- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.541
Cok calismam lazim cooookkkkk
ya bide bizim kombi bozuldu. banyo yapmak icin alt kattan ( kaynanamlardan) vanayi acmamiz gerekiyo. 2 gundur actiriyoz kendimi yakalanmis gibi hissediyom:))))
Gelin bos durmuyo dicekler
sade ıcılırmı hanceqım yaBana sade olacak kahve eşimle içerken çok azıcık şeker atıyorum izin vermiyor sade içmeme,ama o yokken sade içerim herzaman...Ama çikolatalıda güzel olur tabiki afiyet olsun bitanemm
o zaman dıkkatlı ol incicimayy evt cok dıkkat etmem gerek zaten riskli bi hamilelik yaşıyorum cnm
hadı bakalım çalısmaları sıkı tut örtmenım benım qbiOvu testini yaptim daha silik cikti catladi galiba yumoslar
bakale ba ipekim nasılda işini bilirörtmenm canm benm hadi inşallah bu günler de napman gerektğni bilysun cnm
Cok calismam lazim cooookkkkk
ya bide bizim kombi bozuldu. banyo yapmak icin alt kattan ( kaynanamlardan) vanayi acmamiz gerekiyo. 2 gundur actiriyoz kendimi yakalanmis gibi hissediyom:))))
Gelin bos durmuyo dicekler
ohhh hamarat bunların hepsi yaaa maşallahbende biraz işler vardı
onları toparladım sonra da attım kendimi kk ya dedim kızlar kaynatmıştır kaçrmym dedim :102:
sade ıcılırmı hanceqım ya
o zaman dıkkatlı ol incicim
hadı bakalım çalısmaları sıkı tut örtmenım benım qbi:18::18::18::18:
bakale ba ipekim nasılda işini bilirPPPP
basldıkkkkkkkkkkkkkonlara neymıs sızın yatak odası örtmenım bosver takma sen
karabiberiiiiiiiiim:79: :79: :79: :79: :79: :79: :79:
senden öğrenmeye çalşyrum quzum işimi bilmeyi ben de ama ne diyim eline su dökemem
Valla cok kaynatiyo bu kizlar yetisemiyom.
süper bir iniş qerçekleştirdim alkış bana 10 dk snra tekrar kalkışaqeçicem motıvasyon lazım kızlar bana
o vana sıcak su için mi kuzum, devamlı açık dursa olmuyomu ki yahu?? torun kucağa geldimi canım gelinim gülüm gelinim olursun ama boşver şimdi ne diceklerini sen kaçırma önemli günleri canım bence:26:
hiç sorma örtmenim yaaa maşallah bu kızçelerebende örtmen olmak istemiştim kısmet olmadı sağlık olsun
gel bakym seni bi motive ediym ben quzum:13::13: :128:
En iyi ogretmen annedir. cocuklar okula basslayana kadar kisiligi gelisiyor. insallah en iyi ogretmen olup hayirli bir evlat yetistirirsin.hiç sorma örtmenim yaaa maşallah bu kızçelerebende örtmen olmak istemiştim kısmet olmadı sağlık olsun
gel bakym seni bi motive ediym ben quzum:13::13: :128:
yaaaa yaaaaaa iş başa düşünce yapacak bişey yokYa onceki gun sicaksu kazani catlamis su akmaya basladi kombiden. vanayi kapattik valla esim basta ben actiramam suyu dedi sonra kendi dayanamadi indi acti. :))) hey yavrum hey
Ya onceki gun sicaksu kazani catlamis su akmaya basladi kombiden. vanayi kapattik valla esim basta ben actiramam suyu dedi sonra kendi dayanamadi indi acti. :))) hey yavrum hey
Aleykum selam ve rahmetullahi ve berekatuselam kızlar
benn geldimm cankuşlarrrr
sabah erkenden kalktımmm işlerimi hal ettim kimliğimide aldımm çokk şükür bu sterste bitti
temiliğimi yaptımmm ütüm var şimdi ütümü yapcam yarın misafirim gelcek
çok heyecanlıyımmm şimdiden ikram listemiii yapırumm
selam kızlar
Slm kızlarrrrrrrr bennnnn geldımmmmmmya netımmm yoktuu ancakk geldııııı gıremedımmm bı turluu neteee ayyy cıldırdımmm ne kadanda kotuymuusss netsızlıkkkk
eşin de alem yani o dururken sen mi açtırcekmişin yaw kızaydın ya birazckın
neyse tatlım siz daha iyi bilirsiniz tabiki bir an önce yaptırmaya çalışın bari kombinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?