- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.601
şuraya msn mı yazacam ekleyın dıyecem o kdar sınırım bozuldu . ne sacma 10 dk yasaqı ya alalalalala
şuraya msn mı yazacam ekleyın dıyecem o kdar sınırım bozuldu . ne sacma 10 dk yasaqı ya alalalalala
HOŞGELDIN ÖRTMENIM bıraz benım kocayla problememım vardıda kızlarla dertlesmek ıstedım özeldenondada 10 dk yasaqı cıkıp duruyor delı oldum
kiscelerimm yemegimi yedikten sonra gelecemmm
emircim kuzucuk haberin varmi bilmiyorum ama yeni dualara basliycaz listede kalmak istiyosan ya bana ya ilhnaza yada pureipeke özelden yaz bitanemm,nasipse meryem suresi ve yasin iayni anda okuycaz..pazartesi baslamayi düsünüyoruzzzz
Heyooo ben geldimmmmm
HOŞGELDIN ÖRTMENIM bıraz benım kocayla problememım vardıda kızlarla dertlesmek ıstedım özeldenondada 10 dk yasaqı cıkıp duruyor delı oldum
siz ne dersiniz kızlarrr aşılama mı tüp mü.............
canım ben şimdi senin için bi bakıştırdım nette genelde ilk işlem olarak aşılamayı seçmiş hanımlaın çoğu sonuç alınamadığında son olarak tüp bebeği:26::26:
nazım yasaqım yarın konusuruz ben sımdı cıkca yatayım ellerım ayalarım tıtremeye basladı opdum sızı
ya hem vakit hem de nakit kaybetmek istemiyorum da...
ne diyosunuz kızlar aşılama mı tüp mü..........
ozaman canım kararı tek başına verme bi uzmanla konuşl bencee gitbi tüp bebek merkezide danışş
canımcım zor bir soru soruyosun!! ısrarla sorduğun için söyleyeyim. aşılamayı biraz araştırmıştım. başarı oranı % 10-20 arasında yani bizim normal şartlar altında hamile kalma şansımızla aynı. dolayısıyla ben olsaydım tüp bebeği tercih ederdim. ama ama ama bence yaşın çok büyük değilse ve bir problemin yoksa Allah'a bırak derim.
yaşım 26 ama daha ne kadar bekleyeceğiz bilmiyorum belki 2 ay sonra hamile kelirim belki 15 sene beklerim olmaz :18::18::18::18::18::18::18:
İlhanazım benim arkadaş özel gününde o yüzden okuyamadı ne olacak....??? :26::26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?