Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayyy inşallah canımm sağol hepimiz bir an önce teyze oluruz umarımm 20 mm çok iyi doktor ama hayırlısı olsun
inşallah canım

ipeem o kuş bizim bebişleri getirse ya leylek gibi

anammmm cuma cuma istermisin olsun
ne bilem bi koşu doktouma mı gitsem kadın geldi benim deli diye arkasına bakmadan kaçar neyse bu hafta rahat etsin haftaya bi hatrını sorarım

buka odakladığına göre vardır bunda da bir hayır canım bende ptsi dr yolları göründü gibi inşallah gel der de gderim gari

ee kızlar daha daha nasılsınız bakalım bi gittim evi toparladım geri geldım

cnm hoşgeldin sefa getirdin yaww nerelerdeydin

bekledim gelmedinnn ayirdim ama size garpuz gavun piynir ziytinnnn hepicigindennn

ama ipekim cok tatli hic yorulmadan hizlica ucuyoo..cok azimli sanki bi yarista bi an önce finishe varmak istiyo gibi.yaw benim ördeklerde cok yoruldu yürümekten dermanlari ne kalmadi

inslaalhhhh ipekimmmmmmmmmmmm

he yaa seninkilerin de canı çıktı ayakları ne romatizma olmuş bunların yazııık

inşallah canım

ipeem o kuş bizim bebişleri getirse ya leylek gibi

evet işte yavrularımızı bize böle hiç vakit kaybetmeden getircek benm tatlı mavi ankakuşum

Evettt senın açtığın bi topik vardı canım.bebiş olmuyo diye blossom tugra34 falan ay ı topikteydik hatırladın mı?
he evet hatırladım hayatımmm maşallah bebişimiz yoldaa Rabbim saqlıkla kucaqına almayı nasip etsin canım
hayalimmmmmmm nasılsın quuuu
incr içn tedrrgn olduğm başka bi konu daha vardıda ondan çekmserm canım,
Allah gönlüne göre versin inşallah öle olur tatlımm

hangi konu o canım :26:

2 hafta sonrA görecem canımbende daha hafifledi mide bulantılarım ama tam geçmedi siz de ne var ne yok gelemedim ne zamandır.çok ilerlemiş sayfalar

sükürler olsun bulantin geciyo papommmmbende bildigin gibi..martta bagisikliga ne baktiracam kadin dogumcuya kan verdimm hormonlarima bi bakacakk loorimde sali günü ilk defa bebisini görecekk

buka odakladığına göre vardır bunda da bir hayır canım bende ptsi dr yolları göründü gibi inşallah gel der de gderim gari

cnm hoşgeldin sefa getirdin yaww nerelerdeydin

bizim aşağıda kuafor varda ona gidip geldım canım bıyık aldırdım :))))))))))))))))))))

canlar dün hacet namazını kıldım ve ustüne hepinız adına yasin-i serif okudum ya Rabbim! Sana yalvarıyoruz. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyoruz. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyoruz. Senin hatırın için kabul etmesini istiyoruz. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bize şefaatçı eyle! Onun hürmetine dualarımızı kabul et Allahım sen isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlatlar, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet duaile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…