- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.741
aa kim o beaww ben bilmiorummm :26::26::26:
amin canımmama böle sık sık sölüosun var mı birriii hayrolaaa :26::26:
yerım ben senı yaher zaman canımmmyeterki hepimizz ii hissedelimm ana olcaz yaww kafamız boş olsunnn göbüşlermiz dolsunn
kısmet artık yasakımanladim tatli biberim:26:ama hic kullanmadimki kuzum benimesimde öyle onunda daha hic msn yok.
amin canımmama böle sık sık sölüosun var mı birriii hayrolaaa :26::26:
sey yasakım bılmıyorum ama bırı var mı yok mu dıye ben yazayımda ıcınde allah korkusu olanlar yapmasın dıye tedbır misalı hanısürekli yazacaqım bılqınız olsun sızınde . sonucda burada adam qbı dertlesıyoruz befendıler qıtsınler kendılerıne acsınlar orada takılsınlar bıze bulaşmasınlar bulasanların sonuda yazdıqım qbı olsun ıns
hayalcim ilk günden beri kasıklarım da ağrıyor ama belim daha çok.bazen adet sancısı bele vurur ya işte öyledevam ederse pazartesi gidem bari.yine hastane yine hastane
haaa anladımm cnmmm bende dedmm biberim yakaldı birini tehtid usülü laf yoluuo
whatzaap nickli biriydi hani nisanlimla iliskiye girdim fln filn diye yaziyodu full heryere bizde erkek oldugunu anladik
vala tatlibbierim hemen anlasiliyo gecen gün biz kovaladik biriniiiibi yerde kendin ibelli ediyo konusmalariyla... sen yaz öyle yaw bide gelmis bizle kafa buluyo yo knisanlisiyla biseyler apmista hamileymiste salak sandi bizi galibaaa
bende merak ettim vala benim su an süphelendigim yok .aama tatlibbierim varsa süphelendigin bizde bilelimmmm
haaa anladımm cnmmm bende dedmm biberim yakaldı birini tehtid usülü laf yoluuo
olsa çiğ çiğ yerım. hanı sureklı yenı arkadaslar qelıyor ya topıqımıze onlarada hatırlatalım bedduamızı dıye o yuzden de sureklı yazıyorum kapiş kızlar
haa evet evettto sapıkk bendee biyerde okumuştumm hatta kıza bakk falan demiştim içimden bende ne safım hiç kötüye çekmiorumm
gece gece yakaladik yasakhayalimle sagolsunlar hemen hesabini pasiflestirdiler
meleklerimmmm ben çıkıorummm yatayım azcıkkk uykum geldiii sankiii :2::2::2::2:
Allah rahatlık versinn bugün gidemedim annelere çok ağrım vadı yarın gitcem telden görüşürüzzz
Allah rahatlık versinn bugün gidemedim annelere çok ağrım vadı yarın gitcem telden görüşürüzzz
yasakım zaten en basta zaten erkek demistik böyle bi konusma geçmisti hatırlıyorum sanki yanılmıyorsam
loorim 5 kalpcige son 100 mesajj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?