Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kuzucuk posta kutunu bosalttinmii.dün mesaj atacaktim listedeki eksikleri bildirecektim doluyduu..

he yaa seninkilerin de canı çıktı ayakları ne romatizma olmuş bunların yazııık

evet işte yavrularımızı bize böle hiç vakit kaybetmeden getircek benm tatlı mavi ankakuşum

romatizmami ipekim bende romatizmaya bi baktiracam kendimde varm idiye sahibine cekmisler galiba onlarada bi baktirim o zamann

Allah kabul etsinn canımmmm
okudum diyen canlarda eksik var ama okumuşlardır sanırm cuma son gün biliyorlardı
acep dün değilde bu gün mü kılaydınnn :26::26::26:

sıhatler olsun nurum sinek kaydı olmuş

koptuuum

Benim içinde okudunmu nuarinim gerçekten Amiiin yüce rabbim kabul eylesin, neylerse güzeleyler

sükürler olsun bulantin geciyo papommmmbende bildigin gibi..martta bagisikliga ne baktiracam kadin dogumcuya kan verdimm hormonlarima bi bakacakk loorimde sali günü ilk defa bebisini görecekk
İnş geçer canım.hımm loorim kalp atışını yeni duyacak hadi bakalım canım romantizma ya da bakılacak dimi..
he evet hatırladım hayatımmm maşallah bebişimiz yoldaa :

Evet canım yolda darısı sizlere olsun.sen 3 .düşünüyordun sanırsam

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederiz Rabbim sanada saqlıkla kucaqına almayı nasip etsin inşallah

müslüm gürses ölmüs Allah rahmet eylesinnn

demek ölee zaten aylardırrr hastanedeydi Allah rahmet eylesinnn...:26::26::26:
bu yıl da kayıplarla başladı öle devam edio Rabbim hayırlısını versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…