- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.201
inşallah canımayyy inşallah canımm sağol hepimiz bir an önce teyze oluruz umarımm 20 mm çok iyi doktor ama hayırlısı olsun
heee ya çok komik dimikendini paralıyo yavrukushum
şöyleki hayalm ben onu eklediğmde farklı bir browser kullanyrum orada kendsi gayet normaldi
sonra orda bi sorun oldu şimdiki bağlantıma geçtim anammm baktım ki yavrum deli gibi uçuyoo
bende dedm sahibine özendi zaar
bir ara bakıcam avatar değişikliğine canım bebişim de bana böle hızlıca uçarak gelicek inşallah canım
anammmm cuma cuma istermisin olsun
ne bilem bi koşu doktouma mı gitsemkadın geldi benim deli diye arkasına bakmadan kaçar neyse bu hafta rahat etsin haftaya bi hatrını sorarım
ee kızlar daha daha nasılsınız bakalım bi gittim evi toparladım geri geldım
ee kızlar daha daha nasılsınız bakalım bi gittim evi toparladım geri geldım
aslında oyum ama senin tüm sırları öğrenmek için buradayım... söyle bakayım onlar da evleneli 2 yıl 7 ay 8 gün oldu mu????
buka odakladığına göre vardır bunda da bir hayır canımbende ptsi dr yolları göründü gibi inşallah gel der de gderim gari
cnm hoşgeldin sefa getirdin yaww nerelerdeydin
yok onlar evleneli bu 7.ayda 4 yil olacakkk
ben sana kustum hem 1000 bensiz giriyon hemde beni arayıp sormuyon:) ne yeidiniz bakem
artık deneyler nasıl biliyonuz malum şekilde:)her şey denerim sallama çalkalama
geçen sene martta son regl olmuştum mart nisan iyi gelir inşşşşaaalllllaaaaaahhhhhhh
ama ipekim cok tatli hic yorulmadan hizlica ucuyoo..cok azimli sanki bi yarista bi an önce finishe varmak istiyo gibi. yaw benim ördeklerde cok yoruldu yürümekten dermanlari ne kalmadi
inslaalhhhh ipekimmmmmmmmmmmm
inşallah canım
ipeem o kuş bizim bebişleri getirse ya leylek gibi
he evet hatırladım hayatımmm maşallah bebişimiz yoldaaEvettt senın açtığın bi topik vardı canım.bebiş olmuyo diye blossom tugra34 falan ay ı topikteydik hatırladın mı?
hayalimmmmmmm nasılsın quuuu
incr içn tedrrgn olduğm başka bi konu daha vardıda ondan çekmserm canım,
Allah gönlüne göre versin inşallah öle olur tatlımm
ipeem msj gelmemiş pcden bakıtım
2 hafta sonrA görecem canımbende daha hafifledi mide bulantılarım ama tam geçmedi siz de ne var ne yok gelemedim ne zamandır.çok ilerlemiş sayfalar
buka odakladığına göre vardır bunda da bir hayır canımbende ptsi dr yolları göründü gibi inşallah gel der de gderim gari
cnm hoşgeldin sefa getirdin yaww nerelerdeydin
bekledim gelmedinnnayirdim ama size garpuz gavun piynir ziytinnnn hepicigindennn
ben niye yokum listede acaba????
ben niye yokum listede acaba????
bizim aşağıda kuafor varda ona gidip geldım canım bıyık aldırdım :))))))))))))))))))))
hayalim hepimiz öyleyizeşim benden sonra okumasın diye kapıyom arada pc bırakıp lavaboya falan gidersem yazdıklarıma bakıyor ben niye bilmiyom bunu diyor garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?