Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

her zaman canımmm yeterki hepimizz ii hissedelimm ana olcaz yaww kafamız boş olsunnn göbüşlermiz dolsunn
yerım ben senı ya
anladim tatli biberim:26:ama hic kullanmadimki kuzum benim esimde öyle onunda daha hic msn yok.
kısmet artık yasakım

amin canımm ama böle sık sık sölüosun var mı birriii hayrolaaa :26::26:

yok nazım sureklı hatırlatayım babında yazıyorum . oyle bırılerı var ise bır an once defolup qıtsınler dıyee . ole bırısı olsa hemen sylerım zaten merak etmeyın

haaa anladımm cnmmm bende dedmm biberim yakaldı birini tehtid usülü laf yoluuo

hayalcim ilk günden beri kasıklarım da ağrıyor ama belim daha çok.bazen adet sancısı bele vurur ya işte öyle devam ederse pazartesi gidem bari.yine hastane yine hastane

alla alla bi doktora gitte durumunu anlat canim benim.:26:bisey ciktimi histereskopide peki :26:

whatzaap nickli biriydi hani nisanlimla iliskiye girdim fln filn diye yaziyodu full heryere bizde erkek oldugunu anladik

haa evet evettt o sapıkk bendee biyerde okumuştumm hatta kıza bakk falan demiştim içimden bende ne safım hiç kötüye çekmiorumm

vala tatlibbierim hemen anlasiliyo gecen gün biz kovaladik biriniiiibi yerde kendin ibelli ediyo konusmalariyla...sen yaz öyle yaw bide gelmis bizle kafa buluyo yo knisanlisiyla biseyler apmista hamileymiste salak sandi bizi galibaaa

bende merak ettim vala benim su an süphelendigim yok .aama tatlibbierim varsa süphelendigin bizde bilelimmmm

haaa anladımm cnmmm bende dedmm biberim yakaldı birini tehtid usülü laf yoluuo

olsa çiğ çiğ yerım . hanı sureklı yenı arkadaslar qelıyor ya topıqımıze onlarada hatırlatalım bedduamızı dıye o yuzden de sureklı yazıyorum kapiş kızlar

olsa çiğ çiğ yerım . hanı sureklı yenı arkadaslar qelıyor ya topıqımıze onlarada hatırlatalım bedduamızı dıye o yuzden de sureklı yazıyorum kapiş kızlar

:128::128::128::128::128::129::129::129::129::129::132::132::132::132::132:

meleklerimmmm ben çıkıorummm yatayım azcıkkk uykum geldiii sankiii :2::2::2::2:
Allah rahatlık versinn bugün gidemedim annelere çok ağrım vadı yarın gitcem telden görüşürüzzz

meleklerimmmm ben çıkıorummm yatayım azcıkkk uykum geldiii sankiii :2::2::2::2:
Allah rahatlık versinn bugün gidemedim annelere çok ağrım vadı yarın gitcem telden görüşürüzzz

gorusuruz tatlim kendini iyi bak iyi gecelerr

yasakım zaten en basta zaten erkek demistik böyle bi konusma geçmisti hatırlıyorum sanki yanılmıyorsam

yasakım zaten en basta zaten erkek demistik böyle bi konusma geçmisti hatırlıyorum sanki yanılmıyorsam

he nuarinim bak hatirladinn yaw yine geldi yine nisanli olayi bizda alla alla bu ne diyo dedik loorimle yönetimin kapisini caldikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…