Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasakım buqun sol kasıqımda sancı vardı fena ya halada qırıyor sancılar anlamadım :44::44::44::44:

yaw yine kacirdinizzzzzz

offf off bu resimcikler kacmazdi

yaw sizdede sans yokmus ben napim sonrada bize kiziyosunuzzzz

bakoınca söyleyın kaldırıyım kızlar

cimcimem dün gözlerine bu kadar dikkat etmemistim ama valla cok güzel gözlerin var bide kaslarin cok güzel ya masalalahh

sonsuzum yazan resim harika ya cok begendim o resmi..bide siyah montlu resmin cok güzelll

bakin edamm gibi burda bekleseydiniz tüm resimcikleri görürdünüzzzz

cimcimem dün gözlerine bu kadar dikkat etmemistim ama valla cok güzel gözlerin var bide kaslarin cok güzel ya masalalahh

sonsuzum yazan resim harika ya cok begendim o resmi..bide siyah montlu resmin cok güzelll

ama şimdi kücüldüler ve az qörmeye basladılar mahmut o yuzden cok kızıyor bana qözlerını mahvettın dıye ben aynanın karşısına qeçr saatlerce qozlerımı ızlerdım
orda lise 2 ye qıderken dim
sıyah montlu ordada lise son sınıftaydım
teşekkur ederim yasakım qelinim biriciqim benim

kara bibierimmmmm canımmm çok şekersin kaç yasındasın_??? sen cok cımcıme gorunuyyosun resımcıklerde yanındakı eniştmeiii allah mutlu bahtıyar etsın yakısıyorusnz balımmm

doru edamm valla tam bi cimcime ya.evet yanindaki esi mahmutttt

kara bibierimmmmm canımmm çok şekersin kaç yasındasın_??? sen cok cımcıme gorunuyyosun resımcıklerde yanındakı eniştmeiii allah mutlu bahtıyar etsın yakısıyorusnz balımmm

20 yaşındayım edammm
heralde o kadar samimi fotoyu ancak kocamla cekınırım azını yüzünü yediqim biricik kocam sonsuzum mahmutum oda
allah razı olsun edam sıra sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…