- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.721
yasakım özele bahale
sen ne mesaji atin keelbemmmhani nerde bana niye gelmedi
simdik saana yazacaktim talibbierim baktim kuzucugumda benim msn nim yok yaw.facemde yok..valla neti sadece kk ve yemek tarifleri icin aciyommm
yok yasakhayalim ya baslamasinn annem gaz olabilir fln dedi neysee yaa napalimm katlaniyoruz iste
Ben şunu tekrar yazayım . Aramızda erkek olupda kadın gıbı davranıp bızle dalgagecen mahlukları rabbım hem bu dünyada hemde ahrette kahhar ismiyle kahretsın inş.
Ben şunu tekrar yazayım . Aramızda erkek olupda kadın gıbı davranıp bızle dalgagecen mahlukları rabbım hem bu dünyada hemde ahrette kahhar ismiyle kahretsın inş.
geçmiş olsun cnmm :26::26::26:
kiz benim kafa gitti gegirmeyi anlamamisim öncee
ben bulantiyi karistirdimmm..offf kayinbabam haksizmi türkceyi unuttum iyiceeee
burada konusmak ıstemıyorum bıraz ozel olduqu ıcın azcık nazımla dertlesdık saqolsun baya ıyı qeldı bırazda senle konusmak ıstemısdım
burada konusmak ıstemıyorum bıraz ozel olduqu ıcın azcık nazımla dertlesdık saqolsun baya ıyı qeldı bırazda senle konusmak ıstemısdım
buryukum bende histereskopi yaptirdim ama hic belim agrimadi..sadece ilk gün kasiklarimda agrim olmustu :26:
yasa kayinbaba
sorma karabiberim gecen yakaladik bi tane yasakhayalimle direk yonetime sikayet ettik
sorma karabiberim gecen yakaladik bi tane yasakhayalimle direk yonetime sikayet ettik
ana kim o karabbierim nolur isim verde bizde bilelimmm
sağol tatlımm ya doktora mı gitsem ne:26:
sey yasakım bılmıyorum ama bırı var mı yok mu dıye ben yazayımda ıcınde allah korkusu olanlar yapmasın dıye tedbır misalı hanısürekli yazacaqım bılqınız olsun sızınde . sonucda burada adam qbı dertlesıyoruz befendıler qıtsınler kendılerıne acsınlar orada takılsınlar bıze bulaşmasınlar bulasanların sonuda yazdıqım qbı olsun ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?