- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.621
miammoremm yemek nasi gecti esinlemiydin baska kimseler varmiydi
Ruh ikizim,kerdesim,arkadasim,sirdasim,yoldasim;
Senin fikirkerin,onerilerin benim icin her zaman onemli oldu senin her dedigini can kulagiyla dinledim,bana pes etmememi bu hayattaki birazda olsa durusumu degistirmemi ogreten sen oldun.
Bana durmadan `Sogan Kuru Yapsana`diyip durdun seni o zaman yine dinledim ve cook mutluyu cikan sonuctan,Rabbim en kisa zamanda seninde yuzunu guldurecektir...
Herseyimi butun sacma sorularimi sikilmadan usanmadan dinledin ve cevap verdin,bi sakinlikle gercekten sen Dostsun ve cok iyi bir dost...
Herkese nasip olmaz senin gibi biriyle arkadas olabilmek,kalbin o kadar temizki herkese usanmadan sikilmadan cevap verebiliyosun ya ben buna hayranim,hayatimda hep olmani diliyorum senin fikirlerine onerilerine her zaman ihtiyacim olucak.Burada oldugum surece yanindayim.Hersey guzel olucak Dostum uzulme pes etme hayata daha da sikica tutun her zaman kazanan sen olucaksin...
Yeni yasin Kutlu Olsun... Umarim bu guzel yasta Anne olursun... Hersey gonlunce olsun benim kalbi guzel arkadasim...
Iyi ki Dogdun...
Eki Görüntüle 644610
habbitem aglattin ama beniiiRuh ikizim,kerdesim,arkadasim,sirdasim,yoldasim;
Senin fikirkerin,onerilerin benim icin her zaman onemli oldu senin her dedigini can kulagiyla dinledim,bana pes etmememi bu hayattaki birazda olsa durusumu degistirmemi ogreten sen oldun.
Bana durmadan `Sogan Kuru Yapsana`diyip durdun seni o zaman yine dinledim ve cook mutluyu cikan sonuctan,Rabbim en kisa zamanda seninde yuzunu guldurecektir...
Herseyimi butun sacma sorularimi sikilmadan usanmadan dinledin ve cevap verdin,bi sakinlikle gercekten sen Dostsun ve cok iyi bir dost...
Herkese nasip olmaz senin gibi biriyle arkadas olabilmek,kalbin o kadar temizki herkese usanmadan sikilmadan cevap verebiliyosun ya ben buna hayranim,hayatimda hep olmani diliyorum senin fikirlerine onerilerine her zaman ihtiyacim olucak.Burada oldugum surece yanindayim.Hersey guzel olucak Dostum uzulme pes etme hayata daha da sikica tutun her zaman kazanan sen olucaksin...
Yeni yasin Kutlu Olsun... Umarim bu guzel yasta Anne olursun... Hersey gonlunce olsun benim kalbi guzel arkadasim...
Iyi ki Dogdun...
Eki Görüntüle 644610
cokkk begendimmmm. Yasakhayal kendi gibi güzel bir dost bulmus bence ikinizde cok karlisiniz bu durumda.. sevgiler ikinize de.....
cokkk begendimmmm. Yasakhayal kendi gibi güzel bir dost bulmus bence ikinizde cok karlisiniz bu durumda.. sevgiler ikinize de.....
habbitem aglattin ama beniii
bende sana, size tesekkür ederimmmmmmmmmmmbeni böyle taniyosan ne mutlu bana bi ara acaba yanlismi tanindim dedim ama sende biliyosun ne demek istedigimi seni cok sevdim loorim kardesim gibi sevdim halende öylesinn.. ne mutlu baan hamile oldugunu gördümm inslaah kucagina aldiginida förecemm..senin gibi inslaah sevdigim tanidigim tüm kizlar bebislerine kavusurrrr iyiki burdayim iyikide hepinizi tanimisimmmmm
canim benim senide bulduk ya sende cook iyi bi dostsun emin ol
ama gercekten miamoremmm loorimle ben degil burda konustugumuz tüm kizlarla öyleyiz senlede kisa sürede oldu tanismamiza ama hemen isindim sana
ikimizdik, cok iyi gecti. ilk birlikte yemek yedigimiz yere gittik. sausolitos:)) sag olsun bugün erken cikti isten zaten o götürdü beni sinava. hemen vermediler ehliyeti beee, bir kagit yazdilar 6 haftaya haber veririz dediler:))
saol canim benimmmm, insaalllah.. ben biraz yastan tecrübe eleyebiliyorum, o yüzden siz emin olun kendinizden... kalbinize kötürlük bulasmasin insalllah hicbir zaman, Rabbim sasirtmasin hic birimizi. Su dünyada ne alip veremedigimiz olucak, olani paylasalim mutlu olalim... Mevlana"nin dedigi gibi " hayat hayalden ibarettir"
ama gercekten miamoremmm loorimle ben degil burda konustugumuz tüm kizlarla öyleyiz senlede kisa sürede oldu tanismamiza ama hemen isindim sana
aynen yasakhayalim miamoremde oyle gercekten Butun kizlar oyle secilmismiyiz yoksa ne
bence vala su an secilmis gibiyizz.herkes uyumlu anlayisli
daha ne olsunnnn habbitemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende isindim kuzum, cünkü dalasacak yada kiskanacak yada kötüleyecek biseyimiz yok... sadece saglikli bebek istioyurm ama hepimiz icin istiyoruz. bildiklerimizi paylasiyoruz. evde oturup komsularla dedikodu mu yapalim....birbirimize destek oluyoruz, bir cogumuz gurbetteyiz. herkese herseyimizi anlatamiyoruz...bizim paylasamayacak biseyimiz yok cok sükür, o yüzden bu dostluk bozulmazz
valla öyle aynen miamoremmm..zaten burda türk cok dedikodu almis basini gidiyo.esimin babasi esime sey diyomuss..karin hic buralara gelmiyo bu gidisle türkceyi unutacak ondan korkuyom diyomuss..cünkü benim burda türk az onlarin kaldigi yerde herkes türk. yaw olsun napim türkceyide unuturum alamancayida
maaasalllah tabi loori kuzucuk, Yasakhayalcik.... bak daha dusa giremedim laf yetistircem diyeee:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?