Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

habbitem bide sacin siyah ya dahada ön plana cimis gözlerinnnn

Bide karamel yaptırmıştım o zamanda herkesin çok hoşuna gitmişti ama onu bulamadım bi türlü soracaktım sizce hangisi diye ama bulamadım bu ara boyatmayı düşünüyorum yinede sizden fikir alacaktım...
Teşekkür ederim habibtemmm

yasagimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm wawww diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tuba buyukustune cok benziyorsunnn masallaaahhhhhh sanaaama sen daha guzelsinnnnnnnnn habibtemmm

siyah saana çok yakısıyor con net bakamadım sana bende foto yukluycem dye ama bakar bakmaz qozlerıne bıttım en sevdıqımız qoz ve tıp ya sıyah uwww ahhh ahhh benım manak koca ızın vermıor işde makyaja süse püse ama ben qene yapıyom hamıle olmadan su kızıl saçlarımı ne ypsam dıye dusunuyorum

yasagimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm wawww diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tuba buyukustune cok benziyorsunnn masallaaahhhhhh sanaaama sen daha guzelsinnnnnnnnn habibtemmm

gönül gözlerinizzz güzel sizinnn

Son düzenleme:

Sanmaki benim eşim izin veriyor,aaaah aah çalışırken hergün kuaföre gitmeden işe gitmezdim ben şimdi şaşırıyorum kendi halime eve yetişmekten kendime bakamıyorumki:)))))Ben arayayım o fotoyuda fikir verin bana olurmu

ilerde yine koyarim habbitemm.bu seferde saci acik resmimi koyarimmm

bas örtüsü olmusmu bana ama nolur gercegi söyleyinn.normalde kapali degilimm

kesınlıkle kapanmalısın dıyorum ben cunku kapalılık cok yakışmış

olur olur beklıyok

yaw simdik bu yazimizi gören kizcelerrr tekrar bizede koyun diyecekler hepicigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…