- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.301
şımardımmmmmmmmmmteşekkurler quzum benım benden doqacak nasıl olacak cok merak edıyorum ben kucuk o kucuk allah mahmutuma sabır versın
doqru dıyor yasakım daaha bır modern durmus ama bana sorarsan bu sacını tercıh etmelısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Boytmayayımmı yani????Eşimde söyleniyo zaten yıpratıyorsun canımm saçlarını ne olacak boyatınca yine sıkılıp buna döneceksin diyo haklı aslında ama bilemedim yaaaaa
Bende öyle diyorumda eşim doğallıktan yana öyle kıvır kıvır olacakmış:))))Kuaförüm erkekya ondan istemiyor fön çektirmemi:)))
tesekkür ederim nuarinimm
esim cok istiyo kapanmami aslindaama ben de ah bi hazir hissetsem kendimi .inslaahh olur bi gün
Mersahım hoşgeldinnn
bencede kendi rengin daha modern durmussss
Hosbulduk. napiyonuz bi gwlisme var mi.ne kaynatiyonuz giz
hazır hıssedınce kapan bıtanecıqım acele etme acele et de etme yanıiste cimcimen bende onun icin su an cesaret edemiyorum.geri acildiktan sonra bence hic bi önemi kalmazzz..kendisini insan tam olarak hazir hissetmeli
hoşqeldın örtmenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmSelam ben geldim
ıkıncı koyduqun fotolardakı dursun benceBoytmayayımmı yani????Eşimde söyleniyo zaten yıpratıyorsun canımm saçlarını ne olacak boyatınca yine sıkılıp buna döneceksin diyo haklı aslında ama bilemedim yaaaaa
yani ama yandı ya bana zor katlanıyordu bırde kızm olursa bıttı cocukkiz yerim senin olacak kuzunu ayni senin gibi olsun iste mahmutunda napim razi olacak baska yolu yokk
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn azından bal damlıyor valla cok doqru konusdun nuarınım. bende oyle 2 3 ay snra acılmak ıstedm saçlarımı özledım dıye aqlayıp durdum sonra alısdım seytana uymadım yanısadece şunu söylemek istiyorum ilk kapandığında bir çok şeyle karşılaşacaksın bu bir sınav olacak kapanmanın ne kadar hakkını verdiğimiz çok önemli samimimiyetmız de tabi benim çevrem muhafazakar olmasına rağmen neden kapandın sorularına çok maruz kalmıştım ama bu sadece imtihandı benim için çünkü islam için ne yapmaya kalkışsam hep bir sınamadan geçtim...
nefsimle, sabrımla, insanlarla... yani eğer inanıyorsan mutlaka
yaparsınız çünkü insanlara değil sadece Allah'a hesap verecez rabbim bildiklerimizle amel etmeyi
nasip etsin inşaallah...
TAM BİR MAHMUT :d ADAM dıor kı ben keseyım saçlarını ne olacak hıc sorun deqıl benım ıcın dıyor manyak herıf ya bırde ben saçlarıma cok deqer verırım onun yuzunden ıkı kere kesdırdım çaçlarımı neymıs efendım saçlarım mı daha deqerlıymıs o mubende içim kan aqlaya aqlaya kesdırmiştim offf anamm offf şimdi uzadı bıda kesdrmem dıyom kesdırme ben bır kere kesdırdım ya ona bak sen dıyor pişkin pişkin bide şebek ya. şey bıde qozlerımı pek beqenırım ama hanceqımın yanında benım qozler sönük kaldı
sadece şunu söylemek istiyorum ilk kapandığında bir çok şeyle karşılaşacaksın bu bir sınav olacak kapanmanın ne kadar hakkını verdiğimiz çok önemli samimimiyetmız de tabi benim çevrem muhafazakar olmasına rağmen neden kapandın sorularına çok maruz kalmıştım ama bu sadece imtihandı benim için çünkü islam için ne yapmaya kalkışsam hep bir sınamadan geçtim...
nefsimle, sabrımla, insanlarla... yani eğer inanıyorsan mutlaka
yaparsınız çünkü insanlara değil sadece Allah'a hesap verecez rabbim bildiklerimizle amel etmeyi
nasip etsin inşaallah...
Slm canlarrr ben geldiM...........
Slm canlarrr ben geldiM...........
yaSAkım hayaLİm nassın bakamm....
kara gözlüm senin gözünde cok güzel niye öyle diyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?