Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tam 5 kisiden haber yokk loorrimm:26::26::26:sen sür vala seninki gercekten olursa benimde olursa insalah bende deniycemde

yasakımm bu ay bende çalışma işlemlerine başlasammı azcık azcıkkk :26::26::26:

tam 5 kisiden haber yokk loorrimm:26::26::26:sen sür vala seninki gercekten olursa benimde olursa insalah bende deniycemde

5 kişi canımm yawww:26::26: inş.okumuşlardır die umut ediyoruzzz

insallah okumuslardirr :26::26: tamam yasakhayalimm olursa yazarim sizlerde uygularsiniz hepinizin gamzeli yari olur

ama annem bana hamileyken cok ayva yemis bende gamze fln yok surseydi keske

gec degil kelebem bu günde kutluyom vallaacok tesekkür ederimmmmmmm

o zaman bu pastayıda beraber yiyelimmmm
mutlu yıllar olsunnn hayalimeeee rabbim göbüşünü doldursunnn evlatcını versin hayırlısı ileee

insallah okumuslardirr :26::26: tamam yasakhayalimm olursa yazarim sizlerde uygularsiniz hepinizin gamzeli yari olur

ama annem bana hamileyken cok ayva yemis bende gamze fln yok surseydi keske

valal mi keske yüzüne sürseymisssyaw benimde cenemde var gülünce ama yüzümde olmasini cok isterdimm

canım özelden cevap yazdım gördün mü bilmiyom ben dün yasakhayal arkadaşa yazdım ikinci 100 ü tamamladım diye Allah kabul eder inş.

şimdi gördmm meleğimm çokk saolll

Eki Görüntüle 645504

o zaman bu pastayıda beraber yiyelimmmm
mutlu yıllar olsunnn hayalimeeee rabbim göbüşünü doldursunnn evlatcını versin hayırlısı ileee

:125::125::125::125::125::125::125::125::119::119::119::119::119::119::119::119::116::116::116::116::116::131::131::131::131:

kızlar 1 hafta önce ofis histeroskopi oldum.o zamandan beni belim ağrıyo sancım var.normal mibazen dayanılmaz oluyor

bende isterdim ama yok bari biz yapalim da bunu olsunn

yasakhayalimm bugun midem cok kotuydu ayiptir soylemesi surekli geğiriyodum

loorim yosam mide bulantin basliycak yawwwama bi yöndende cok iyi kuzucuk burdayim diyo

ne simdimi gördün kelebemm ben sana yazdimya özelden sende listeye ekledinya

yok onu gördm canım da ababym da atmış şimdii ona dedimm gördüm diee
ben onada msj attım yanlışlaa canım okudn mu diee:26::26::26:

kızlar 1 hafta önce ofis histeroskopi oldum.o zamandan beni belim ağrıyo sancım var.normal mibazen dayanılmaz oluyor

buryukum bende histereskopi yaptirdim ama hic belim agrimadi..sadece ilk gün kasiklarimda agrim olmustu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…