Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ipekim fhm ve emircim olmayacak kuzucukk haberin olsunnn.....

edamm yaw bu kizce sescigini duyurmayacakmissssss

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::111::111::111::111::111:

nasıl yanııı sarkımı soyluyoooo wallaaa duyurmasa cekkk saçınııııı benden ızınnn ayy bende az deılımmm heeee resmını gordum 180 derece dondum az once melekımle sıze kızıyorduk ama ben gordummmm

ay canım hıc sorma...evde cok sıkıldım evden atmaya calıstım hep kendımı ...sızlerı özleyınce dayanamadım geldım...nabersın canım...ne var ne yok

ama bizide unutma bizde seni özledikk hamilemiz varr.dualara basladikk topluca

yaw bu melekimin sescigi cok güzel onu duymam lazimm hergün yosam isimi ne yapamiyorummmm

yaw bu melekimin sescigi cok güzel onu duymam lazimm hergün yosam isimi ne yapamiyorummmm

hmmmm ortada bı iddea varr yallnızz sen resmını koymassan oda sana seranat yapmayacakmıs soyle yapın en ıyısıı sen resmını koy oda sesnı duyursun sanaaa yoksa bole olmaz bu anlasmazlık bole giderr

yapsın wallla ben direk excelden kopyalıcaktm ama bozuluyo buradan da deniyorum işte olursa olur olmazsa ilahazımızdan yardım isterik nörem :26::26::26::26::26:

anladim ipekimm...kuzucugumm sen ona nasi yapilacagini anlatirsin listeyi ilhanazimiz yapsin ozamannn:26::26::26:

Son düzenleme:
hmmmm ortada bı iddea varr yallnızz sen resmını koymassan oda sana seranat yapmayacakmıs soyle yapın en ıyısıı sen resmını koy oda sesnı duyursun sanaaa yoksa bole olmaz bu anlasmazlık bole giderr

doru melekimle bi anlasmaya varmaliyzzzz

sescigine ihtiyacim var cünkümm.yosam hamilede kalamamm

moralim yüksek olmali onun sescigini duyunca moralim düzeliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…