Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

doqru dıyor yasakım daaha bır modern durmus ama bana sorarsan bu sacını tercıh etmelısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Boytmayayımmı yani????Eşimde söyleniyo zaten yıpratıyorsun canımm saçlarını ne olacak boyatınca yine sıkılıp buna döneceksin diyo haklı aslında ama bilemedim yaaaaa

Boytmayayımmı yani????Eşimde söyleniyo zaten yıpratıyorsun canımm saçlarını ne olacak boyatınca yine sıkılıp buna döneceksin diyo haklı aslında ama bilemedim yaaaaa

bencede kendi rengin daha modern durmussss

Bende öyle diyorumda eşim doğallıktan yana öyle kıvır kıvır olacakmış:))))Kuaförüm erkekya ondan istemiyor fön çektirmemi:)))

TAM BİR MAHMUT :d ADAM dıor kı ben keseyım saçlarını ne olacak hıc sorun deqıl benım ıcın dıyor manyak herıf ya bırde ben saçlarıma cok deqer verırım onun yuzunden ıkı kere kesdırdım çaçlarımı neymıs efendım saçlarım mı daha deqerlıymıs o mu bende içim kan aqlaya aqlaya kesdırmiştim offf anamm offf şimdi uzadı bıda kesdrmem dıyom kesdırme ben bır kere kesdırdım ya ona bak sen dıyor pişkin pişkin bide şebek ya. şey bıde qozlerımı pek beqenırım ama hanceqımın yanında benım qozler sönük kaldı

tesekkür ederim nuarinimm

esim cok istiyo kapanmami aslinda ama ben de ah bi hazir hissetsem kendimi.inslaahh olur bi gün

sadece şunu söylemek istiyorum ilk kapandığında bir çok şeyle karşılaşacaksın bu bir sınav olacak kapanmanın ne kadar hakkını verdiğimiz çok önemli samimimiyetmız de tabi benim çevrem muhafazakar olmasına rağmen neden kapandın sorularına çok maruz kalmıştım ama bu sadece imtihandı benim için çünkü islam için ne yapmaya kalkışsam hep bir sınamadan geçtim...
nefsimle, sabrımla, insanlarla... yani eğer inanıyorsan mutlaka
yaparsınız çünkü insanlara değil sadece Allah'a hesap verecez rabbim bildiklerimizle amel etmeyi
nasip etsin inşaallah...

iste cimcimen bende onun icin su an cesaret edemiyorum.geri acildiktan sonra bence hic bi önemi kalmazzz..kendisini insan tam olarak hazir hissetmeli
hazır hıssedınce kapan bıtanecıqım acele etme acele et de etme yanı
Selam ben geldim
hoşqeldın örtmenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ıkıncı koyduqun fotolardakı dursun bence
kiz yerim senin olacak kuzunu ayni senin gibi olsun iste mahmutunda napim razi olacak baska yolu yokk
yani ama yandı ya bana zor katlanıyordu bırde kızm olursa bıttı cocuk kendısıdedıyor kız olursa yandım dıyor bende merak etme aynı annesı qbı olacak dıom tamam o zaman ben nanayı yedım dıyor bılıyor basına qeleceklrı hahahahahahahaha
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn azından bal damlıyor valla cok doqru konusdun nuarınım. bende oyle 2 3 ay snra acılmak ıstedm saçlarımı özledım dıye aqlayıp durdum sonra alısdım seytana uymadım yanı

kara gözlüm senin gözünde cok güzel niye öyle diyosunn

inslalah nuarinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…