- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.281
ay hancekim gelinlik cok yakismis valla
tamamm
hec iste doru cimcimen öyle deriz olsalardigörenler görmeyenlere anlatirrrr
ay hancekim gelinlik cok yakismis valla
hea tuba buyukustunun hafıf sarısın halı dısek tamamdır
Buldummm,2 çeşit renk var hangisi sizce ekliyorum 2 dk hazır olur
Buldummm,2 çeşit renk var hangisi sizce ekliyorum 2 dk hazır olur
Teşekkür ederim bitanemmm her kıza yakışır beyaz gelinlik:)))Ama tek üzüldüğüm şey kendi evimden çıkamadım ona üzülürüm sadece((Babam kuşağımı kayınpederlerimin evinde bağladı ((
Tamamdır,bakınca haber verin kaldırayım
Tamamdır,bakınca haber verin kaldırayım
baktim ya valla ne diyecegimi bilemedim cok tatlisin bu renkte cok yakismis masallahhhh
ama gözlerini siyah daha cok ön plana cikarmisss habbitemm..aama bu renkte cok modern durmus bence..
yaw ben en cok ten rengini begendimmm offff antalyada olup böyle bronzlasmak vardii
yasakım kapalı olmak kesınlıkle çok yakışmış birgun gerçekten kapanmak istersen sayet bu sorumluluğu alabileceğine inanıyor, kendinde o cesareti
görüyor ve kendinden eminsen yaparsın Allah içinde olan herkese bunu hakkıyla başarmayı nasip etsin inş
düz daha harika qıtmıs yuzene
doqru dıyor yasakım daaha bır modern durmus ama bana sorarsan bu sacını tercıh etmelısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tesekkür ederim nuarinimm
esim cok istiyo kapanmami aslindaama ben de ah bi hazir hissetsem kendimi .inslaahh olur bi gün
Bende öyle diyorumda eşim doğallıktan yana öyle kıvır kıvır olacakmış:))))Kuaförüm erkekya ondan istemiyor fön çektirmemi:)))
baktim ya valla ne diyecegimi bilemedim cok tatlisin bu renkte cok yakismis masallahhhh
ama gözlerini siyah daha cok ön plana cikarmisss habbitemm..aama bu renkte cok modern durmus bence..
yaw ben en cok ten rengini begendimmm offff antalyada olup böyle bronzlasmak vardii
demi cimcimem bu renk daha bi modern durmus cok begendim ya tenini falann
kiz cimcimem sen yanimda olsanda bi cimdik atsam sen ne tatlisin öyle kücük cadi
hazır hıssetmeden sakın kapanma sonu husrana doner tekrar açılırsıno yuzden sen ne zaman ıstersen o zaman yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?