sorun yoktur kuzum erken diyecektir inş
örtmenimSelam kizlar tenefuste bakayim dedim ama mudahele etmeden duramadim adacayi dusukte yaptiriyomus. dikkatli icilmeli
örtmenimne öğretmenisin branşın ne....bide nerde yapıyosun görevi özel değilse tabi....
örtmenim çook tatlısın yawwww
sanada günaydın sevgi pıtırcığımkimya örtmeni örtmenimiz
selam kızlar günaydın
sanada günaydın sevgi pıtırcığım
naptın bebek çalışmalarıtam gaz gidiyomu
hemde ne qaz anlatamam meleqim o değilde eşim akşam şey dedı karnın sertleşmiş senın dedı ? bırde sol gogsumun ucu cok kotu acıyor yara olmus anlmaıdm
allah allah hiç anlamadım ki şimdi:26::26:
niye yara olduki adet gününe varmıydı daha
muhabbetiniz bol olsun kızlaaaaaaaarrr)))
koptum geldim yııaa bu kadınların hali ne böyle yaa derdimiz hiç bitmiyo arkadaş
eşime diyorum benım yerime keşke sen doğursan diyorum o da calışması daha zor erkek olması diyo :))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?