Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayirlisi olsun vildanim biliyorum su an ne desek üzüntünü engellemezz

Son düzenleme:
ruyam arkadasininkini saolsun bi arkadasimiz aldi hemen daha 5 kizdan haber yok ya :26kudularmi bilmiyoruzki mesaj attik inslaalh ses verirlerrr
Saolsun canIM......bUndan sonra yine başlayalım başka duaya.....Böyle mecbur okuyoruz ,, öbür türlü sonra okuruz dediğimiz için hep kalıyor...

ben almıştım eksiklerden 100 tane okuyorum şu anda.. daha fazla da alabilirim...
en iyisi siz bana 200 yazın.....

kuzucuk bitanem sen 100 taneyi oku yeterli simdilik.cünkü diger kizlari bilmiyoruz su ann.okudularsa fazla olmamasi lazim sayi.bi onlardanda haber alalimda gerekirse paylasiriz bitanemmm:26::26:

kuzucuk bitanem sen 100 taneyi oku yeterli simdilik.cünkü diger kizlari bilmiyoruz su ann.okudularsa fazla olmamasi lazim sayi.bi onlardanda haber alalimda gerekirse paylasiriz bitanemmm:26::26:

peki öyleyse 100 okuyorum...bacılar ben kaçtımm... size iyi akşamlar... boş oturmayın gidin çalışın bol bol ki göbüşler dolsun... öpüldünüz.....

Saolsun canIM......bUndan sonra yine başlayalım başka duaya.....Böyle mecbur okuyoruz ,, öbür türlü sonra okuruz dediğimiz için hep kalıyor...

ruyam simdi meryem suresi ve ayni anda yasin okuycazz .listeyi bu sefer pureipek yapacak o zaman ismini söylüm eklesin canim benimm...pazartesi baslayim nasipse.liste olusuyo suan .emin olmak istiyoruz kimler yer almak istiyo listede diye:26::26:

peki öyleyse 100 okuyorum...bacılar ben kaçtımm... size iyi akşamlar... boş oturmayın gidin çalışın bol bol ki göbüşler dolsun... öpüldünüz.....

iyi geceler canımmm Allah rahatlık versinn

bak şimdi şöyle anlatıcam, mesela ipek 41 yasin + 41 meryem, mesela yasak aynı şekilde 41 + 41 ...
burda katılmak isteyen toplam kaç kişi var diyelim 10 kişi olsun, herkes 3 yasin 3 meryem okıcak, önce sen snra naz snra ben vs sıradan gidicek,
okunan kişi de kalan 11 yasini ve 11 meryemi kendisi okuyup duasını yapar.. sonra sıradaki aynısını yapar mesela bir hafta da bir kişi olur, ayda 4 kişi olur 2 aya biter ... katılmak isteyen kişi sayısına göre değişir hesaplamalar canım.. buna karar verilirse tablosunu ben yaarım canım ..

inşallah anlatabilmişimdir senin gibi net şekilde

beni unutmayın yazmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…