Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

şuraya msn mı yazacam ekleyın dıyecem o kdar sınırım bozuldu . ne sacma 10 dk yasaqı ya alalalalala

nazım yasaqım yarın konusuruz ben sımdı cıkca yatayım ellerım ayalarım tıtremeye basladı opdum sızı

canım çok isterdim ama eş durumundan tayin oldum iznimi kullanıyodum pazartesi başlıycam işe

siz ne dersiniz kızlarrr aşılama mı tüp mü.............

canım ben şimdi senin için bi bakıştırdım nette genelde ilk işlem olarak aşılamayı seçmiş hanımlaın çoğu sonuç alınamadığında son olarak tüp bebeği:26::26:

nazım yasaqım yarın konusuruz ben sımdı cıkca yatayım ellerım ayalarım tıtremeye basladı opdum sızı

kızzz ben senin elini ayağını yirin titremezlerrr gitme gel dicem azcık uysan dahamı ii olcak diede düşünorumm :26::26:

ne diyosunuz kızlar aşılama mı tüp mü..........

canımcım zor bir soru soruyosun!! ısrarla sorduğun için söyleyeyim. aşılamayı biraz araştırmıştım. başarı oranı % 10-20 arasında yani bizim normal şartlar altında hamile kalma şansımızla aynı. dolayısıyla ben olsaydım tüp bebeği tercih ederdim. ama ama ama bence yaşın çok büyük değilse ve bir problemin yoksa Allah'a bırak derim.

yaşım 26 ama daha ne kadar bekleyeceğiz bilmiyorum belki 2 ay sonra hamile kelirim belki 15 sene beklerim olmaz :18::18::18::18::18::18::18:

İlhanazım benim arkadaş özel gününde o yüzden okuyamadı ne olacak....??? :26::26::26::26::26::26::26::26:

yaşım 26 ama daha ne kadar bekleyeceğiz bilmiyorum belki 2 ay sonra hamile kelirim belki 15 sene beklerim olmaz :18::18::18::18::18::18::18:

biz napalım canımcım....ben 31 yaşındayım.okudum atandım evlendim diyene kadar bu yaşa geldik bir yıldır bende bekliyorum. 26 iyi bir yaş kalırsın en kısa zamanda

İlhanazım benim arkadaş özel gününde o yüzden okuyamadı ne olacak....??? :26::26::26::26::26::26::26::26:

ama ruyam keskec dün bildirseydi sana sende bize derdinnkizlar ben okuyamam su an hastayim daha Allah rizasi icin biriniz alinda bitsin bugünn:26:

bildirmeyen kizceler varmi halen yaduasi namazi dün yapildi ama halen liste eksik ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…