- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.221
sıhatler olsun nurum sinek kaydı olmuş
ipekim sen neden gideceksin yoksa yoksaaaa
ipeem msj gelmemiş pcden bakıtım
ohh neyse ki ben o değilmişim.. rahatladım valla :)
bende rahatladimkonusabilirim rahatca artikinn
he yaa seninkilerin de canı çıktı ayakları ne romatizma olmuş bunların yazııık
evet işte yavrularımızı bize böle hiç vakit kaybetmeden getircek benm tatlı mavi ankakuşum
okutma karamelimmmmm
canlar dün hacet namazını kıldım ve ustüne hepinız adına yasin-i serif okudum ya Rabbim! Sana yalvarıyoruz. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyoruz. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyoruz. Senin hatırın için kabul etmesini istiyoruz. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bize şefaatçı eyle! Onun hürmetine dualarımızı kabul et Allahım sen isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlatlar, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet duaile..
sıhatler olsun nurum sinek kaydı olmuş
canlar dün hacet namazını kıldım ve ustüne hepinız adına yasin-i serif okudum ya Rabbim! Sana yalvarıyoruz. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyoruz. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyoruz. Senin hatırın için kabul etmesini istiyoruz. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bize şefaatçı eyle! Onun hürmetine dualarımızı kabul et Allahım sen isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlatlar, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet duaile..
dün çok uykum geldi dayanamadım ben geçmişsiniz bakıyorumda 1000. sayfayatebrik ederim vala
İnş geçer canım.hımm loorim kalp atışını yeni duyacaksükürler olsun bulantin geciyo papommmm bende bildigin gibi..martta bagisikliga ne baktiracam kadin dogumcuya kan verdimm hormonlarima bi bakacakk loorimde sali günü ilk defa bebisini görecekk
he evet hatırladım hayatımmm maşallah bebişimiz yoldaa:
Evet canım yolda darısı sizlere olsun.sen 3 .düşünüyordun sanırsam
best_im hosgeldinn.ayirmistim yedinmi garpuzdan gavundann
kuzucuk posta kutunu bosalttinmii.dün mesaj atacaktim listedeki eksikleri bildirecektim doluyduu..
okuturmuyum hayalim meraklı olsada kapatıp çıkıyorum arada sizi bırakıp son ana kadar bekleyip lavaboya koşturduğumda pc kapma yarışında olmuştu o
müslüm gürses ölmüsAllah rahmet eylesinnn
evet meleğimm boşlaltım gece geç geldim çokkk sen yoktunn
hoşbulduk canımmmmteşekkür ederim benide düşünmüşsünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?