- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.601
evet miamoremmm biz bi daha haziranda gidicez kismetseevet yaa baksana onlara gore hareket ediyoruz artik
insallah canimm Allah kolaylik versinn.. kln den haberin varmi selenimm carsamba doktora gidicekti hic gordun mu :26:
ben cikiyorum, bir dus alayim kendime geleyim. cok stresli bir gündü. öldüm öldüm dirildim:)) bu arada bilmeyen varsa bugün Yasakhayal in dogum günü....
8. inci haftada degil misin. bir ay sonra gidebilirsin o zaman....
ciddimisin benim dunyadan haberim yokkutliyim bii gorusuruz canimm
saol bitanemmevet miamoremmm biz bi daha haziranda gidicez kismetseevet yaa baksana onlara gore hareket ediyoruz artik
insallah canimm Allah kolaylik versinn.. kln den haberin varmi selenimm carsamba doktora gidicekti hic gordun mu :26:
esimin izni bi daha haziranda oldugu icin miamoremm
önemli deil canımmm bende çıkıyorum eşim geldii bişiler atıştırımyaw kuzucuk kusura bakma yemek icin cikmak zorunda kaldimm
tamam kuzum bende kocişkomu uyandırayım çay hazır onu içelim döneriim yine görüşürüz cancazım
yaw bu kiz nerde napcaz dua isiniiiiiiiiiiiiiii
önemli deil canımmm bende çıkıyorum eşim geldii bişiler atıştırım
dogum günün kutlu olsun canım nice yaşlaraaa canım benimm
herkese iyi akşamlarrr
yaa bi sakin ol yasakhayalcim yaaaaaaa. sen balik falan olamazsin, baliklar miskin öyle mizmiz olurlar. sen kesin kovasin:))
miamorem yaw ev islerinde bide yemek islerinde miskinim ama doru yaw baliga benziyom mesala cok hayalciyimm..hep casperi görecem geceleri saniyom bu yasta bilemm..
baliklar hayalci olmazz, baliklar miskin olur, uyurgezer gibi olurlar. sen kesin balik olamazsinnnn:))) ben cikiyorum görüsürüz yineeee. bir dus alayim su stresli günden kurtulayimmmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?