Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

İlhanazım benim arkadaş özel gününde o yüzden okuyamadı ne olacak....??? :26::26::26::26::26::26::26::26:

ama ruyam keskec dün bildirseydi sana sende bize derdinnkizlar ben okuyamam su an hastayim daha Allah rizasi icin biriniz alinda bitsin bugünn:26:

oyybende hastayımmm
tuğçem senin ezberindeydi 100 ad daha okurusmun

Son düzenleme:

var yasakımmm baksanaa

evet ya daha 5 kisi var unuttularmi acaba yavalla en son yarina kadar bekleyelim kendimiz bari okuyalimm..:26::26::26:

lütfen bundan sonrada kesin okuyacaklar listede yer alsinn

evet şimdi bende tedirgin oldum

berayi görmüyüorum aam hic zuhalzerrin geliyodu okududa haberimizmi yok acaba yazdida görmedikmiki

berayi görmüyüorum aam hic zuhalzerrin geliyodu okududa haberimizmi yok acaba yazdida görmedikmiki

bilmiorum ki cnım berayım okumulturr da yazamamıltır die umut ediorum dahası hepsi için aynı umuttayımm şimdi

evet şimdi bende tedirgin oldum

valla ben coktan tedirgin oldumm. namazi duasi yapildi bizim dualar bitmedi ama..:26::26:aslinda son güne birakilmamasi lazim kimin basina gelecegi belli olmaz allah göstermesin hasta oluna biliyo acil bi isi cikabiliyo onlari düsünerek ne kadar erkenden okunsa o kadar iyi olur bence

adetimden 12 gün sonra nihayet kan testimi yaptım negatif

çok canım sıkıldı yaaa hiç aklımda yoktu hamişlik bu gecikme bende ne ümitler yeşertmişti resmen hayalkırıklığı şu annn((
,

sanırım mevsimsel bir gecikmeydi

ama ben istemiştim ki ama yaaa

ababy ıme attım bendee:26:

cok üzülmeeeee, hamile kalmadan önceki ay benimde 17 gün gecikmisti.. belki de deneme yapiyordur:))

canımmm nerdesinnnn napptın ben gulec gma ya da attım :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…