Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet miamoremmm biz bi daha haziranda gidicez kismetse evet yaa baksana onlara gore hareket ediyoruz artik

insallah canimm Allah kolaylik versinn.. kln den haberin varmi selenimm carsamba doktora gidicekti hic gordun mu :26:

8. inci haftada degil misin. bir ay sonra gidebilirsin o zaman....

evet miamoremmm biz bi daha haziranda gidicez kismetse evet yaa baksana onlara gore hareket ediyoruz artik

insallah canimm Allah kolaylik versinn.. kln den haberin varmi selenimm carsamba doktora gidicekti hic gordun mu :26:
saol bitanemmcanım okudum kadarı ile gitmiş kalp atışını dr kendi dinlemiş kln dinletmemiş kızıyodu:26:görmedim kendini giremiyorum kuzum ben bulantıdan

loorim destek verbu gün hem 1000.sayfa hem dogum günü hem dualar bitecek hemide seni 5 kalpcige tasiycaz konusunnnn

önemli deil canımmm bende çıkıyorum eşim geldii bişiler atıştırım
dogum günün kutlu olsun canım nice yaşlaraaa canım benimm
herkese iyi akşamlarrr

tamamm yarukusumm saol ahretligimm benimmiyyi aksamlar kenidne bebise iyi bakkk

yaa bi sakin ol yasakhayalcim yaaaaaaa. sen balik falan olamazsin, baliklar miskin öyle mizmiz olurlar. sen kesin kovasin:))

miamorem yaw ev islerinde bide yemek islerinde miskinim ama doruyaw baliga benziyom mesala cok hayalciyimm..hep casperi görecem geceleri saniyom bu yasta bilemm..

miamorem yaw ev islerinde bide yemek islerinde miskinim ama doruyaw baliga benziyom mesala cok hayalciyimm..hep casperi görecem geceleri saniyom bu yasta bilemm..

baliklar hayalci olmazz, baliklar miskin olur, uyurgezer gibi olurlar. sen kesin balik olamazsinnnn:))) ben cikiyorum görüsürüz yineeee. bir dus alayim su stresli günden kurtulayimmmm:))

Ruh ikizim,kerdesim,arkadasim,sirdasim,yoldasim;

Senin fikirkerin,onerilerin benim icin her zaman onemli oldu senin her dedigini can kulagiyla dinledim,bana pes etmememi bu hayattaki birazda olsa durusumu degistirmemi ogreten sen oldun.
Bana durmadan `Sogan Kuru Yapsana`diyip durdun seni o zaman yine dinledim ve cook mutluyu cikan sonuctan,Rabbim en kisa zamanda seninde yuzunu guldurecektir...
Herseyimi butun sacma sorularimi sikilmadan usanmadan dinledin ve cevap verdin,bi sakinlikle gercekten sen Dostsun ve cok iyi bir dost...

Herkese nasip olmaz senin gibi biriyle arkadas olabilmek,kalbin o kadar temizki herkese usanmadan sikilmadan cevap verebiliyosun ya ben buna hayranim,hayatimda hep olmani diliyorum senin fikirlerine onerilerine her zaman ihtiyacim olucak.Burada oldugum surece yanindayim.Hersey guzel olucak Dostum uzulme pes etme hayata daha da sikica tutun her zaman kazanan sen olucaksin...

Yeni yasin Kutlu Olsun... Umarim bu guzel yasta Anne olursun... Hersey gonlunce olsun benim kalbi guzel arkadasim...

Iyi ki Dogdun...
Eki Görüntüle 644610

baliklar hayalci olmazz, baliklar miskin olur, uyurgezer gibi olurlar. sen kesin balik olamazsinnnn:))) ben cikiyorum görüsürüz yineeee. bir dus alayim su stresli günden kurtulayimmmm:))

öylemi yaw niye yorumcular hep hayalperest olur diyo ya.

doru belkim yanls aymi yazildiki acepppptamam hadi hoscakall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…