Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

olabilir bak hiç duymamıstım canım adacayının iyi geldiğini.. doktora da bi git istersen için rahat olsun eminim ki bi sorun yoktur kuzum erken diyecektir inş

akşam kahve ikramı olmuş burda benimde canım çekti kendime bir kahve yapıp içtim birazdanda fal bakıcam kendime hiç anlamam ama belki bebiş falan görünür

Son düzenleme:
olabilir bak hiç duymamıstım canım adacayının iyi geldiğini.. doktora da bi git istersen için rahat olsun eminim ki bi sorun yoktur kuzum erken diyecektir inş

Selam kizlar tenefuste bakayim dedim ama mudahele etmeden duramadim adacayi dusukte yaptiriyomus. dikkatli icilmeli

Kızlar selam nasıısınız bakalım ?,

dün yoktum dr da koşturdum bütün gün, ne var ne yok varmı güzel haberleriniz :)))))
çatlatma iğnesi kullanıcam bu ay cuma günü vurucam kendime, bunla ilgili bilgisi olan var mı kızlar, daha önce kullanan aranızda...

Selam kizlar tenefuste bakayim dedim ama mudahele etmeden duramadim adacayi dusukte yaptiriyomus. dikkatli icilmeli
örtmenim ne öğretmenisin branşın ne....bide nerde yapıyosun görevi özel değilse tabi....
örtmenim çook tatlısın yawwww

sanada günaydın sevgi pıtırcığım

naptın bebek çalışmaları tam gaz gidiyomu

hemde ne qaz anlatamam meleqim o değilde eşim akşam şey dedı karnın sertleşmiş senın dedı ? bırde sol gogsumun ucu cok kotu acıyor yara olmus anlmaıdm

eşime diyorum benım yerime keşke sen doğursan diyorum o da calışması daha zor erkek olması diyo :))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…