• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Ben de genel anestezi istiyorum zor oldu mu bir de karnınıza bastırdılar mı acaba ve ağrı pompası taktırdınız mı
Kusura bakmayın biraz fazla oldu sorularım
Yok olur mu ne kusuru tabii ki merak ediyor insan. Genel anestezi olması uyanınca ağrının başlaması demek oluyor ama 1 saate dindi ağrım ağrı kesicilerle. Ağrı pompası taktırmadım karnıma evet bastırdılar düzenli aralıklarla biraz acı veriyor ama yapılması gerekiyormuş yoksa rahimde kan birikirmiş

Yok olur mu ne kusuru tabii ki merak ediyor insan. Genel anestezi olması uyanınca ağrının başlaması demek oluyor ama 1 saate dindi ağrım ağrı kesicilerle. Ağrı pompası taktırmadım karnıma evet bastırdılar düzenli aralıklarla biraz acı veriyor ama yapılması gerekiyormuş yoksa rahimde kan birikirmiş
Çok teşekkür ederim, biran önce iyileşirsiniz inşallah 🌸

Amin canım inşallah elbet atlatırsın ya iyiye düşün neleri atlatmışsın bunun da üstesinden gelirsin. Benim de fmfim var ağrılarım oluyor YouTubeda rukye ya da yüksek hz ses açıyorum az da olsa faydası oluyor nane yağı migren taşı yanımdan ayırmıyorum bebeğime de dinletiyorum
Migren taşı iyi geliyor mu

Ben bi konuşayım canım doktorla uyanmadan yapılabiliyosa o şekilde yapın dicem
Sağ salim kucağına alırsın inşallah benim kızıma da bi ara kilosu düşük filan demişlerdi hâlâ çok büyümedi
Amin hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım inşallah. Kilosunu takma dedi doktor önemli olan kendi başına solunum yapması dedi sabırla doğumu bekliyorum

Kızlar merhaba ben elendim bugün ağustos annesi oldum 🥰 ama sorun şu ki bebek emmiyor emmeyi bilmiyor gibi ve sürekli uyuyor memeyi kavrayamıyor çok canım sıkılıyor şırıngayla mama veriyoruz 2dir
Gözün aydın canım. Sürekli uyandırmaya çalış sen emzirdikce oda alışacak.

Kızlar kabızlık sorunu yaşıyorum bi kaç gündür ya doğuma yakın ishal olunmuyor muydu nerden çıktı bu şimdi böyle bi durum yaşayan var mı

Kızlar ya iki sorum var
1)bugün biraz mide bulantım var. Hafif . Herhangi bi şeyin belirtisi değildir dimi
2) bu doğumda hemen kordonu kestirmemek gerekiyormuş ama ben bu tür şeyleri doktoru söylemeye çekiniyorum. Adam kaç yıl tıp okumuş geçip karşısına kordonu kaç dk sonra kesiyorsunuz beyazlayınca dimiiiii demek nasıl olur bilmiyorum. Nasıl yapıyorlardır acaba onuda merak ediyorum
İlkinde o kadar acil oldu ki hiç onlara dikkat etmedim
Bebişi aşagıda hissediyormusun gebe okulunda kanala girince başı oradaki kemiklere çarptıkça bulantı kusma yapabilir demişti ebemiz
Kordon içinde açıklama yaptı ben şehir hastanesine gidiyorum biz hemen kesmiyoruz bekliyoruz bebişi ten tene temas yapıyoruz dedi

Bebişi aşagıda hissediyormusun gebe okulunda kanala girince başı oradaki kemiklere çarptıkça bulantı kusma yapabilir demişti ebemiz
Kordon içinde açıklama yaptı ben şehir hastanesine gidiyorum biz hemen kesmiyoruz bekliyoruz bebişi ten tene temas yapıyoruz dedi
Benimki bayadır aşağıdaydı zaten. Anlamadım yarında devam ederse doktoruma yazıcam.
Ten tene teması bizim hastanede yapıyor kordonu utanmazsam sorucam 🤭

Tmd2020 Tmd2020 canım bende dünden beri mide bulantısı çekiyorum. Bişeyler yedikten sonra kötü oluyorum aslında çokta yemiyorum ama bilemedim sanırım bebek baskı yapıyor. Dilim damağım kuruyor sürekli su içiyorum ama fayda etmiyor sanki. Bu haftalarda oluyo galiba

Tmd2020 Tmd2020 canım bende dünden beri mide bulantısı çekiyorum. Bişeyler yedikten sonra kötü oluyorum aslında çokta yemiyorum ama bilemedim sanırım bebek baskı yapıyor. Dilim damağım kuruyor sürekli su içiyorum ama fayda etmiyor sanki. Bu haftalarda oluyo galiba
Ben bu haftaları daha önce görmediğim için bilmiyorum. Ara ara midem bulanıyor bazen ağrıyor. Bugün oldu dün yoktu böyle bi şey. Son haftalarda yaşanıyormuş evet
Umarım uzub sürmez 😔

Ben bu haftaları daha önce görmediğim için bilmiyorum. Ara ara midem bulanıyor bazen ağrıyor. Bugün oldu dün yoktu böyle bi şey. Son haftalarda yaşanıyormuş evet
Umarım uzub sürmez 😔
İnşallah 🙏 hamileliğim boyunca hiç midem bulanmadı son haftalarda yaşayınca bi şaşırdım. Hatta ilk haftalarda burnum tıkanıyordu. Bu aralar yine tıkanmaya başladı🙃

Bende vermeme taraftarıyım. Sanki hemen alışacakmışda emmeyecekmiş gibi geliyor

farklı bi şey yok aslında. Sezeryanda gecelik daha rahat oluyor. Çorap ve yelek tavsiye ederim. Başka bi fark yok ya

Onun zamanı var galiba istediğin zaman yapayım olmuyor diye biliyorum ☺️

Yakıyor musun suya mı koyuyorsun
Ben niyet edip suya koyuyorsub, o suyun iyinde meryem otu açıldıkça rahmin açılıyor diye biliyorum kimisi o suyu içiyormuş hatta
Doğum süreci başladığında hastanedeyken yapmıştık biz ebe öyle demişti. O sudan da yudum yudum içmiştim açılmama etkisi olsun diye. Şimdiden ıslatmak olur mu bilmiyorum orasını hiç. Benim de evde var duruyor bakisiyoruz sürekli aklımdan geçiyor yapsam acilmam başlar mı diye 😅

Kızlar merhaba, henüz doğum yapmamış olanlar ne durumdasınız ? 🥲 benim açılmam hiç ilerlemedi 2 cm’de duruyor çünkü hiç sancım yok. Doktorum eliyle uyarı verdi rahim ağzına birkaç gün yine kanamalı akıntım oldu ama bana mısın demiyor. Pazartesi günü suni sancı verecek sanırım daha fazla beklemek istemiyorum kakasini yapmasin dedi. Suni sancıyla doğum başlatılması nasıl oluyor hiç yaşayan oldu mu? Çok acılı bir durum mu?

Kızlar merhaba ben elendim bugün ağustos annesi oldum 🥰 ama sorun şu ki bebek emmiyor emmeyi bilmiyor gibi ve sürekli uyuyor memeyi kavrayamıyor çok canım sıkılıyor şırıngayla mama veriyoruz 2dir
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Bazen almayabiliyorlar alistirirsin inşallah sana da ona da iyi gelir 😍❤️

İnşallah 🙏 hamileliğim boyunca hiç midem bulanmadı son haftalarda yaşayınca bi şaşırdım. Hatta ilk haftalarda burnum tıkanıyordu. Bu aralar yine tıkanmaya başladı🙃
Mide bulantısı tansiyon ile ilişkili olabilir sen tansiyona baktır yüksek gelirse doktora danış derim 🙏 😊

Kızlar merhaba, henüz doğum yapmamış olanlar ne durumdasınız ? 🥲 benim açılmam hiç ilerlemedi 2 cm’de duruyor çünkü hiç sancım yok. Doktorum eliyle uyarı verdi rahim ağzına birkaç gün yine kanamalı akıntım oldu ama bana mısın demiyor. Pazartesi günü suni sancı verecek sanırım daha fazla beklemek istemiyorum kakasini yapmasin dedi. Suni sancıyla doğum başlatılması nasıl oluyor hiç yaşayan oldu mu? Çok acılı bir durum mu?
Benim de açılma yoktu suni sancı verdi sancilaniyorsun yani yavaş yavaş artırılıyor sancıların. Benim suyum geldi sancı esnasında. Ama acilmam hiç ilerlemedi yani 2 santim olmuş olmamis. Sezaryene aldılar. Çok şükür iyiyiz evladimla evimizdeyiz. acılı olup olmadığını düşünüp kendini kendini darlama üzme. O gün insan çok güçlü oluyor. 🙏 Çok motivasyon yazısı yazıyormuşum gibi geliyordur ama valla Instagram sosyal medya, insanlar o kadar korkutuyorlar ki bu süreçte ben de çok etkilendim ama bu çok başka bir sürecmis. Sürecin inşallah güzel geçer 🙏

Back
X