Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ben şunu tekrar yazayım . Aramızda erkek olupda kadın gıbı davranıp bızle dalgagecen mahlukları rabbım hem bu dünyada hemde ahrette kahhar ismiyle kahretsın inş.

yok yasakhayalim ya baslamasinn annem gaz olabilir fln dedi neysee yaa napalimm katlaniyoruz iste

kiz benim kafa gitti gegirmeyi anlamamisim öncee

ben bulantiyi karistirdimmm..offf kayinbabam haksizmi türkceyi unuttum iyiceeee

burada konusmak ıstemıyorum bıraz ozel olduqu ıcın azcık nazımla dertlesdık saqolsun baya ıyı qeldı bırazda senle konusmak ıstemısdım

Ben şunu tekrar yazayım . Aramızda erkek olupda kadın gıbı davranıp bızle dalgagecen mahlukları rabbım hem bu dünyada hemde ahrette kahhar ismiyle kahretsın inş.

sorma karabiberim gecen yakaladik bi tane yasakhayalimle direk yonetime sikayet ettik

burada konusmak ıstemıyorum bıraz ozel olduqu ıcın azcık nazımla dertlesdık saqolsun baya ıyı qeldı bırazda senle konusmak ıstemısdım

her zaman canımmm yeterki hepimizz ii hissedelimm ana olcaz yaww kafamız boş olsunnn göbüşlermiz dolsunn

buryukum bende histereskopi yaptirdim ama hic belim agrimadi..sadece ilk gün kasiklarimda agrim olmustu :26:

hayalcim ilk günden beri kasıklarım da ağrıyor ama belim daha çok.bazen adet sancısı bele vurur ya işte öyle devam ederse pazartesi gidem bari.yine hastane yine hastane

sorma karabiberim gecen yakaladik bi tane yasakhayalimle direk yonetime sikayet ettik

ana kim o karabbierim nolur isim verde bizde bilelimmm

sey yasakım bılmıyorum ama bırı var mı yok mu dıye ben yazayımda ıcınde allah korkusu olanlar yapmasın dıye tedbır misalı hanı sürekli yazacaqım bılqınız olsun sızınde . sonucda burada adam qbı dertlesıyoruz befendıler qıtsınler kendılerıne acsınlar orada takılsınlar bıze bulaşmasınlar bulasanların sonuda yazdıqım qbı olsun ıns

amin canımm ama böle sık sık sölüosun var mı birriii hayrolaaa :26::26:

vala tatlibbierim hemen anlasiliyo gecen gün biz kovaladik biriniiiibi yerde kendin ibelli ediyo konusmalariyla...sen yaz öyle yaw bide gelmis bizle kafa buluyo yo knisanlisiyla biseyler apmista hamileymiste salak sandi bizi galibaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…