- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.641
maaasalllah tabi loori kuzucuk, Yasakhayalcik.... bak daha dusa giremedim laf yetistircem diyeee:)))))
kus dili bilem konusuruz biz anlasmak icin her turlu anlasiriz
cayimm geldi miamoremin paketini aldimmmmmmmmmmmmm
iyi akşamlar kızlar ben geldim nihayet
yettim gari 1000. sayfa bekle beni
valla öyle aynen miamoremmm..zaten burda türk cok dedikodu almis basini gidiyo.esimin babasi esime sey diyomuss..karin hic buralara gelmiyo bu gidisle türkceyi unutacak ondan korkuyom diyomuss..cünkü benim burda türk az onlarin kaldigi yerde herkes türk. yaw olsun napim türkceyide unuturum alamancayida
Eki Görüntüle 644374 bu gün 2 kuTlamaMız olucak.....1000. sayfayı unutmayın......
niCE MUtlu YAŞlara yasakIM.......
loorim ilhananz yok yaw dua eksikmi tamamlandimi onuda bilmyozzz:44::44:
iyi akşamlar kızlar ben geldim nihayet
yettim gari 1000. sayfa bekle beni
hadi yaaa dun tamam olmadimi ne kadar kalmistiki :26:
cayimm geldi miamoremin paketini aldimmmmmmmmmmmmm
unutmayiz hic bi seyi merak etme,,, sen yazdiklarindan, yorumlarindan anladigim kadariyla akli basinda, neyin ne oldugunu bilen bir kadinsin. kendi kararlarini verebiliyor, okuduklarini anlayabiliyorsun. o yüzden kimseden korkma ve kim ne derse desin. Esin sen ve gelecek bebegin önemli bu dünyada. Herkes kapisini kapattiitiginda sen tek basina kalirsin.... Her zaman icin böyle kal. yada yine bir mevlana sözü " ya göründügün gibi ol, ya da oldugun gibi görün"
ayy ne guzel yasakhayalim cok sevindim ya hadi insallah faydasini gorursun sende
melekimmm hosgeldinn bugun bu isi bitirelimm
unutmayiz hic bi seyi merak etme,,, sen yazdiklarindan, yorumlarindan anladigim kadariyla akli basinda, neyin ne oldugunu bilen bir kadinsin. kendi kararlarini verebiliyor, okuduklarini anlayabiliyorsun. o yüzden kimseden korkma ve kim ne derse desin. Esin sen ve gelecek bebegin önemli bu dünyada. Herkes kapisini kapattiitiginda sen tek basina kalirsin.... Her zaman icin böyle kal. yada yine bir mevlana sözü " ya göründügün gibi ol, ya da oldugun gibi görün"
bitirelim hadi başlayın
melekimm nörün yaw gel hele mesaja ihtiyacimiz varrrrrr
ben ufaktan ufaktan basladimm gariii
iyi yasakım sen nörün
habbite loorim bu gün senin 5 kalpcik iside bitecekk haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?