- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.641
canımmm nerdesinnnn napptın ben gulec gma ya da attım :26::26:
adetimden 12 gün sonra nihayet kan testimi yaptım negatif
çok canım sıkıldı yaaa hiç aklımda yoktu hamişlik bu gecikme bende ne ümitler yeşertmişti resmen hayalkırıklığı şu annn((
,
sanırım mevsimsel bir gecikmeydi
ama ben istemiştim ki ama yaaa
geldim kelebem yemegimi yiyodummsimdi atilmadik kimse varmi:26::26:
YasakIm ne oldu eksikler ,, paylaşıldı mı...
afiyet olsunn canımmmben attım kızlara msj ama hadi hayılrısı
YasakIm ne oldu eksikler ,, paylaşıldı mı...
ruyam arkadasininkini saolsun bi arkadasimiz aldi hemendaha 5 kizdan haber yok ya :26 kudularmi bilmiyoruzki mesaj attik inslaalh ses verirlerrr
Saolsun canIM......bUndan sonra yine başlayalım başka duaya.....Böyle mecbur okuyoruz ,, öbür türlü sonra okuruz dediğimiz için hep kalıyor...ruyam arkadasininkini saolsun bi arkadasimiz aldi hemendaha 5 kizdan haber yok ya :26 kudularmi bilmiyoruzki mesaj attik inslaalh ses verirlerrr
ben almıştım eksiklerden 100 tane okuyorum şu anda.. daha fazla da alabilirim...
en iyisi siz bana 200 yazın.....
hoş GELDin MELEkiMM............
kuzucuk bitanem sen 100 taneyi oku yeterli simdilik.cünkü diger kizlari bilmiyoruz su ann.okudularsa fazla olmamasi lazim sayi.bi onlardanda haber alalimda gerekirse paylasiriz bitanemmm:26::26:
Saolsun canIM......bUndan sonra yine başlayalım başka duaya.....Böyle mecbur okuyoruz ,, öbür türlü sonra okuruz dediğimiz için hep kalıyor...
hoş GELDin MELEkiMM............
HaDi bir serenat yap da dinleyelİM..............
peki öyleyse 100 okuyorum...bacılar ben kaçtımm... size iyi akşamlar... boş oturmayın gidin çalışın bol bol ki göbüşler dolsun... öpüldünüz.....
beni unutmayın yazmayıruyam simdi meryem suresi ve ayni anda yasin okuycazz .listeyi bu sefer pureipek yapacak o zaman ismini söylüm eklesin canim benimm...pazartesi baslayim nasipse.liste olusuyo suan .emin olmak istiyoruz kimler yer almak istiyo listede diye:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?