Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

niye habbitemmmm :26:aama olsun siz mutlu olunda onlar bence hic önemli degill

yasakım kapalı olmak kesınlıkle çok yakışmış birgun gerçekten kapanmak istersen sayet bu sorumluluğu alabileceğine inanıyor, kendinde o cesareti
görüyor ve kendinden eminsen yaparsın Allah içinde olan herkese bunu hakkıyla başarmayı nasip etsin inş

Tamamdır,bakınca haber verin kaldırayım

baktim ya valla ne diyecegimi bilemedim cok tatlisin bu renkte cok yakismis masallahhhh

ama gözlerini siyah daha cok ön plana cikarmisss habbitemm..aama bu renkte cok modern durmus bence..

yaw ben en cok ten rengini begendimmm offff antalyada olup böyle bronzlasmak vardii

Son düzenleme:

doqru dıyor yasakım daaha bır modern durmus ama bana sorarsan bu sacını tercıh etmelısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tesekkür ederim nuarinimm

esim cok istiyo kapanmami aslinda ama ben de ah bi hazir hissetsem kendimi.inslaahh olur bi gün

doqru dıyor yasakım daaha bır modern durmus ama bana sorarsan bu sacını tercıh etmelısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

demi cimcimem bu renk daha bi modern durmus cok begendim ya tenini falann

kiz cimcimem sen yanimda olsanda bi cimdik atsam sen ne tatlisin öyle kücük cadi

Teşekkür ederim habibtemmm senin gönlünün güzelliği öyle görüyor bitanemm benimmm...Yazın gelin eşinle misafir edelim sizi hemmen bronxlaşırsın maşallah havası fena yakar yazın adamı:)))))

İşte ben karar veremedim şu aralar boyatacağım saçımı hangi renk yapsam kararsızım:44:

demi cimcimem bu renk daha bi modern durmus cok begendim ya tenini falann

kiz cimcimem sen yanimda olsanda bi cimdik atsam sen ne tatlisin öyle kücük cadi

şımardımmmmmmmmmm teşekkurler quzum benım benden doqacak nasıl olacak cok merak edıyorum ben kucuk o kucuk allah mahmutuma sabır versın

hazır hıssetmeden sakın kapanma sonu husrana doner tekrar açılırsın o yuzden sen ne zaman ıstersen o zaman yap

iste cimcimen bende onun icin su an cesaret edemiyorum.geri acildiktan sonra bence hic bi önemi kalmazzz..kendisini insan tam olarak hazir hissetmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…